Zoon van de werkgever deel 2 (deel1 10-7-16)

Dit is het vervolg van het waargebeurde verhaal van zoon van de werkgever op 10-7-2016.


Zoals ik de vorige keer eindige had Bart een vriendin en deed hij heel afstandelijk naar mij.

Bart is sinds augustus weer vrijgezel en begon dus ook weer met appen naar mij om seks te hebben. Nu ben ik daar niet meteen op ingegaan omdat hij zich de laatste keer zo lullig gedroeg naar mij. Maar hij bleef aandringen en op een gegeven moment stuurde hij zelfs een foto van zijn half stijve lul waarvan ik kon zijn dat hij net gespoten had. (Hij weet dat ik daar op kik).
Daarop besloot ik hem maar weer eens uit te nodigen bij mij thuis. De eerst volgende zaterdag kwam hij overdag naar mij en thuis had hij gezegd dat hij moest overwerken wat bij hem ook regelmatig gebeurde op zaterdag en dat hij nadien nog wat ging drinken, hij kwam binnen en deed meteen iets wat hij nog nooit gedaan had en ook niet wilde, hij gaf mij een tongzoen en niet een snelle korte maar een lange.
 
Toen hij de tongzoen verbrak stond ik verbouwereerd te kijken en hij zei ik zal je alles uitleggen. Hij ging naar de woonkamer en ik pakte wat te drinken voor ons toen ik de woonkamer binnen kwam zag ik dat hij zich al aan het uitkleden was waarop hij zei: ik weet dat je mij graag naakt ziet we gingen zitten en Bart hield zijn benen wat wijd zodat ik meteen zijn half stijve lul kon vast pakken en zachtjes kon gaan trekken bij hem terwijl hij zijn verhaal ging doen. Dat het uit was tussen hem en zijn vriendin had met mij te maken vertelde hij want tijdens de seks met haar was hij een aantal keren niet klaar gekomen en kwam enkel klaar als hij aan mijn pijpkunsten dacht. Toen ik hem de laatste keer dat ik hem gezien zo afstandelijk deed kwam omdat hij toen net 2 dagen van te voren had bekend aan zijn vriendin waarom hij zo moeizaam klaar kwam en wat hij er voor deed om klaar te komen. Ik was daar dus net op het verkeerde moment langst gegaan.

Hij en zijn vriendin zijn in goed overleg uit elkaar gegaan en ze had hem gezegd dat als hij meer voor de mannen was hij daar gewoon voor moest uitkomen en zich niet verstoppen daarvoor.
Bart had haar over mij verteld wat er allemaal gebeurd was tussen ons en dat het hem in het begin vooral om geld te doen was maar dat hij nadien toch meer gevoelens kreeg voor mannen maar dat wilde onderdrukken hij zei ook tegen haar dat ik 18 jaar ouder ben dan dat hij was maar hij bij mannen van mijn die gevoelens heel sterk waren en bij leeftijdgenoten helemaal geen gevoel had. Dan moet je daar gewoon voor gaan had zijn ex vriendin gezegd want je leeft maar 1 keer en schijt hebben aan wat een ander denkt of vind. En daarom zit ik nu dus hier zei Bart en wil hier vaak komen en eigenlijk zou ik wel een relatie willen met je al is dat zo kinds om dat te vragen. 
Ik zei tegen hem dat hij dat gewoon mag vragen en dat mijn antwoord ja is en gaf hem een zoen die een tongzoen werd daarop volgend ging hij voor het eerst in zijn leven met zijn hand in mijn broek en toen dat niet goed ging begon hij mij uit te kleden hij vroeg mij wil je mij alles leren? Kom zei gaan we eerst samen douchen en nadien naar de slaapkamer. 

In de douche hebben we elkaar heerlijk ingezeept en na de douche hebben we bij elkaar de anaaldouche gebruikt. Op bed begon ik met pijpen wat al snel in een orgasme leide bij hem.
Normaal gesproken was get dat einde oefening met hem naar nu niet, hij wilde zijn zaad proeven via mijn mond en we tongde er hevig op los waarbij hij mij aan het trekken was. ik vroeg of hij ook al wilde pijpen waarna hij afzakte en en eerst wat onwennig maar later vol overgave mijn lul naar binnen zoog, veel hoefde ik hem niet te zeggen over hoe hij het best kon pijpen. Ik vertelde dat ik bijna klaar kwam en hij gaf aan het ook meteen in zijn mond te willen voor de eerste keer.  Niet veel later spoot ik 5 a 6 krachtige stralen in zijn mond en hij verslikte zich en er kwam wat zaad uit zijn mond wat ik op likte en vervolgens via een tongzoen terug gaf we liepen beide naakt naar de woonkamer om wat te drinken en te praten hoe nu verder hij vertelde dat hij voorlopig nog niet uit de kast wilde komen en dat hij thuis redelijk makkelijk weg kon. Ook zou ik hem weer gaan taxiën alleen zou hij blijven slapen nu onder het mom van ik blijf bij een vriend slapen en kom overdag wel thuis.
en dat was niet eens gelogen want die vriend ben ik.

inmiddels zaten we beide weer met elkaars stijve lul in ons hand en ik wilde hem graag weer een keer neuken zei ik hem rek mij wel eerst op want het is al lang geleden is goed zei ik naar ik wil jouw nu ook in mij voelen ja graag zei hij we liepen weer naar de slaapkamer waar ik hem begon te vingeren en te rimmen. Al snel had ik 3 vingers in hem en pakte mij opblaasdildo om hem nog wat verder te rekken toen ik daarmee klaar was stond ik op om een condoom te pakken naar hij hield mij tegen en zei ik wil alles zonder condoom dien met je en wil dat je mij vol spuit net zoals de vorige keer (zie deel 1) en ik wil jou ook volspuiten. 
Ik ging achter hem zitten en leidde mijn lul naar zijn hol en deed er nog wat extra glijmiddel op en schoof mijn lul redelijk soepel helemaal naar binnen zonder dat hij echt pijn ondervond.
ik liet hem even wennen voordat ik begon met stoten. Omdat ik al een keer was klaar gekomen in hem duurde het nu een stuk langer voor ik klaar kwam maar na 15 a 20 minuten spoot ik zijn kont voor de 2de keer in zijn leven vol en trok pas terug toen mijn lul slap was. 

We tongzoende wat en hij zei nu ik eerst vingerde hij mij wat alleen rimmen deed hij nog niet omdat ik al vaker geneukt ben hoefde er bij mij geen dildo in en kon hij zijn geile stijve lul meteen in mijn kont duwen heerlijk om zijn 19 cm voor het eerst in mij te voelen ook bij hem duurde het even voor hij mij vol spoot maar uiteindelijk was bij hem ook het moment daar dat hij in mij klaar kwam. 
Ik zei tegen hem pas terug trekken als je lul slap is toen zijn slappe lul uit mij kwam hebben we nog wat getongd en liepen naar de woonkamer om weer wat te drinken we legden een grote handdoek op de bank omdat we beide wat na lekte vervolgens zijn we samen weer uitgebreid gaan douchen en na het douchen nog even naakt op de bank zitten napraten over alles terwijl we weer aan elkaars lul zaten tien was het moment toch echt daar dat hij naar huis moest. En wilde zich aankleden. Hij stond op met zijn half stijve lul en wilde naar zijn kleren lopen ik hield hem tegen en man zijn lul nog even in mijn mond. Hij stribbelde wat tegen onder hem mom van ik moet echt gaan maar ik liet hem niet los het duurde een tijd maar uiteindelijk werd ik wederom getrakteerd op een lading zaad waarna hij zich snel aanklede mij een uitgebreide tongzoen gaf en mij lul een hand gaf en het niet kon nalaten om mij nog een keer klaar te trekken. Waarna ik zijn hand aflikte.

Sindsdien probeert hij iedere week bij mij te zijn en als het lukt komen we beide minimaal 2 keer klaar, 1 keet van boven en 1 keer van onderen gevuld. Zijn ouders beginnen iets te vermoeden omdat ik ineens wel weer heel vaak taxi voor hem.
dus binnenkort wil hij het zijn ouders en broers gaan zeggen en dat wij een relatie hebben. Ik ben benieuwd naar hun reactie. Maar Bart zei wat ze ook zeggen of willen verbieden ivm leeftijdverschil ik hou van je en wil je niet kwijt desnoods kom ik bij je wonen en vertrek ik thuis ik wordt in april 24 dus ben ruim meerderjarig en dat je mij voor het  eerst hebt gepijpt toen 18 was hoeven ze niet te weten.

5510 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.