Bi op ontdekking

Het was al een tijdje dat ik me af vroeg hoe het zou zijn om seks met een man te hebben. Ik zat er steeds vaker aan te denken en ik ben toen eens rond gaan neuzen op het internet en kwam bij homo chats uit. Heb toen mijn stoute schoenen aangetrokken en ben maar eens wat gaan chatten. 


Op een avond had ik ineens een erg leuke chat met een kerel niet ver uit de buurt, Hij was erg aardig, niet opdringend en het leek wel te klikken. Hij was bi, maar dat wisten maar weinig mensen. Hij had mijn interesse gewekt. We hadden 2 of 3 avonden op rij wat gechat, een foto naar elkaar gestuurd en besloten om ook maar eens een keer de webcam aan te zetten. Daar stond ie en zag er wel goed uit. Dat was wederzijds. Hij had zijn broek open en en ik zag zijn boxer. Na een beetje op en neer gechat, ging zijn boxer naar beneden en daar was een lekkere lul te zien. Ik wist bij mezelf, als dit zo door gaat is er geen weg meer terug. Ik ga mijn eerste keer seks met een man beleven.

Het viel niet mee om een keer iets af te spreken op een moment dat ik naar hem toe kon, zonder dat iemand er in mijn omgeving wat van zou merken. Maar op een zaterdagmiddag was het zover. Ik had alles lekker geschoren en hij had ook tijd. het voelde allemaal er spannend aan, ik twijfelde nog wel een keer of ik dit echt moest doen en ben gegaan.

We hadden afgesproken bij een drukke parking van een supermarkt. Van daar was het nog een klein stukje lopen naar zijn appartement. We praatte wat en hij vertelde me dat hij wel wist wat ik door maakte. Hij had dat jaren geleden ook gehad bij zijn 1e keer. Ik zat er super opgewonden bij en liet het maar op me afkomen. 

We dronken wat en kletste kort en hij kwam dicht bij me zitten. Zijn hand ging over mijn been naar mijn kruis en hij wreef wat. Mijn pik was hard aan het worden en hij maakte mijn riem los, broek open en ging met zijn hand naar binnen. Oooo, wat was dit spannend, opwindend en lekker. Zijn hand ging in mijn boxer en ik voelde een warme hand rond mijn pik. Ik besloot dat ik maar eens aan hem ging zitten om hetzelfde te doen. Het ging allemaal redelijk vanzelf en voor het eerst zat ik met mijn hand aan een lekkere dikke lul van een man.

In de woonkamer op de bank was niet handig en dus werd ik meegenomen naar zijn slaapkamer. Her en der lieten we wat kledingstukken achter en in de slaapkamer werd ik helemaal uitgekleed. Ik kleedde hem uit en ik werd op bed gezet. Hij begon aan mijn pik te trekken en gelijktijdig mijn ballen te likken. Ik vond het super geil en zat naar die lekkere pik van hem te kijken. Wat was die lekker groot en dik. Ik was wel jaloers en wilde er meer van voelen en begon hem af te trekken. Ondertussen voelde ik een paar handen in mijn tepels knijpen en ging zijn mond om mijn pik heen. Wat was dit lekker en spannend!

Ik besloot om helemaal mee te gaan in wat er zou komen en me over te geven aan mijn behoefte om aan zijn lul te voelen. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en ging met mijn mond naar zijn pik. Voor het eerst nam ik een pik in mijn mond en ik genoot er van. Het was een lekkere warme vlezige lul. Ik liet zijn pik in mijn mond op en neer gaan. Ik merkte dat hij er van genoot en ik ook. Zijn handen begonnen overal aan me te zitten en een vinger ging door mijn bilnaad. Mmmm, wat lekker. Hij duwde wat op mijn anus en trok ondertussen weer aan mijn pik. Wat was ik geil en mijn pik hard.

Hij stopte met trekken en draaide me op mijn buik en trok mijn billen wat omhoog. Ik was vol spanning wat er ging komen... Hij pakte mijn ballen kort in zijn mond en begon met zijn tong over mijn zak te gaan. Langzaam aan kwam ging hij verder en kwam steeds dichter bij mijn anus. Ik voelde van alles door me heen gaan en werd nog meer opgewonden. Zijn tong ging over mijn anus en dat voelde intens en heerlijk. Af en toe duwde hij het puntje van zijn tong wat dieper in mijn anus. Dat was een bijzonder lekker gevoel.
Ik was heerlijk aan het genieten en helemaal aan hem overgeleverd. Hij bleef me een tijdje rimmen terwijl zijn handen weer overal naar toe gingen en af en toe trok hij een keer lekker aan mijn pik. Dit was heerlijk om te ervaren en ik wilde dat ook eens proberen. Ik draaide me terug om waardoor hij moest stoppen. Dat was maar goed ook, want ik stond op het punt om te komen.

Ik zette hem met zijn handen tegen de muur, ging onder zijn kruis liggen en begon aan zijn pik te zuigen. Ik stak mijn tong uit en ging langzaam naar zijn ballen. Ik draaide wat met het puntje van mijn tong en zoog een van zijn ballen naar binnen. Hij kreunde van genot. Mijn tong ging verder en verder en draaide over zijn kont op wat afstand van zijn anus. Ineens ging ik met mijn volle tong over zijn anus, ik hoorde hem flink kreunen. Ik bleef maar lekker met het puntje van mijn tong over zijn anus gaan en af en toe het puntje wat dieper naar binnen duwen.
Ik voelde ondertussen zijn hand over mijn kontje gaan, Hij begon met zijn vinger op mijn anus te drukken. Die was nog lekker strak en zijn vinger ging maar niet naar binnen. Helaas hadden we geen glijmiddel, anders waren we nog wel een stapje verder gegaan. Hij gaf aan dat dat voor een volgende keer nodig was. 
Ik stopte met rimmen en hij begon me nog eens heerlijk af te trekken. Ik was zo geil dat ik zo goed als direct klaar kwam.Hij veegde met een doekje al het sperma weg en kwam met zijn pik voor mijn mond, Ik pijpte hem nog wat en hoorde hem steeds zwaarder ademhalen. Hij nam zijn pik in zijn hand en kwam al trekken klaar op mijn borst. Wat was dit een lekkere geile ervaring voor ons beide.

4740 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.