Paul en Wim

Geplaatst door: biman54-ede op 10-11-16

Ik zat op marktplaats te kijken naar ondergoed en zwemslipjes. Ik zag een advertentie waar een zwemslip werd aangeboden van een merk uit Australië. (mag het merk niet noemen denk ik) Een witte zwembroek waar ik al lang op zoek naar was. De verkoper had hem in de maten M en L. Dit was degene die ik zocht. Ik had al een witte zwembroek van dat merk maat L maar die zat me te strak en bovendien zat er op de achterzijde een opzichtige opdruk.

In de advertentie stond verzenden of ophalen. De verkoper woont op ongeveer een 20 minuten met de auto bij mij vandaan. Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde een mail. Ik heb normaal maat M van slips maar ik heb zo'n Aussie van maat L en die zit me te krap. Kun je aangeven of de maten M en L mij wel passen? Ik heb maat M normaal gesproken van ondergoed en badkleding mailde ik de verkoper. Al snel kreeg ik antwoord terug. Ik weet het niet zeker of het jouw maat is maar je mag ze komen passen als je dat wilt.

Ik had even tijd nodig om dat te verwerken. Zou er iets achter zitten, wilde hij meer? Ik mailde terug dat ik dat een beetje apart vond om te doen bij een wildvreemde en ik het best wel spannend vond. Je krijgt alle privacy die je wilt hoor maak je geen zorgen. Ik zei nog dat ik ook een slip had van dat merk maar die mij iets te krap zat, misschien wil jij die overnemen vroeg ik. Oke dan gaan we samen passen kreeg ik als antwoord terug.

We hadden een afspraak gemaakt op zaterdagmorgen. Ik stapte in de auto met zo'n gevoel van: wat heb ik gedaan, maar vond het ook wel leuk en super spannend. Aangekomen bij het appartement belde ik aan, een leuke vent deed de deur open. Ik schat hem op midden 40, leuke kop met blond haar. Kom binnen zei hij, ik heet Paul, jij komt slipjes passen? Hallo ik ben Henk en ja ik kom even passen stamelde ik, merkte dat ik best zenuwachtig was. Ik liet Paul mijn meegenomen zwemslip zien. Wat mooi, dit model zocht ik al lang. Als hij past mag je hem hebben zei ik. Als één van mijn slipjes ook past dan ruilen we gewoon.

Naar mate we met elkaar aan het praten waren kreeg ik steeds meer warme gevoelens voor hem. Hij was gewoon leuk en zag er best lekker uit. Wil je eerst gaan passen, vroeg Paul? Ja is goed. Ik ging het kamertje in waar alleen een best wel grote bank stond en een kast. Paul had de twee slipjes al klaargelegd. Gespannen kleedde ik me uit en paste het eerste broekje maat M, die was te klein. De maat L paste wel, wat een geil slipje dacht ik bij mezelf. Paul klopte op de deur, mag ik binnenkomen vraag hij, ja hoor zei ik

En past hij vroeg Paul, ja hoor de L past heel goed, wil hem graag hebben, als jouw slip mij past dan ruilen we en is de deal gesloten. Paul trok zonder gene zijn broek en slip uit en trok mijn witte Aussie aan en hij past. We hebben een deal lachte hij.

Wordt vervolgt….

4755 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.