Verboden liefde

Dit verhaal is fictie, dus laat niemand zich aangesproken voelen en genieten van het verhaal. 


Ik ben Robert, een 35 jarige man die in de logistiek werkt in Universiteitenstad Tilburg. 
 Een paar maanden geleden was ik inkopen aan het doen in de AH bij mij in de wijk voor mijn 35 ste verjaardag.  Een paar dingen kon ik niet vinden en vroeg dat aan een van de vakkenvullers die daar bezig waren. Toen ik hem de vraag stelde en hij zich omdraaide stond ik bevroren aan de grond. Deze knappe boy had ik hier nog nooit gezien.  Helemaal mijn type, knal oranje haar, bleke huidskleur,  en heel veel sproetjes op zijn armen, nek en gezicht met daaronder een paar mooie Nike sneakers.
Hij zei even aan mijn collega vragen want dit is pas mijn 2de dag hier. He wat stamelde ik wat ik had het maar half gehoord wat hij zei en hij lachte toen hij merkte dat ik hem aan stond te gapen.

Uiteindelijk heeft zijn collega mij verder geholpen maar vanaf dat moment gebeurde alles in een soort roes. Allemachtig als engelen bestaan dan was dit de hoofdengel. In de weken erna kwamen we elkaar regelmatig tegen in de supermarkt als hij aan het werk was terwijl ik boodschappen deed en iedere keer glimlachte hij naar mij als hij zag dat ik vrolijk werd als ik hem had gezien. Een paar maanden later viel ik bijna over een vakkenvuller die op zijn knieën zat met zijn hoofd diep in het winkelschap. Zijn t shirt was wat omhoog gekropen en zijn broek wat afgezakt zodat er een leuke boxer zichtbaar was en een stukje blote rug.

Gaat alles goed vroeg ik, ja hoor geen probleem alleen wat spullen opruimen want er was een pak kapot riep hij terug. Hhmmm een bekende stem.
Toen hij terug kroop wist ik meteen wie hij was, het was mijn hoofdengel. Hij glimlachte en stond op. Was het mooi om te zien vroeg hij? Eehhh wat bedoel je? Nou ik denk u z'n beetje kennende inmiddels dat u wel even naar mijn billen en rug hebt gekeken.  Ho shit viel het dan zo hard op dacht ik bij mijzelf.  Hij zag dat ik dat dacht en zei niet erg hoor, ik vind die aandacht wel leuk.
Zou je dat straks nog eens rustig willen bekijken vroeg hij. Hoe bedoel je?  Als je wilt kom ik straks wel even naar je toe als je je adres geeft.

Ja ik houd van mannen, met name oudere mannen, leeftijdgenoten zijn vaak nog speels dus geef mij maar oudere mannen. Was dit echt, of werd ik zo wakker en was alles maar een droom.
Ik gaf hem mijn adres en onderweg naar huis, wat heb ik gedaan zometeen staat hij met een knokploeg voor de deur en dan? Gelukkig heb ik een videobel zodat ik kan zien of hij alleen is of niet. 3 uur later ging de bel en ik keek op het videoschermpje, daar stond hij, zo te zien helemaal alleen. Nou toch maar binnen laten dan.
Eigenlijk gek die jongen komt naar mij terwijl ik zijn naam niet eens weet en hij de mijne niet tenzij het naambordje heeft gelezen.

Hij kwam binnen en ik schudde hem de hand en zei: Robert aangenaam, kom verder. Hoi ik ben Jonas.  Wat te drinken Jonas? Ja lekker wat heb je.  Van alles wat, kijk maar wat je open hebt staan. Ik zette de volle glazen op tafel en ging naast hem zitten.  Hij dronk wat en glimlachte.
Wat is er Jonas?  Nou dat ik hier nu zo zit, nooit gedacht dat ik hier zou zitten naast jou Robert.
Ik bedoel ik weet al vroeg dat ik homo ben en kom daar ook eerlijk voor uit, alleen weten niemand dat ik op oudere mannen val. Toen ik u zag was ik op slag verliefd op u en aan uw blik te zien denk ik u ook. Dat klopt Jonas en ik beschreef hoe dicht hij tegen mijn perfecte jongensuiterlijk aan zat. Hoe oud ben je eigenlijk Jonas?
Ik ben 18,  Dat is wel jong, ik had je vader kunnen zijn.  Maar dat ben je niet en ik vind leeftijd niet belangrijk en hij streelde mijn been waarna ik het zelfde deed als hij.

Onze monden kwamen als magneten dichterbij en vonden elkaar in een heftige tongzoen. Na een tijdje zei hij, wacht even, even mijn moeder bellen dat ik bij vrienden zit. Na zijn telefoontje begonnen we weer te tongen en elkaar uit te kleden. Al snel had ik zijn 14 cm lul in mijn mond en hij mijn 19 cm grotendeels.  Na een tijdje zei hij neuk me en ontmaagd mij ik wil je zaad in mij voelen spuiten.
Ik draaide hem om en smeerde wat glijmiddel op en in zijn kont en begon te vingeren. Toen ik vond dat hij er klaar voor was smeerde ik mijn lul in om vervolgens hem voorzichtig naar binnen te stekken.  Toen Jonas mijn paal wat gewend was begon ik zijn strakke jongenskut te neuken en kwam naar mijn gevoel al veel te snel klaar in zijn grotje. Na er zeker van te zijn dat al mijn zaad in zijn kontje zat heb ik hem heerlijk klaar gepijpt en uiteraard ook geslikt. We gingen samen douchen en tongde nog wat na. 

Toen moest hij weer naar huis. Maar niet voor hij zei ik ga vanaf nu vaak naar mijn vrienden na mijn werk en greep in mijn kruis en kuste me.
Daarna fietste hij al zwaaiend weg.

5211 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.