Vervolg 3 Goocheltruukje

Okay, Claude en Michel(le), jullie hebben nu genoeg gezien. Gezicht in het kussen en ontspan, sommeerde zij ons. Spreidt allebei je been aan de buitenkant van het bed. Ik schoof mijn been opzij en hoorde die van Claude ook. Andrea knielde tussen ons in en begon onze dijbenen en billen te masseren. Af en toe tikte ze onze ballen aan en drukte zachtjes tegen ons kontgaatje. Zij leunde voorover en pakte een tube KY-gel van het nachtkastje en draaide deze open. Claude kreunde even en ik ook, de gel was toch wel koud. Al snel voelde ik Andrea had en vinger in mijn bilnaad en wreef zachtjes over mijn neukgaatje. Ook drukte hij zijn vinger zachtjes naar binnen en trok deze weer snel terug. Wat een heerlijk gevoel was dat. Claude en ik kreunden allebei van genot. Andrea spoot nog een beetje KY-gel erbij en boog weer voorover.

Doordat ik al even op mijn buik lag, moest ik toch, ondanks mijn stijve pik, gaan plassen. Ik had dat eerder nog niet helemaal gedaan en voelde toch wel de druk. Ik noemde dat aan Andrea en zei snauwde naar me en zei : You’ll get your chance when I’m ready, not sooner !!

Hij pakte een tasje die naast het bed stond en haalde hier iets uit. Dit moet van de Drogisterij gekomen zijn. Ik hoorde wat geritsel en toen zei Andrea : Jullie zijn twee stoute meisjes en daarom behandel ik jullie nu ook zo. Ik voelde iets hards en diks tegen mijn neukgaatje en plots gleed het ietsjes naar binnen. Vervolgens voelde ik iets zachters naar binnen glijden. Ohhh, wat voelde dat lekker. Het harde ging er weer uit en Andrea duwde met haar vinger het zachte dieper in me totdat ik voelde dat mijn sluitspier helemaal sloot. Hetzelfde lot onderging Claude, maar voor allebei heerlijk.


Plots leek het net of dat wat Andrea in ons stopte eruit wilde, maar niets was minder waar. Zo sletjes, jullie zijn nu echte meisjes met dikke tampons in jullie kutjes. Hij trok zachtjes heen en weer aan de touwtjes van de tampons en dit gaf een geweldig heerlijk gevoel. Ook voelde ik de tampon een beetje zwellen door het hete vocht. Ohhhhhhhhh, wat een sensatie was dit.

Okee, sletten, allebei staan en pak die roze tas in de hoek, sommeerde zij ons. Claude pakte de tas en haalde er 2 setjes lingerie uit. Wit satijn met kanten slipjes en behaatjes. Jullie trekken dit nu aan en dan naar de badkamer. Wij liepen naar de badkamer en Andrea zei dat wij onze pikken naar beneden wijzend in ons slipje moesten plaatsen. Ging vrij lastig omdat we allebei zo opgewonden waren. Twee enorme bulten ontstonden in onze slipjes. Zo, en nu in de badkuip gaan staan. Wij stapten allebei in de badkuip en Claude moest gaan zitten. Ik stond tegenover hem en moest zo dicht mogelijk bij hem staan, met mijn kruis dicht bij zijn hoofd. Andrea zei tegen Claude dat hij mijn heupen moest vastpakken en mij naar zich toe moest trekken. Hij deed dat en moest vervolgens de binnenkant van mijn dijen likken en langzaam omhoog naar mijn slipje. Lik dat slipje ! Lik aan die ballen door de stof heen ! Mijn pik werd weer hard en toen moest Claude stoppen.


Dit is het moment waar we op zaten te wachten zei Andrea. Michel(le) !, let your pee go !! Now !! Ik twijfelde even, maar ik stond op springen. Ohhh, eindelijk, ik kon heerlijk mijn plas laten gaan. Claude !! Rub your face against his panties and lick and drink his pee !! Ik voelde mijn warme plas langs mijn benen druipen en Claude drukte zijn gezicht tegen me aan en likte wat hij kon. Wat een geil gevoel en gezicht was dit. (ik zit nu met een plug in mijn neukgaatje, tepelklemmen en die splitsling van mijn foto’s om mijn keiharde pik, dit te schrijven, ohhhhh, wat ben ik bloedgeil nu)

Ik was uitgeplast en ik moest nu zitten en Claude stond tegenover me. Ik was zo geil dat ik gelijk zijn heupen pakte en mijn gezicht tegen hem aandrukte…………….Ik kon niet wachten op zijn geile plas. Ik likte aan de stof van zijn slipje en snoof de geiligheid op die ik rook en kreunde daarbij. Ik voelde Claude’s slipje nat worden en hij liet zijn plas lekker gaan ik likte en zoog aan zijn slipje en dronk zijn hete gouden vocht. Het liep ook langs mijn kin naar mijn borst toe. Heerlijk !!!!

Claude was klaar en Andrea stond naast de badkuip met een enorme paal ons te bekijken ! Ik wilde voorover buigen om zijn pik te strelen, maar zij tikte op mijn vingers. Not yet, in time !!!

Andrea zette de douche aan en we moesten onze slipjes en behaatjes uitdoen. Deze ga ik wassen, zo dadelijk, vieze sletten !!


Het water was heerlijk warm en Andrea gaf ons douchegel en een washandje. Jullie gaan elkaar heerlijk wassen zodat jullie lekker schoon aan het volgende spel kunnen beginnen. Maar, ga eerst met jullie rug naar mij toestaan en buig voorover !! Claude en ik bogen voorover en ik voelde Andrea’s hand bij mijn kontje. Oh ja, was die tampon allang weer vergeten !! Oops !

Andrea trok tegelijkertijd bij mij en bij Claude, heel langzaam aan het touwtje……………. .Ohhhhhhhhh, wat een heerlijk gevoel was dat. Ik voelde ’t tegen mijn sphinctre aandrukken en voelde mezelf opengaan. De tampon gleed heerlijk, maar dikker dan eerst, uit mijn neukgaatje. Claude en ik keken elkaar aan en kreunden gelijktijdig. Zooooooo, lekker.

Zo Sletten, nu gaan jullie elkaar was, en goed, en roep maar wanneer jullie klaar zijn. Ik ga het volgende spel voorbereiden.

2224 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.