Special Delivery

Het vrijdagochtend en het is 9.00 uur als ik wakker word. Verschrikt kijk ik op de wekker en spring uit bed en sprint naar de badkamer om me snel te douchen en aan te kleden om naar het werk te gaan. Ik loop in mijzelf te vloeken dat ik door de wekker heen ben geslapen en dus te laat op mijn werk ga komen. Als ik onder de douche sta komt het besef dat ik me helemaal niet verslapen heb, maar een vrije dag heb genomen. Juist omdat het de laatste tijd zo hectisch is geweest op het werk, heb ik een lang weekend gepland om lichamelijk en geestelijk bij te komen. Dus de onrust spoel ik met het douchewater door het putje. Genietend van het warme water zeep ik mijn lijf in en zonder een plekje over te slaan. De intieme zone krijgt wat extra aandacht dus al snel sta ik met een harde pik in mijn hand. Ik doe mijn ogen dicht en speel lekker met mijn pik en ga met een vinger lekker langs mijn ster en steek een kootje naar binnen.  Ik word altijd zo geil van assplay dus al snel laat ik mijn pik met rust en verleg mijn aandacht naar mijn kutje door deze lekker te vingeren. Het vingeren maakt mij nog geiler dan ik al was en wil lekker klaarkomen. Dus al vingerend neem ik mijn pik weer in mijn hand en begin mezelf onder de douche lekker af te trekken. Als ik bijna mijn hoogtepunt bereik hoor ineens de deurbel en weg is de geilheid.

Licht geïrriteerd pak ik een handdoek en droog me zo goed en kwaad wat af en sla de handdoek om mijn middel als ik naar het raam loop om te kijken wie er voor de deur staat. Vanuit het raam zie ik een pakketbezorger staan. Leuk vlot joch om te zien. Spijkerbroek, sportschoenen, werkpolo en petje op. Ik doe het raam open en zeg dat ik eraan kom dus dat hij even geduld moet hebben. Met alleen de handdoek om mijn middel doe ik de voordeur open. Sorry mijnheer zegt hij, maar ik heb een pakketje voor uw buren en zij zijn niet thuis. Wilt u het in ontvangst nemen. Ach waarom ook niet zeg ik want ik heb de deur nu toch al open gedaan. Ik neem het pakketje aan en dan valt me op dat hij zijn blik op mijn handdoek heeft en net wat langer kijkt dan gebruikelijk is. Ik kijk zelf naar beneden en zie dat er nog een overblijfsel van mijn eerdere erectie goed zichtbaar is door de handdoek. Daarop vraag ik hem of het uitzicht hem bevalt. De knul begint te kleuren en stamelt sorry mijnheer was niet mijn bedoeling. Ik kijk hem lachtent aan laat merken dat ik het niet erg vind dat hij zo naar me kijkt. Ja sorry zeg ik, kan er ook weinig aan doen maar ik stond net onder de douche toen je aanbelde dus je kon ik het niet afmaken. De knul kijkt me nu aan en ik geef hem een knipoog. Als ik naar zijn jeans kijk zie ik de aftekening van een flinke erectie. Door dit lekkere uitzicht vult mijn pik weer met nieuw bloed en komt verder omhoog. Dit word pijnlijk zichtbaar door mijn handdoek die verder naar voren komt. Om de knul niet verder in verlegenheid te brengen zeg ik hem dat de douche nog aan staat en dat ik dus weer verder moet. Ik sluit de deur en kijk de jongen na als hij weer naar zijn bestelbus loopt. Even denk ik te zien dat hij nog een paar keer om heeft gekeken. Maar dat zal wel niet zo zijn besluit ik en loop snel terug naar de badkamer om nog even een scheermes langs mijn pik en ballen te halen zodat deze ook weer helemaal klaar zijn voor gebruik.

Eenmaal gedoucht en geschoren besluit ik om een lekkere losse joggingbroek en hoodie aan te trekken. Onderbroek laat ik achterwege het is toch mijn vrije dag dus hoeft allemaal niet zo netjes vandaag. Ik hang wat onderuit op de bank en stop in hand in mijn joggingbroek en speel wat met mijn pik terwijl ik wat doorzap op tv. De leuke bezorger komt in mijn gedachte nog een paar keer voorbij en daardoor komt het voorvocht goed op gang en maakt al snel een natte plek mijn broek. Om het niet nog erger te maken haal ik mijn duim over mijn eikel en lik het voorvocht er vanaf. Omdat er toch niks op tv is en ik behoorlijk geil ben geworden van de gedachte aan de bezorger besluit ik om toch maar een onderbroek aan te gaan trekken en spijkerbroek om de stad in te gaan.  Dus snel naar boven trek een jock en spijkerbroek aan en stap op de fiets richting centrum. Halverwege komt er een busje mij tegemoet rijden en de bestuurder claxoneert en zwaait. Het duur even tot het tot me doordringt dat het de leuke bezorger van vanochtend was. Ik lach naar hem en zwaai terug. Dus toch spookt er door mijn hoofd en volautomatisch reageert ook mijn pik op deze onverwachte ontmoeting door meer plek in te nemen dan normaal. Met een erectie op zak fiets ik verder in de hoop dat die is afgenomen voor ik in het centrum ben. Ik heb geluk, zodra ik van mijn fiets afstap kan ik hem ongezien weer goed op zijn plaats leggen en loop de stad in.

Ik loop naar broodjeszaak “de hoek” en bestel een lekker broodje hete kip met een cola en ga bij het raam zitten. De beste plek van de zaak ongegeneerd mensen kijken en uitzicht op de ingang van de Sexbios. Terwijl ik aan mijn broodje zit stopt er een bestelbusje voor de deur en meteen denk ik het zal toch niet. Maar jawel hoor de leuke knul van vanochtend stapt en loopt om de auto heen opent de zijdeur en bukt voorover om een pakketje te pakken. Hierdoor krijg ik een mooi uitzicht op zijn mooi strak bol kontje. Een Mmmmmm ontsnapt aan mijn mond. De gozer draait zich om en loopt richting “de Hoek”. Als hij mij ziet zitten glimlacht hij en geeft een knipoog. Ik voel dat ik begin te blozen en lach terug. Hij geeft zijn pakketje af en loopt weer terug naar zijn bus. Maar in plaats van weg te rijden kijkt hij nog een keer naar mij en steekt de straat over en loopt bij de sexbios naar binnen. Mijn gedachten maken overuren en even weet ik niet wat te doen. Ook richting de bios of niet. Doordat er bestek op de grond valt, schrik ik op en besluit ook richting de bios te lopen. Ik reken af en steek de straat over en ga bij de bios naar binnen.

Bij de Bios binnengekomen zie ik de geile bezorger staan kijken welke “goede” film er nu draait in de gayzaal. Als hij mij ziet glimlacht hij en wrijft met zijn hand over zijn kruis. Dus toch, dus toch, dus toch klinkt er in mijn hoofd. Ik lijk verdomme wel een puber roep ik mijzelf tot de orde en wrijf als bevestiging ook lekker over mijn kruis. Het ijs is gebroken, ik loop naar hem toe en ga naast hem staan en kijk voor de vorm naar de film die er zou draaien. Iets van buttfuckers 36 of zoiets. Film interesseert me natuurlijk voor geen meter, maar zeg tegen hem. Dat is volgens mij een goede film, zullen we samen gaan kijken. Is goed zegt hij lachend en lopen naar de kassa om allebei een kaartje te gaan kopen. Hij koopt eerst een kaartje en gaat alvast de zaal binnen. Ik reken naast mijn kaartje ook condooms, glijmiddel en poppers af. Just in case. Better save then sorry.

Als ik ook de zaal binnenkom zie ik dat hij op de eerste rij is gaan zitten en zijn broek al open heeft gedaan en rustig met zijn flinke pik zit te spelen. Het zien van zijn pik geeft direct effect op de mijne die direct recht overeind komt. Plagerig vraag ik of de stoel naast hem vrij is. Natuurlijk is die vrij want we zijn de enigste die nu in de zaal aanwezig zijn, maar toch krijg ik een ander antwoord. Nee, zegt hij bijdehand die stoel is bezet. Het enigste plekje waar jij mag zitten is hier recht voor me op de grond op je knieën. Het is niet anders zeg ik met een smile van oor tot oor op mijn gezicht en ga op mijn knieën voor hem zitten en breng mijn mond richting zijn flinke pik. Maar voordat ik zijn pik in mijn mond kan nemen pakt  hij mijn hoofd vast en geeft me een intense tongzoen. Zo zegt hij eerst zoenen en nu mag je mij lekker pijpen. Ik zak naar beneden en laat mijn mond om zijn pik zakken en laat hem helemaal in mijn keel glijden. Terwijl ik hem lekker diep blijf pijpen ga ik met mijn handen over zijn strakke buik naar boven op zoek naar zijn tepels. Als ik zijn tepels heb gevonden merk ik dat zijn tepels beide zijn voorzien van een piercing. Ik speel wat met de piercings en schijnbaar vind de geile bezorger het erg prettig want hij trekt zijn polo uit en begint stootbewegingen te maken in mijn mond. Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en ga al likkend en zuigen met mijn mond richting zijn linker tepel om met mijn tong met zijn piercing te spelen. Ondertussen neem ik zijn pik in mijn handen en trek hem rustig af. Als ik lekker met zijn tepels bezig ben trekt hij mijn hoodie over mijn hoofd zodat ook mijn bovenlijf ontbloot is.

Hij legt mijn hoodie op de stoel naast hem en pakt mijn hoofd vast en geeft me een lekkere tongzoen. In de tussentijd maak ik mijn broek los en trek deze wat naar beneden zodat ik voldoende ruimte heb om met mijn pik te spelen. Dan duwt hij mijn hoofd naar achter en trekt mij overeind en duikt met zijn mond op mijn pik af en zuigt deze gulzig naar binnen. Jezus wat heeft hij een gulzig heet pijppbekkie en begin mijn pik in zijn mond naar binnen te stoten. Om mijn genot te verhogen open ik de poppers en neem een paar snuiven en geef het flesje door. Ook hij neemt een paar snuiven en stort zich weer op mijn pik en zuigt lekker verder. Hij gaat met een hand tussen mijn benen en voelt nu dat ik een jock aan heb. Mmmmm geil kreunt hij zacht en gaat meteen met een vinger op zoek naar mijn ster. Als hij deze heeft gevonden maakt hij deze nat met zijn mond en duwt deze bij mij naar binnen. Daar sta ik dan in de bios. Met een vinger in mijn kut, een gulzige mond om mijn pik van een geile bezorger die zich zelf tegelijkertijd aan het aftrekken is. Hoeveel geiler kan dit nog worden vraag ik me af. Lang hoef ik het me niet af te vragen want hij draait mij om en trekt mijn kut open en begint deze met zijn hete natte tong helemaal uit te likken. Mmmmm zalig kan ik nog uitbrengen en trek zelf mijn kut verder open zodat hij er nog beter bij en in kan komen. Hij spuugt op mijn kunt en vingers zijn speeksel nu afwisselend met 2 of 3 vingers bij mij naar binnen. Steeds soepeler gaan zijn vingers bij mij naar binnen en ik word geiler en geiler en druk mijn kut zover mogelijk over zijn vingers heen. Terwijl hij mij lekker blijft vingeren nemen wij nog flink wat snuiven poppers.

Op een gegeven moment besluit mijn geile bezorger dat er genoeg gevingerd is en dat mijn kut wel klaar is voor zijn pik. Hij staat dan ook op en komt voor me staan en duwt zijn pik weer in mijn mond en zegt me dat ik hem goed hard en nat moet maken omdat hij me gaat neuken. Terwijl ik zijn pik weer lekker hard en nat pijp pak ik het glijmiddel en een conddom uit mijn broek die nog steeds op mijn enkels ligt. Ik smeer mijn kutje in met glijmiddel en geef hem het condoom. Hij rolt het condoom af en draait mij om zodat ik steun heb aan de bioscoopstoel. En die steun bleek ik nodig te hebben ook. Hij stootte zijn pik in een keer bij me naar binnen. Dat deed behoorlijk zeer, maar de extra poppers zorgde ervoor dat de pijn al heel snel overging in puur genot. Daar stond ik dan met mijn spijkerbroek op mijn enkels en alleen een jock aan en een grote pik in mijn kut van een bezorger die niet eens bij mij moest zijn. Ik kon niet anders dan genieten van het moment. Steeds harder en dieper beukte de bezorger zijn pik in mijn inmiddels flink opgerekte kut. Ik kreunde als een echte slet en moedigde hem aan om de nog harder en dieper te neuken. Ondertussen trok ik lekker aan mijn pik en voelde mijn hoogtepunt naderen. Ik riep dat ik ging bijna ging komen. Hij trok meteen zijn pik terug uit mijn kut, dook op zijn knieën om mijn pik weer in zijn mond te nemen. Spuit mijn mond vol zei hij en begon me lekker te zuigen,stopte 4 vingers in mijn openstaande kut en trok hard aan zijn harde pik. Deze sensatie werd me teveel en spoot 5 stralen zaad diep in zijn mond. Dit werd ook hem teveel en begon zelf ook de spuiten. De eerste straal miste ik net maar voor straal 2 t/m 6 was ik op tijd en ving het op in mijn mond. Allebei hadden we nu een mond vol zaad. Met een intense tongzoen mengden we het zaad en verdeelde alles netjes voordat we het doorslikte.

Allebei gingen we op een stoel zitten om bij te komen. Een paar minuten kleedden we ons allebei aan en gaven elkaar nog een kus als afscheid. Bij het naar buiten lopen zeg ik nog tegen hem. Als je nog eens een pakketje voor de buren hebt hoef je niet bij mij aan te bellen hoor. Jij mag altijd via de achterkant bij mij binnen komen. Goed om te weten zegt terwijl hij op mijn kont slaat. Buiten scheiden onze wegen. Hij loopt weer naar zijn bestelbus en gaat weer aan het werk en ik stap weer op mijn fiets richting huis om voor de tweede keer vandaag onder de douche te stappen.

4828 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.