Paul en Wim deel 2

Geplaatst door: biman54-ede op 13-11-16

Ik had met Paul een zwembroekje geruild, in de logeerkamer hadden we gepast, we waren allebei blij met de deal. De deal is gesloten lachte Paul, ik gaf hem een hand ter bevestiging. Hij keek me aan en zei: zo doen we dat niet. Hij kwam tegen me aan staan en sloeg zijn handen om mijn middel. Mijn hart bonkte in mijn keel. Paul gaf me een dikke kus. Zo zei hij, zo doen we dat.

Ik pakte zijn hoofd beet en kuste hem terug, onze tongen vonden elkaar, we stonden met onze bobbels tegen elkaar, ik voelde mijn pik groeien in mijn nieuwe broekje. Op de achtergrond hoorde ik een geluid. Ik vroeg is dat de voordeur?? Ja zei Paul, dat zal mijn vriend Wim zijn waar ik al 15 jaar mee samen ben. Maar, maar, ik moet hier weg. Rustig maar zei Paul, we hebben een open relatie, Wim is ook niet vies van een vreemd mannenkontje. Wim kwam de logeer kamer binnen lopen, een lange slanke man donker kort haar. Zo lieverd, heb je weer eens een slippen passer? Paul knikte naar Wim. Nou zei Wim, niet verkeerd hoor, wel een lekker kontje, met zijn grote hand ging hij over mijn kontje. Ik kleurde van oor tot oor, ik zal jullie even niet meer storen, ga maar lekker je gang, ik ga een pilsje uit de koelkast pakken. Zie je wel lachte Paul, niets aan de hand. Kom gaan we lekker op die grote bank zitten. We gingen naast elkaar zitten, Paul streelde me overal, we kuste elkaar en gingen met onze handen over elkaar stijve pik. Ik vond het heerlijk maar ook spannend omdat ik wist dat er nog iemand thuis was.

Paul trok mijn slipje uit en begon me te pijpen, mmmm ik streelde zijn hoofd. Kom, nu jij bij mij, ik trok zijn slipje uit en nam zijn stijve in mijn mond, ik likte aan zijn blote eikel en begon te pijpen. Lekker zei Paul, je hebt talent. Kom gaan we standje 69 doen, Paul ging op zijn rug liggen en ik ging boven, ik voelde zijn mond over mijn ballen en pik gaan en ik begon het langzaam te pijpen. Wat een heerlijk en geil gevoel wast het. Ik zag ondertussen dat de deur van de logeerkamer openging en Wim kwam binnen, hij had alleen een joggingbroek aan en verder niet. Lekker, jullie zijn goed bezig lacht hij. Ik ga even wat pakken uit de slaapkamer. Toen hij terug kwam had hij al een behoorlijke stijve in zijn joggingsbroek. Hij legde een condoom en een tubetje op de rand van de bank. Wat gaat er gebeuren dacht ik. Ik dacht dat ik gek werd. Zijn twee grote warme handen gingen over mijn kontje, hij duwde mijn billen iets uit elkaar en bukte zich voorover. Ik voelde zij tong over mijn sterretje gaan, hij begon mijn mannenkutje af te likken terwijl ik door zijn partner werd gepijpt. Ik stopte zelf even met pijpen en keek naar achteren.

Wim liet zijn joggingsbroek zakken, een mooie grote slanke pik kwam er tevoorschijn die recht overeind stond. Hij maakte verpakking van de condoom los en deed het om zijn stijve die hij vervolgens insmeert met glijmiddel. Ik bleef naar achteren kijken en dacht, dit kan niet waar zijn. Voorzichtig duwde hij zijn stijve tegen mijn sterretje, centimeter voor centimeter ging hij erin, steeds dieper, ik had het niet meer. Langzaam begon hij me te neuken. Hij vroeg, vindt je het lekker teefje, ik kreunde ja en knikte. Ik ging Paul weer pijpen en stopte vervolgens weer en kreunde, ik hou het niet meer Paul, ik kom zo klaar. Ik voelde een orgasme uit mijn tenen komen, een heerlijk en geil gevoel trok door mijn ballen en ik begon te spuiten. Paul pijpte nog lang door, de laatste druppel werd er uitgelikt. Paul ging onder me vandaan, zijn gezicht vlak bij de mijne, hij deed zijn mond open, al mijn geil zat er nog in. Lik maar op, zei hij. Ik likte mijn eigen geil van zijn tong en slikte dit door, we tongde nog even. Paul ging op zijn billen voor me zitten en zei, je gaat me nu lekker klaar pijpen lief teefje en je gaat alles doorslikken tot de laatste druppel. Wim neukte mij nog steeds. Hij begon wat harder te hijgen en kreunen, hij vloekte een paar keer, ik kom klaar.  Hij spoot al zijn zaad in de condoom, ik voelde wat speeksel op mijn rug terecht komen, het water liep hem uit de mond. Hij trok zijn pik uit mijn kutje, er zat een lekkere kwak zaad in het condoom die Wim afdeed, hij pakte mijn hoofd en zei, schoonlikken, wat ik ook gulzig deed.

Paul begon ook te kreunen en kwam schokkend en kreunend klaar in mijn mond, ik had nu drie smaken sperma in mijn mond gehad, ik voelde me echt een slettebak maar ik vond het heerlijk, ook om zo door de mannen genoemd te worden. We gingen met zijn drieën op de bank zitten. Mijn kontje was nog best gevoelig door die neuk beurt. Wim vroeg, we zoeken nog een vast huissletje, heb je zin om dat te worden? Heel graag zei ik. Dan zien we je volg weekend wel weer. We hebben nog wel wat leuke ideetjes en verrassinkjes voor je. Beiden moesten lachen. Wat bedoelen jullie dan vroeg ik nieuwsgierig? Dat zal we zien zeiden zei in koor. Ik moet nu echt gaan, bedankt voor alles, het was superlekker. Ik kuste eerst Wim en daarna Paul. Ik ging me aankleden, ik groette de mannen die nog steeds bloot waren. Tot volgende week slet, wij kijken er naar uit. Paul lachte naar me, vergeet je nieuwe zwembroek niet, oh nee zei ik, bijna vergeten. Ik trok de buitendeur dicht en stapte in de auto op weg naar huis. Thuis ging ik douchen in mijn nieuwe zwembroek, die, wanneer die nat wordt, doorzichtig wordt, werd er weer een beetje geil van en dacht aan die twee heerlijke mannen. Kan niet wachten om er weer heen te gaan.

3388 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.