Hetro Homo BI zeg het maar

Het heeft lang geduurd voor ik besefte dat ik anders was, ik heb zowel relaties gehad met mannen en vrouwen en op de een of andere manier konden beide me niet echt bevredigde. Wat maakt me nou echt geil dacht ik na de zoveelste relatie dit keer met een vrouw, als ik heel eerlijk ben vind ik het nog het fijnst als ik alleen op mijn kamer naar wat liefst extreem porno kijk en mezelf dan lekker af kan trekken dan kom ik echt klaar. Mijn voorkeur gaat uit naar plas en poep seks maar eigenlijk vind het gewoon geil om iemand te zien plassen of poepen, smeren of eten cq drinken vind ik niet echt nodig nee gewoon het kijken naar en dan het liefst op een aparte plaats. Nu is er heel veel te vinden op het internet tegenwoordig maar in mijn jeugd was dat nog wel wat anders en toch kwam ik er al snel achter wat mijn opwond, de eerste keer dat weet ik nog heel goed was toen ik bij toeval een pakketje boekjes tussen de oude kranten op straat vond bleken het seks boekjes te zijn en ook nog bijzondere boekjes. Toen ik het eerste boekje opende zag ik meteen een mooie jonge vrouw op haar hurken in het bos zitten plassen en het bleek geen toeval, het waren een serie plasseks boekjes vol foto's van plassende vrouwen. Er stonden ook verhalen in en ingezonden brieven en ik weet nog dat juist de brieven me het geilst maakte, het eerste verhaal weet ik ook nog steeds, het ging over een vrouw die als haar man naar zijn werk was een oude spijkerbroek aan deed en daar de hele dag steeds kleine beetjes in haar broek te plassen daar werd ze geil van en anders ik wel.

Het zal wel zo moeten zijn want al gauw daarna had ik mijn eerste echte ervaring, we waren net verhuist en op de nieuwe school zat een meisje dat een beetje werd gemeden. Nooit ging er iemand met haar mee om zoals gebruikelijk was bij elkaar te spelen, haar moeder zou haar verwaarlozen en dronk heel veel ging de roddel al gauw. Op een dag hadden we pauze op het schoolplein en het meisje liep naar een meester toe en vroeg of ze naar de wc mocht, iedereen wist dat als je eenmaal buiten was je niet meer alleen naar binnen mocht dus zei de meester dat ze maar moest wachten. Het meisje haalde haar schouders op en draaide zich om, waarom wist ik niet maar ik voelde een spanning die ik nooit eerder had ervaren en ik volgde het meisje met mijn mond half open. Toen bleef het meisje midden op het plein staan en toen liet ze zich op haar hurken zakken en schoof haar broekje naar beneden, de meester riep dat ze moest op houden maar het meisje schoof haar rok omhoog en ging op haar gemak midden op het plein in haar blote kont zitten plassen. Een brede waaier spoot uit haar kutje in een boog op de tegels ik had nog nooit zo iets gezien, ik ging vrouwen in de gaten houden en soms had ik geluk en kon ik naar een plassende vrouw kijken. Het is misschien gek maar ik kan er niets aan doen, toen ik voor het eerst een man zag plassen merkte ik dat ook dat me net zo opwond, toen ik negentien was ging ik op kamers.

Ik vond het heerlijk dat ik nu helemaal alleen was en kon doen wat ik wilde en al snel liep ik naakt rond en begon ook zelf op andere manieren te plassen, er was wel een wc maar die was op de gang net als de douche en die deelden we dan ook nog met een ander. Ik vond het ook lekker om ergens in te plassen, ik plaste eerst in een fles maar al gauw begon ik overal te plassen soms in een teiltje maar later ook gewoon op de grond in de hoeken van de kamer. Het wond me op om te plassen op ondeugende plaatsen, de spanning dat je iets deed wat eigenlijk echt niet kan dat was waar ik van klaar kon komen. Op een avond wilde ik wat drinken maar ik was nog nooit in een kroeg geweest, ik ging dan ook op goed geluk een bar binnen en bestelde een biertje. Het was een beetje schemerig en pas na een tijdje merkte ik dat er alleen mannen aan de bar zaten en nog wat later zag ik dat twee mannen elkaar een tongzoen gaf en eerst dacht ik nog dat ik het verkeerd had gezien maar ik bleek in een homo bar terecht zijn gekomen, ik kon ook niet zo weg lopen dacht ik en keek naar mijn biertje. Toen ik mijn glas leeg had en weg wilde gaan zei de man die naast me had gezeten geef die jongen er maar een van mijn, ik durfde niet te weigeren en dus proostte ik en nam een slok van mijn nieuwe biertje. Eigenlijk voelde het ook niet echt verkeerd bedacht ik me en ik ontspande wat, de man sprak me aan en voor ik het door had ging ik mee naar zijn huis.

De seks vond ik niet echt opwindend ik moest hem pijpen en hij was best wel groot geschapen en ik kreeg pijn in mijn kaken, toen hij was klaar gekomen probeerde hij mij af te trekken maar ik reageerde niet en al snel gaf de man op. Hij wilde samen douchen en dus gingen we naar de badkamer en de man we waren naakt liep eerst naar de wc pot toe en zonder zijn penis vast te houden ging hij met een harde straal staan te plassen en meteen reageerde mijn pik, de man merkte het toen hij al klaar was maar onder de douche was het alweer over. Ik heb nog een paar ervaringen met mannen gehad en heb zelfs meer dan een jaar samen gewoond met een man, mijn eerste ervaring met een vrouw had ik toen ik 23 was. Het was een vrouw die bijna tien jaar ouder was en het was Agnes die mijn verleidde, de eerste keer ging het niet ik was veel te gespannen. Agnes leek dat juist leuk te vinden en heeft me alles geleerd wat er te leren was, het was een heerlijke tikje brutale, ondeugende vrouw die seks uitstraalde. Deze vrouw vond het heerlijk als ik in de badkamer over haar heen plaste en ze deed het daarna ook bij mijn, ik begon het ook echt lekker te vinden om haar te neuken maar toch bleef het plassen de rode draad maar Agnes bleef het alleen thuis doen en wilde niet mee in mijn fantasie om het op andere plekken te doen.

Ik bezocht regelmatig Amsterdam en dan vooral de hoeren buurt de wallen, niet dat ik daar naar een prostituee ging nee ik bezocht de cabines waar je films kon kijken en kocht er speciale plasseks boekjes, ik vermaakte mezelf  en had niemand nodig. Natuurlijk mis je het soms om een partner te hebben  man of vrouw maar wie deelt en beter begrijpt mijn voor liefde, toen het internet groot werd raakte ik verslaafd aan het zoeken naar filmpjes en verhalen en zo kwam ik er ook achter dat ik het zien van iemand die zit te poepen ook geil vind. Soms hoop ik dat er nog eens iemand komt waarbij het echt allemaal klikt en soms zou ik willen dat ik een vrouw was omdat als die op straat gaan zitten plassen er niemand iets zegt terwijl als ik het doe ik een viezerik ben, tot die tijd vermaak ik mezelf en dat heb ik nu geaccepteerd Snap je nu de titel van mijn verhaal? Wat ben ik?

4498 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.