Onderhuur deel 2

Wil je weten wat vooraf ging. Kijk dan bij deel 1.

Daar zaten we dan beneden, beide alleen in onze korte broek. De temperatuur was goed en we hadden het nog warm van het aftrekken. Koffie? vroeg Johan. Ja lekker doe maar. Johan maakte een koffie en we praatten wat over het werk en het weer. Buiten was de zon inmiddels volop aan het schijnen en Johan stelde voor om in de tuin te gaan zitten. Daar zaten we dan, de zon op ons lichaam. Ikzelf heb een normaal postuur en dat geldt ook voor Johan. Allebei glad geschoren. Na een tijdje zei ik tegen Johan dat het wel erg warm werd. Nou dan doe je toch nog iets uit. Ik keek hem lachend aan. Ja maar de inkijk in de tuin van de buren? Naast Johan woont een jong gezin met kinderen dus dat was niet echt een optie. Ja weet ik zei Johan. Johan vertelde dat hij graag naakt rondliep in huis, maar sinds mijn komst had hij dat niet gedaan. Ik wist niet goed hoe ik hierop moest reageren, maar het liefst had ik mijn broek uitgetrokken en ook die van hem, maar ik zei niets, lachte alleen maar een beetje stom…

 

’s avonds hebben we lekker samen gekookt en gegeten. Daarna een biertje gedronken samen. Er zat wel een seksuele spanning in de lucht, maar dat onderwerp werd toch wat vermeden. We durfden eigenlijk beide niet een stap te zetten. Omdat ik steeds meer opgewonden werd, was het moeilijk om mijn halfstijve pik goed te verbergen in mijn broekje. Ik zag hetzelfde bij Johan. Het werd wat ongemakkelijk en ik zei dat ik nog ff televisie ging kijken op mijn kamer. Johan bleef nog beneden. Eerst maar even douchen. Mmm wat voelt dat lekker om mijn eigen gladde lichaam in te zepen. Ik kreeg onder de douche al een lekkere stijve pik. Na de douche liep ik naar de slaapkamer. Ik liet de deur op een kiertje staan. Na ongeveer 15 minuten kwam ook Johan naar boven. Hij ging naar de badkamer en ik hoorde het geluid van de douche. Ik stond op om de deur van de kamer nog iets verder te openen. Vanuit de hal had je een beeld op het bed waarin ik naakt lag te spelen met mijn pik.

 

Johan kwam uit de badkamer en liep naar zijn slaapkamer. Ik merkte dat hij bleef staan bij mijn slaapkamer en naar binnen keek. Pas na een minuut of 5 hoorde ik zijn slaapkamerdeur opengaan. Zijn tv ging aan. Omdat ik zijn deur niet hoorde dichtgaan kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ik stond op, mijn pik recht vooruit en ging de hal in. Zijn deur stond half open. Ik kon hem nu op bed zien liggen. Helemaal naakt en met een mooie rechte pik waarmee hij aan het spelen was. Lekker kaal geschoren. Mmmmm Ik stond te kijken toen hij aanstalten maakte om op te staan. Ik kon zijn gezicht niet zien, dus hij kon mij niet zien staan. Ik ging meteen naar mijn kamer en op bed liggen. Ik bleef liggen wachten op wat er komen ging. Omdat ik niets hoorde stond ik na een paar minuten toch op om te gaan kijken. Toen ik naar de deur ging zag ik dat de deur van Johan bewoog. Hij had dus staan kijken bij mij en was snel vertrokken toen ik opstond. Ik wilde hem en hij wilde mij, dat was wel duidelijk.

 

Zo kon het toch niet langer. Ik stond nu bij zijn deur en hij lag daar naakt op het bed. Ik probeerde allerlei smoesjes te verzinnen waarom ik zijn kamer zou binnenkomen, maar niets viel me in. Ik zag hoe hij zich steeds sneller aftrok, hij stond op het punt om klaar te komen. Ik stond ondertussen aan mijn eigen pik te trekken. Ik kwam klaar toen hij ook klaarkwam. Ik likte zoveel als kon mijn eigen sperma op, maar er zat ook iets op de deurpost, dus veegde ik dat snel weg. Ik ging naar de badkamer om alles schoon te maken. Toen ik er net stond, kwam ook Johan binnen. Sorry zei hij. Geeft niet, kom binnen. Zijn handen zaten nog onder zijn sperma en een sliertje sperma kwam nog uit zijn pik.

 

Was het lekker vroeg hij. Ja beaamde ik. Nou bij mij ook vertelde hij. Daar stonden we dan. Ons afgetrokken terwijl we aan elkaar dachten. En nu samen naakt met een nog half stijve pik in de badkamer. We voelden ons beiden wat ongemakkelijk, beetje onhandig ons wassen en schaapachtig lachen. Welterusten zei Johan terwijl hij een hand op mijn rug legde. Dank je zei ik. Jij ook en ik streelde even zijn rug. Terug naar onze eigen slaapkamer. 

 

Ja het gaat nog verder, maar dat is voor een andere keer.

3063 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.