Weilandje in de Zon

Weilandje in de zon

 

In tegenstelling tot de vorige verhalen, die ten dele waar zijn en voor de rest fantasie, is dit verhaal waar gebeurd. OK, het is in de 43 jaar, dat het geleden is, wat verkleurd en vervaagd in mijn geheugen, maar de grote lijnen en ik denk zelfs de meeste details zijn toen op die juni middag gebeurd als is beschreven. Al op de middelbare school wist ik, dat ik “anders” was. Ik deed wel mee met de andere jongens, brommers opvoeren, drinken, roken, zo  nu en dan een leuk knokpartijtje, opscheppen over meiden, nou ja, best wel een macho, het bekende patroon. Maar ik had, ondanks mijn opschepperij over mijn veroveringen nog nooit een meisje in haar broekje gekeken. Overigens... waarschijnlijk de rest van de jongens ook niet.


Maar ik voelde dat ik “anders” was. Terwijl mijn maten zich verlekkerden voor de tv over Mariska Veres en Jerney Kaagman (voor de jongere lezertjes...Shocking Blue en Earth & Fire, gewoon ff googlen) zat ik stiekem te genieten van Mickey van de Monkies...shit muziek, maar wat was die jongen mooi en wat had hij mooie ogen.... Eigenlijk deden meisjes me niks, sterker nog: in het diepste geheim werd ik verliefd op jongens..zo was er Marco, schouderlange blonde krullen, brede schouders, heerlijk lijf en nog heerlijker kontje. Ik bedoel dus echt verliefd...vlinders in mijn buik als ik hem zag, als ik ’s avonds in mijn bed lag en aan hem dacht direkt een stijve...natte dromen...Maar met Marco is het nooit iets geworden. Hij had andere interesses, althans aan de buitenkant.


Terwijl ik het erg druk had met dromen over Marco had ik absoluut niet door dat een andere jongen het op mij had begrepen. Het was een heel ander type, Indisch, lange zwarte haren, maar wel mooi gebouwd en een prachtige donkere huid. En onwaarschijnlijk mooie donkere ogen. Op een mooie zomerdag vroeg hij of ik met hem mee wou fietsen naar een natuurgebied net buiten de stad. Ik had niks beters te doen, dus waarom niet??. Op onze vrije middag fietsten we er op los, de natuur in. En geloof me, naief als ik was, ik had absoluut niks door. Ik kende het natuurgebied al, maar elke keer als ik er kwam, boeide het me. We fietsen in de warme junizon in een stevig tempo. Zagen een hoop..watervogels, mooie begroeiing, mooie planten. Na een uurtje of wat fietsen zei hij, dat hij moe was en wilde rusten. Ik geef toe dat ik mijn benen ook wel voelde en we zochten een lekker plekje in een weilandje met hoog gras aan de rand van een weggetje. We smeten de fietsen neer en ploften in het gras, naast elkaar.


Het was lekker in de warme zon. De warmte en de vermoeidheid deden me de ogen sluiten, nadat ik mijn tshirtje uitgetrokken had, gewoon om wat bij te kleuren. Nee, ik sliep niet, doezelde meer. Plotseling werd het donker voor mijn gesloten ogen. Ik snapte het niet, de hemel was onbewolkt. Ik opende mijn ogen en de schaduw was verklaard. Hij hing met zijn gezicht boven het mijne, kwam langzaam steeds dichterbij en uiteindelijk kuste hij me vol op de lippen. Ik was niet eens verbaasd, ik realiseerde me meteen dat ik hier de kans had waar ik al die tijd al naar verlangd had. Nadat ik zijn uitnodigende kus uitvoerig beantwoord had en hij weer overeind kwam, drukte ik hem zacht terug in het gras. Hij lag daar, met een blik van verlangen en begeerte in zijn ogen. 


Ik streelde over zijn jeans over de duidelijk zichtbare bult. Man, als die pik zo groot was als het zich liet aanvoelen, dan moest hij flink zijn. Ik maakte zijn broek los, deed hem naar beneden en trok zijn onderbroekje naar beneden. Daar lag hij, met ontbloot onderlichaam....ontzettend mooi en erg uitnodigend te zijn met een heerlijke lans van zo’n 18 cm, inklusief zacht glimmende eikel. Ik was zo groen als het gras om me heen. Ik wilde er iets mee doen, maar ik wist absoluut niet wat en voelde het gevaar dat de gelegenheid voorbij zou kunnen gaan als ik niet snel iets deed, dat hij gewoon zijn broek weer zou optrekken en dat de kans voorbij was. Ik deed het eerste wat er in me opkwam...ik trok een grassprietje los en begon er zijn eikel mee te kietelen. Plotseling riep hij “Auw!!!!!”. Ik begreep niet wat er gebeurde....ik kietelde alleen maar. Maar het antwoord was al snel duidelijk...een klein druppeltje bloed verscheen op zijn eikel...het grassprietje was vlijmscherp en ik had hem gesneden. Ik had het gevoel dat ik door de grond zakte...nu was ik echt radeloos...eindelijk echt vrijen met een heerlijke jongen, niks meer alleen mezelf aftrekken...en wat doe ik?? Ik snijd hem in zijn eikel.


Er volgde een volslagen kinderlijke reaktie...ik boog voorover, kuste hem op zijn eikel, om het goed te maken, de pijn weg te nemen....maar ja, als je dan toch je lippen op die heerlijke eikel hebt, dan is pijpen maar een klein stapje verder, een erg klein stapje. Dus ik nam zijn pik tussen mijn lippen en zoog er wellustig aan.... Ofschoon het de eerste keer was dat ik dat deed, deed zijn reaktie vermoeden dat ik het prima deed. Hij hijgde en kreunde, trok zijn buikspieren krampachtig samen. Zijn adem werd steeds sneller en hijgeriger, zijn  pik verdween steeds verder in mijn mond. En al na korte tijd verkrampte hij, een luide kreun kwam uit zijn mond en zijn pik leek een eigen leven begonnen te zijn, vibrerend, pulserend, pompend...voor het eerst in mijn leven proefde ik de heerlijke smaak van sperma. Het was veel, de stralen bleven komen, ik probeerde zoveel mogelijk door te slikken maar kon niet vermijden dat het langs mijn kin afliep. Maar het was zo lekker. Hij keek me aan....een verlekkerde, tevreden blik...maar hij wilde meer!!!!


Hij richtte zich op een arm op, drukte mij in het gras en trok mijn jeans en slipje uit. Zonder verdere plichtplegingen verdween mijn harde speelgoed in zijn mond. Vraag me niet of hij een goede pijper was, ik had geen vergelijkingsmateriaal, maar ik vond het absoluut hemels. Zijn tong over mijn eikel voelen glijden....zijn lippen strelend over de schacht. Ik probeerde tijd te rekken, mijn drang in the houden, maar het duurde niet lang voor ik bijna brullend mijn ballen leegde in zijn mond. En hij slikte alles af...zonder morsen. Hij likte de laatste restjes van mijn pik en we bleven daarna nog even lekker liggen, tegen elkaar aan, halfnaakt en strelend. Na een tijdje vonden we dat we wel genoeg “uitgerust” hadden. En het werd zoetjes aan tijd om naar huis te gaan. We trokken beiden onze onderbroeken en broeken aan, pakten de fietsen en trapten huiswaarts, zwijgzaam...beiden vervuld van zijn eigen gedachten, gevoelens en van zijn eigen heerlijke ervaring.

3670 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.