Verboden liefde Deel 3

De volgende dag toen Jonas klaar was met werken, fietste hij naar Robert toe en belde aan. Toen hij binnen stapte gaf hij Robert een innige tongzoen en hing daarna pas zijn jas op. Robert schonk thee in voor hun beide en ging naast Jonas op de bank zitten. En nou vertel maar eens rustig wat er gisteren is voorgevallen schat zei Robert. Jonas begon het hele verhaal te vertellen, dat zijn moeder had gevraagd waar hij was geweest omdat ze Peter en Henk had gezien.

Zodoende besloten ze het toen ook te zeggen tegen zijn vader, maar alleen het feit dat ik een vriend had en jouw naam, verder niets over je leeftijd en dergelijke want ik had je al een verteld hoe mijn vader is naar homo’s. Beneden had mijn vader een vermoeden omdat mijn moeder de eerste aanstalten maakte dat ik hem iets moest zeggen wat ik zelf niet goed durfde. Nog voor ik iets kon zeggen begon mijn vader al te vloeken en te tieren en zei dat we maar naar het flikkerbos moesten gaan want jij bent niet welkom bij ons als het aan mijn vader ligt.

Ik heb toen kwaad naar mijn vader geroepen dat wij geen flikkers zijn maar homo’s en schreeuwde dat jij Robert Streef heette. Daarna ben ik huilend naar boven gerend en even later kwam mijn moeder om mij te troosten. Robert keek vol verontwaardiging naar Jonas en trok hem dicht tegen zich aan. En je Moeder Jonas? Mijn moeder wil je graag ontmoeten en vind het leeftijdsverschil niet z’n probleem zolang het maar echte liefde is en ze wil je graag ontmoeten en een oplossing mee bedenken. Ik moest haar maar laten weten als ik hier was en haar dat een sms versturen dan kwam zij naar hier toe. Nou sms haar dan maar snel schatje, waarna Jonas snel een berichtje intoetste met het adres van Robert Gallerijstraat 612 en dat naar zijn moeder verstuurde.

Een klein half uur later ging de bel en Robert deed open. Goedenavond u moet de moeder zijn van Jonas, Robert Streef aangenaam en hij schudde haar de hand. Dat klopt inderdaad Robert ik ben Marie van Tiel de moeder van Jonas. Robert stapte opzij om Marie binnen te laten en sloot de deur achter haar, koffie of thee mevrouw? Zeg maar Marie hoor anders voel ik mij zo oud en zoveel verschillen wij niet qua leeftijd had ik al begrepen van Jonas. Oh okee, kom ik weer terug op mijn vraag Marie koffie of thee? Doe maar koffie alstublieft, komt eraan loopt u maar door, Jonas is in de woonkamer ga ik even koffie halen. Jonas zat tv te kijken en keek blij op om zien moeder binnen te zien komen. Toen Robert binnen kwam met de koffie en een pak koeken, werd er flink wat gepraat over van als en nog wat.

Na een tijde zei Robert tegen Marie, heeft u een eventuele oplossing  want ik zie Jonas heel graag en hij mij ook. Ik ben al een hele dag aan het bedenken hoe we dit kunnen oplossen maar ik weet het zo niet. Marie dacht nog even na, en zei toen, ik heb wel een idee maar dat gaan voor een groot deel van Jonas zijn schoolpunten afhangen. Wat bedoel je mam vroeg Jonas en ook Robert keek met een vragende blik naar Marie. Nou kijk zei Marie, Jonas zal je vast wel hebben verteld hoe Frank, mijn man is en dat sinds het bekend is dat Jonas homo is de verstandhouding tussen hun ver minimaal is. Dat is mij bekend zei Robert. Ik zat te denken als Jonas goed zijn best blijft doen op school en goede punten blijft halen dat hij dan in het weekend hier is, doordeweeks wil ik hebben dat hij thuis is ivm huiswerk en alleen op woensdag hier komt als hij klaar is met werken en hij zijn huiswerk uiteraard af heeft.

Meen je dat echt mam riep Jonas? Uiteraard meen ik dat jongen, mits Robert er mee eens is. Robert hoefde er niet lang over na te denken en stemde in met de oplossing. Per wanneer wil je dit in laten gaan dan vroegen Robert en Jonas in koor? Het is nu vrijdag zei Marie dus wat mij betreft nu meteen als jullie willen, zolang Jonas ook hier zijn huiswerk maar maakt, daar ga ik persoonlijk op toezien Marie zei Robert. Ze zaten nog gezellig wat na te praten totdat Marie het tijd vond om naar huis te gaan en de mannen alleen te laten. Jonas zou morgen wat spullen komen halen voor het weekend als zijn vader weg was.

Toen Marie weg was en Robert en Jonas weer op de bank zaten zei Robert, ik ben heel blij met z’n hele aardige schoonmoeder waarop hij over het been van Jonas aaide. Ik had dit voorstel nooit verwacht van mamma en gaf Robert een zoen. Ze begonnen wat te stoeien met elkaar en tijdens het stoeien elkaar soms te zoenen en soms elkaar in het kruis te knijpen. Het zoenen won het van het knijpen en als snel vlogen de kledingstukken door de gehele woonkamer tot ze beide naakt waren en Jonas op schoot zat bij Robert met de paal van Robert tussen zijn bilnaad glijdend. Robert stond op en tilde Jonas mee op om de tongzoen niet te hoeven verbreken en liep richting de slaapkamer, daar legde hij Jonas op bed en likte en zoende zich een weg naar beneden van zijn nek over zijn tepels door naar de navel om uiteindelijk bij het mooie rode schaamhaar van Jonas uit te komen.

Vroeger scheerde Jonas zich altijd bij zijn lul maar sinds hij wist dat Robert het super geil vond dat hij rood schaamhaar had, had hij het laten staan voor hem Robert scheerde zich wel omdat Jonas dat fijner vond. Robert ging met zijn gezicht door het schaamhaar en liet zijn mond over de lul van Jonas glijden en bewerkte zijn ballen met zijn handen, toen hij merkte dat Jonas bijna klaar kwam stopte hij en begon zijn ballen te likken en te zuigen ook ging hij met zijn tong verder richting het kontgaatje van Jonas en rimde hem eens goed wat een hoop gekreun en gejammer opleverde bij Jonas en flink wat voorvocht bij hemzelf en Jonas.

Daarna ging hij andersom liggen zodat ze elkaar tegelijk konden pijpen, omdat hij bij Jonas al een paar keer gestopt was net voor zijn hoogtepunt kwam Jonas redelijk snel klaar en spoot 7 stralen in de mond van Robert die een gedeelte doorslikte en een gedeelte in zijn mond hield om vervolgens het via een tongzoen te verdelen. Jonas gaf aan goed hard geneukt te willen worden door Robert zonder genade en dat hij pas mocht terugtrekken als hij zijn zaad in hem had gespoten. Ook moest Robert zijn aardig dikke lul in een keer bij hem naar binnen rammen en meteen tot het einde.

Robert deed wat Jonas vroeg en Jonas schreeuwde het uit van de pijn waardoor Robert snel helemaal terugtrok, wat doe je nu vroeg Jonas verontwaardigd steek hem er in en hard. Ik wil je geen pijn doen schat zei Robert. Dat doe je ook niet, nou ja het doet wel  pijn maar ik wil dit juist een keer ervaren dus stoot hem er maar weer goed hard in en neuk me helemaal suf. Robert ramde zijn lul weer in het kutje van Jonas en wederom vloekte en tierde Jonas maar nu bleef Robert wel door gaan en ramde keer op keer zijn lul helemaal erin, het leek wel of zijn lul er weer aan de voorkant uit moest komen zo hard ging hij te keer en doordat Jonas met zijn billen kneep kwam hij als snel klaar en spoot het kontgat van Jonas helemaal vol, zo vol dat er zelfs sperma uitkwam terwijl zijn lul er nog in zat.

Moe en voldaan rolde hij op bed en zag Jonas met een gelukzalige glazen blik kijken en kuste hem teder op zijn mond. Daarna trok hij de dekens over hun heen en vielen zo dicht tegen elkaar aan in slaap.

2822 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.