Westerveld - "Stoere jongeman ?"

Zaterdagmiddag rond 5 uur nog even kijken op de parkeerplaats Westerveld / Emmen aan N34. Het wordt al wat donker, het is rustig, komt ook door het koudere weer waarschijnlijk.  Zit in de auto nog even met mijn pik te spelen. Kijk nog even op mijn mobiel naar wat geile foto's. En dan komt er toch nog een auto aanrijden.  Stopt even verder op en dooft de lichten.

Gebeurt verder niks. Ik maak aanstalten om weg te rijden, passeer de Ford B max, zie een jongeman zitten van ca. 40 jaar en rij weg. Dan zie ik in mijn spiegel, dat hij mij volgt. Rij naar de parkeerplaats aan de andere kant van N34, vervolgens door naar de carpoolplaats en daar stopt hij en ik ook.  Ik stap uit en loop naar zijn geopende portier en zie door de binnenverlichting dat hij een dikke paal heeft staan. Draagt netnylons en is verder opgesierd als vrouw nu.

Toch een hele stoere kop.  Ik kniel naast zijn auto en zeg: Wat een supergeil gezicht zo in deze kleding. Het ging mij vooral om zijn dikke pik, wel 18 x 6. Met moeite deze in mond genomen en begon hem lekker te pijpen. IK drukte een vinger tegen en in zijn gaatje. Hij kreunde van genot door het pijpen en vingeren. Hij roept, ik ga komen !!   en hij spoot zijn zaad in mijn mond, ik heb hem lekker leeggezogen. Hij had haast en moest vlug verder. Hij bedankte mij voor de heerlijke blowjob en wenste hem ook een goed weekend..   

4330 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.