Experimenteren!

Experimenteren…

Mijn vrouw en ik zijn begin veertig en hebben een prima seksleven. Om het een beetje spannend te houden proberen we steeds wat nieuws. In huis hebben we het overal al gedaan. Elk vertrek, elk standje en met allerlei speelgoed. Maar ook buitenshuis. In de auto (niet zo’n succes) In de vrije natuur..heerlijk om onbespied in afgelegen gebied gewoon naakt rond te lopen en seks te hebben. Aanrader. Maar we deden het ook in een piepklein tentje op de camping bij een popfestival. Iedereen kan je horen. Geeft ook wat extra spanning! En we zijn ook lid van de ‘eight miles high’ club…

 

Maar na ruim 20 jaar kan het niet anders of je valt terug op wat je al eens hebt gedaan. Wat we nog niet hadden gedaan maar wel over gefantaseerd: een trio. Mmv of vvm, onbekend voor ons. Stapje verder: een orgie, gangbang was al helemaal onbekend terrein. Nu nog trouwens. Maar een trio: da’s gelukt! Hoe pak je zoiets aan? Met een bekende of juist onbekende? We hadden een paar vrienden die waren gescheiden en waarschijnlijk graag seks hadden. Maar je zou  je vriendschap er ook door op het spel kunnen zetten.. Een onbekende? Ook link, je weet nooit wat je in huis haalt. Mijn vrouw had de oplossing, dacht ze.

Hier in het dorp was een jongen pas 18 geworden. En het hele dorp zou dat weten. Elke avond reed hij rond in z’n pas verworven auto. Samen met wat vrienden. En maar toeteren tegen vrouwen. Ook naar die van mij. Geeft niks, we kenden elkaar al langer. Van een voorval een paar jaar daarvoor. Hij heet Bennie, en ging in die tijd altijd met de jaarlijkse kwitantie van de lokale voetbalclub langs de deuren in het dorp. Zo ook op een warme zaterdag. Wij waren in de tuin. Ik las de krant en vrouwlief lag topless te zonnen. Zodoende hoorden we de deurbel ook niet. Maar in een dorp is het de gewoonte dat je gewoon achterom loopt. Ik zag hem lopen en riep “hiero!”. Hij kwam naar ons toe en keek natuurlijk ook naar mijn vrouw, die op haar buik lag, dus niks te zien. Maar goed, die kwam overeind en ging in vol ornaat voor hem staan. We hadden verwacht dat-ie een rood hoofd zou krijgen en na overhandiging van de kwitantie snel weg zou lopen. Dus niet.

We konden zien dat er een grote bobbel verscheen in z’n dunne sportbroekje… Mijn vrouw vroeg of hij wellicht iets wilde drinken? Dat kon echt niet, want hij moest nog langs vele huizen. “Maar ik kom nog wel eens langs”. Wel doen hoor, zeiden we. Hier dachten we aan bij een kandidaat voor een trio! Op een avond zag ik hem rijden. Hield hem aan en vroeg wanneer hij nu eens langskwam ipv steeds door te rijden? Tot mijn verrassing wist hij wat ik bedoelde en of het morgen kon. Tuurlijk! Dus de volgende dag stond hij op de stoep. Met veel te veel aftershave op, die hij volgens mij niet echt nodig had. Bennie leek ook helemaal geen 18. Je zou eerder denken 15. Vrij klein en tenger postuur. Maar gewoon een leuke spontane jongen! En absoluut niet verlegen. Daarom leek het ons beter om tijdens een pilsje direct ter zake te komen. Heb je een vriendin? Nee, had hij niet. Was hij nog maagd dan? “Welnee, op school hadden we de nodige sletjes hoor!”. Mooi. Geen onervaren jongen dus.

Wel eens een trio gedaan? Nee..dat niet. Ok. Wij ook niet, maar het is wel een grote fantasie. Waar jij hopelijk in wilt meespelen. Zo, dat was er uit. Toch een aarzeling. Kort. Toen: het lijkt me geweldig! Ook met een vrouw die je moeder kon zijn? Moeder?? Ik dacht dat je hooguit 30 was. Slijmerd..maar een goede zet. En vergeet niet dat er nóg een man bij is hé? “Geen probleem.” Geen gras over laten groeien. Direct mee naar de slaapkamer! Mijn vrouw ontdeed hem langzaam van z’n kleding. Tot aan z’n boxershort. Vervolgens moest hij haar uitkleden. Toen haar bh uit was vroeg ze: “die ken je nog wel hé!”. Toen ging ze op haar knieën en deed z’n broekje uit. Sjonge..zo’n tengere jongen en dan zo’n grote pik. Indrukwekkend! Ze nam het gevaarte in haar mond en begon hem heerlijk te pijpen. Volgens mij ging hij zowat van z’n stokje van genot. Ondertussen had ik mezelf ook uitgekleed. Zij waren zo bezig dat ik het zelf maar moest doen…

We lieten mijn vrouw alle hoeken van het bed zien. Alle standjes kwamen voorbij. Soms moesten we even pauzeren want Bennie kwam bijna klaar. Dat heb je met jongens van zijn leeftijd. Aan de andere kant: binnen 20 minuten staan ze er weer! Op een gegeven moment ging mijn vrouw op zijn hoofd zitten zodat hij wel moest likken. Ik keek naar z’n pik en hoe het kwam weet ik niet, maar voor ik het wist had ik hem in mijn handen. Voor het eerst andermans pik in handen…Bennie schrok even, maar zei niks. Mag het? Vroeg ik. Ja..klonk het toch enigszins bedremmeld. Ik begon hem te masseren. Daarna de stoute schoenen aan en hem pijpen. Ik ben echt hetero, maar vond het toch ook wel opwindend. Hij ook. Kronkelde als een malle, maar kwam niet onder m’n vrouw vandaan. Die was vanwege het beffen ook in andere sferen. Opeens gebeurde wat er wel moest gebeuren. Bennie kwam klaar. In mijn mond! Zoiets had ik nooit kunnen verwachten. Mijn vrouw voelde zich achtergesteld, want die wilde dat Bennie in haar kletsnatte kut klaar kwam! Geen nood, even een halfuurtje spelen en strelen en hup: Bennie’s gereedschap was weer klaar voor actie.

Kwestie van tijd dat hij klaarkwam in de beoogde liefdesgrot. Daarna was het mijn beurt, zodat ze helemaal vol van sperma was. Wat een avond. Zo onverwacht. Was ik nu bi? Bennie ook? We lagen nog lang na te genieten, en pratend over wat er was gebeurd. Bennie: “maar je kunt nu toch niet zeggen of je bi bent? Daarvoor moet je nog een stap verder”. Tja…ben je daar klaar voor dan? Vroeg ik. Jij? Was het weerwoord. Weet ik niet. Wat denk je. Wil je het proberen? Ja. Ik wel. Ok. Je komt nog eens langs en we zien wel. Om een lang verhaal kort te houden. (het is al zo’n lang stuk) Enkele dagen later stond hij weer op de stoep. Had ook iets meegebracht ‘om het wat makkelijker te maken’. Dat was XTC. Kenden wij niet, wel van naam natuurlijk, en ik had mijn bedenkingen. Kom op, veel jongeren gebruiken dat hoor, je raakt echt niet verslaafd, én het is getest.

We hebben alle drie een halfje genomen. Hij heeft mij geneukt, en ik hem. En kan nu al zeggen: dat was niet de laatste keer. Maar toch: wij tweeën mijn vrouw verwennen blijft op 1. Op je 43 ste nog nieuwe ervaringen op sexgebied: doen!

5398 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.