Gewoon een geile dag

Toen ik die dag wakker werd wist ik het al, ik had heerlijk gedroomd en mijn pik was dan ook lekker hard. Mijn blaas was vol en eigenlijk moest ik eerst naar de wc maar ik moest toch nog wassen en om mijn matras zat een water dichte hoes dus sloeg ik het dekbed van me af en begon me lekker af te rukken, terwijl ik me af trok begon ik steeds een beetje te plassen en al gauw lag ik in een warme plas en niet veel later kwam ik heerlijk klaar. Omdat ik nog niet helemaal klaar was met plassen stapte ik uit bed en liep ik naar de douche waar ik besloot er maar een lekkere geile dag van te maken, met moeite beheerste ik me terwijl ik een douche nam en me lekker scheerde zowel mijn gezicht als ook mijn schaamhaar.

Uit de kast koos ik een oude versleten spijkerbroek die lekker strak zat en gebleekt was en trok die zonder onderbroek aan, ik had uit deze broek al eens de zak geknipt zodat ik als ik mijn hand in de zak stak lekker met mijn lul kon spelen en ik trok een jas aan die wat langer was. Zo ging ik nog steeds niet verder geplast en dus met een best nog volle blaas de stad in, ik dronk eerst nog een kop koffie in een restaurant waarna ik naar de Hema ging. Ik moest nu echt nodig en liep wat dor de winkel tot ik in een pad kwam met dames lingerie. Ik had mijn hand al door de kapotte zak en kneep in mijn half stijve pik, snel keek ik of de kust veilig was en snel ritste ik mijn gulp open en duwde mijn pik er door. Omdat mijn jas er nog over hing was het veilig genoeg en weer keek ik of er echt niemand in de buurt was en toen schoof ik mijn jas wat omhoog en richtte snel mijn lul op het rek met lingerie, trillend van spanning en genot piste ik met een harde straal tegen de rekken aan.

Toen de ergste druk van mijn blaas was kneep ik af en zag dat er een flinke plas onder het rek lag en een deel van de lingerie was doorweekt, ik liep nog steeds met mijn pik uit mijn broek afgeschermd door mijn jas de winkel uit en de stad door op zoek naar een nieuwe plek want ik was nog steeds niet uit geplast. Bij de volgende winkel nam ik de lift naar de bovenste verdieping waar de parkeer garage was, er was ook een trappenhuis bij en daar er liften waren werd daar niet zoveel gebruik van gemaakt. Ik ging het trappenhuis in en liep naar een tussen verdieping, ik rukte al aan mijn stijve pik en luisterde even of er echt niemand op de trappen liep en toen opende ik mijn jas en haalde ik mijn lul uit mijn broek. Boven aan de trap staand trok ik mijn velletje over mijn eikel en begon zo met een heerlijke volle straal naar beneden te zeiken, mijn pis kletterde over de treden van het trappen huis en ik zeek ook lekker tegen de muur. Ik ging er zo in op dat ik niet merkte dat boven mijn de deur open ging en ik werd op heterdaad betrapt, een man kwam de trap af en ik kon nog net afknijpen maar mijn pis stroomde als een waterval van de trappen af,

Gelukkig was het geen medewerker maar een klant die zijn auto had geparkeerd en sportief de trap wilde nemen, ik kon geen kant op dus besloot ik brutaal om te blijven staan. De man was nu bijna bij me en keek me aan en vroeg of ik dat wel vaker deed, ik was best nerveus maar ik zei met wat onvaste stem dat ik zo nodig had gemoeten dat ik de wc niet had gehaald. De man schudde zijn hoofd en zei dat hij dat niet geloofde, ik zag ineens dat hij naar mijn jas keek en toen ik ook keek zag ik dat ik helemaal vergeten was om mijn jas dicht te doen zodat ik met mijn lul nog uit mijn broek stond. Toen kwam de man nog wat dichterbij en zei dat zijn auto boven stond en of ik niet even mee wilde, de man begon terug naar boven te lopen en ik volgde hem.

Bij zijn auto stapte hij in en opende de andere deur zodat ik naast hem in kon stappen, toen ik naast hem zat ging zijn hand naar mijn lul en hij zei dat hij het best geil had gevonden en pakte mijn hand en legde die op zijn broek en ik voelde een harde bobbel. Ik opende zijn gulp en haalde zijn best wel grote penis uit zijn broek en begon hem af te trekken, de man begon nu ook met mijn pik te spelen en ik boog naar hem toe en nam zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Het duurde niet lang voor hij mijn hoofd pakte en kreunend klaar kwam, ik kreeg zijn sperma in mijn mond en slikte het door. De man rukte aan mijn pik en ik kwam ook klaar en mijn sperma spoot tegen mijn shirt en liep over mijn broek, dank je wel zei de man en ik stapte uit. De man gaf me een tongzoen en sloot zijn auto af, de man liep weer naar het trappenhuis en ik nam de lift naar de begane grond en liep naar huis. Onderweg bedacht ik dat ik niet eens zijn naam wist en dat we elkaar waarschijnlijk nooit meer zouden zien maar het was goed zo, thuis nam ik een hete douche en rukte me nog een keer lekker af. een perfect einde van een perfecte dag. 

3781 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.