Gluren naar plassende mannen

Deze zomer was ik veel in het bos en in de duinen te vinden, ik vind het nou eenmaal heerlijk om zonder onderbroek in een extreem korte broek rond te lopen en als ik dan moed pissen laat ik het gewoon lekker lopen. Ondertussen speur ik dan naar andere mannen die lekker staan te pissen en als het kan dan ruk ik me af terwijl ik naar ze kijk, soms heb ik geluk en kom ik iemand tegen die net als ik van plassen houd zoals op een mooie zomerdag aan het naakt strand van nesselande. Het was extreem warm die dag en ik lag al een tijdje op het strand en een man viel me in het bijzonder op omdat hij af en toe openlijk met zijn geile lul lag te spelen.

Ik keek openlijk en had ook al een flinke stijve toen hij ineens op stond en langs mijn heen liep richting de bosjes. Even wachtte ik nog maar toen stond ik ook op en liep hem achterna in de hoop dat ik zijn pissende lul zou kunnen zien, ik zag hem staan en inderdaad stond hij met zijn leuter in zijn hand met een flinke straal voor zich uit te pissen en voorzichtig sloop ik dichterbij. Zelf moest ik ook pissen en dus liep ik pissend naar hem toe, toen hij me door had draaide hij zich om en ik zag dat zijn pik lekker stijf was en ik trok mezelf af terwijl mijn pis alle kanten op spoot. Hij bleef staan kijken en begon zich nu ook lekker af te trekken en dat was voor mijn genoeg reden om nog dichter naar hem toe te lopen, ik was nu ook klaar met plassen en ik hurkte voor hem neer en opende mijn mond. De man duwde zijn pik in mijn mond en ik begon hem te pijpen, ik proefde nog zijn pis wat me super geil maakte. De man kwam al snel klaar en ik slikte zijn zaad door, de man trok intussen ook aan mijn pik en liet me ook lekker klaar komen en samen liepen we terug naar het strandje.

De man pakte zijn spullen en kwam bij me zitten, we dronken wat samen en hij bleek een vaste bezoeker van het naakt strand te zijn. Kees kwam ook vaak op het echte naakt strand in Hoek van Holland en zei dat hij daar regelmatig seks had maar dat het hier de eerste keer was en dat hij ook voor het eerst iemand zo had zien pissen, ik vroeg of hij dat geil vond en hij zei dat hij daar zeker geil van was geworden. We lagen best afgelegen en ik begon zijn lekkere lul te masseren en hij speelde ook weer met die van mijn, na een tijdje vroeg hem of hij alweer kon plassen want ik moest zelf ook al weer en hij knikte. Ik richtte zijn half stijve pik op mijn buik en zei, kom doe het maar en niet veel later spoot zijn warme pis tegen mijn buik aan en ik trok hem af, oh ja kreunde hij wat is dit heerlijk en ik wilde hem proeven dus schoof ik wat naar onder tot ik zijn straal recht in mijn mond voelde. Ik dronk een paar slokken en begon nu zelf ook weer te plassen, Kees pakte mijn pissende pik en richtte hem op zijn ballen en ik zeek hem lekker nat.

We namen een duik en trokken elkaar onder water af en toen we klaar kwamen zagen we onze sperma naar boven drijven wat echt wel geil was, Kees wilde wel meer maar ik houd het meestal bij een vluchtige date dat respecteerde hij maar ik zei hem dat ik regelmatig op de naakt stranden te vinden was en dat als we elkaar daar tegen het lijf liepen ik er geen bezwaar tegen had als we weer eens iets zouden doen. Tot nu toe heb ik hem niet meer gezien maar wie weet volgend jaar.

7966 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.