Ahaaa XL

De dichtstbijzijnde supermarkt is voor mij een AH XL. Prettig boodschappen doen en ik kijk graag rustig rond, ook naar het volk dat er rondloopt. Dat ene lekkere behaarde rekkenvullertje bijvoorbeeld. Zelf ben ik een dikkerd van 39, vriendelijk gezicht, kort haar, behaard lijf. 
Een paar keer heb ik een hele mooie man gezien. Hij is begin 40, lang, bijna twee meter. Brede schouders, scherpe kaaklijn, zeer kortgeschoren haar, sportief, zwemmerslijf. Ik herken hem van een profielsite. Echt iemand out of my league. Nu kwam ik hem weer tegen. Iets zorgde ervoor dat we naar elkaar knikte, zo van, ik herken je gezicht.

De keer erop zeiden we hardop gedag tegen elkaar. Ik dacht nog, wat vriendelijk, want meestal negeren zulke knappe mannen dikkerdjes. Thuisgekomen stuurde ik een heel kort berichtje op zijn profiel: altijd fijn om jouw bevallige lijf te zien bij de AH XL. Hij stuurde terug dat hij mij inderdaad van hier kende en bedankte zich voor het compliment. Ik dacht hier gaat het bij blijven.
De volgende ontmoeting in de winkel sprak hij me aan. Hoe het met me was. Heel cliché zei ik "beter nu jij me aanspreekt." Hij zei: "meen je dat nou?" Ik vertelde hem dat ik op homo.nl zijn pik had gezien en zijn prachtige behaarde sportlijf en dat ik daar het goed op kon. Hij lachte en vroeg "zal ik je dan eens neuken? Ik heb wel zin om mijn pik tussen die flinke billen van je te stoppen."
Ik werd helemaal hitsig en kon bijna niet spreken van opwinding. "Dat zou ik echt heel geil vinden, seks met jou."  "Kom maar mee met mij" zei hij. We rekenden onze boodschappen af en ik volgde hem naar zijn huis. Bij hem aangekomen ruimde hij zijn boodschappen op terwijl hij nog wat tegen me keuvelde en hij bood me iets te drinken aan. Ik zei dat ik enkel zin in mannensap had. Hij lachte en zei "zullen we dan maar beginnen?" Hij omarmde me en begon me heftig te zoenen. Ik werd week in de knieën en kon maar met moeite blijven staan, wat een man! Hij rook zo heerlijk. 
We kleedden ons snel uit en hij speelde met mijn tepels, ik likte de zijne en mijn handen betasten zijn heerlijke borstkas. En daar was ie dan, die pracht pik van hem. Ik kreunde "Ahaaaa XL," waarop hij weer moest gniffelen.

Ik nam eerst zijn grote ballen in mijn mond, likte ze. Toen sabbelde ik op zijn eikel. Wat zoet voorvocht. Ik hoorde hem lekker kreunen en nam steeds meer van zijn grote pik in mijn mond. Hij begin zachtjes mijn bekkie te neuken. Hij kwam na een paar minuten zuigen klaar en ik slurpte zijn zaad op.  Ik vroeg hem jij wilde toch neuken? Hij grijnsde ja, maar nu hou ik het langer vol in die heerlijke grote reet van je. Hij legde me op bed en zoog mijn pik. Daarna zakte zijn tong af naar mijn kut. Die prachtige vent zat me uit te likken en klaar te maken voor die grote pik van hem. Hij pakte een condoom en glijmiddel en bewerkte mijn ster nog even. Hij plaatste zijn eikel tegen mijn ingang en drukte zachtjes. Voor zo'n stoer uiterlijk was hij een erg tedere minnaar.
Hij drukte zicht langzaam helemaal in me, kwam omlaag en zoende met me. Na zo geneukt te worden vroeg hij of ik op mijn knieën wilde gaan zitten. Hij ging achter me staan en het beest kwam los. Nu beukte hij flink in mijn kutje met zijn heerlijke lans. Wat een heerlijke volle stootreet heb jij, hijgde hij en kletste met zijn hand op een bil. Ik genoot enorm van zijn flinke pik in mij. Hij ploegde me zo'n 10 minuten van achter, duwde toen zijn pik diep in mijn kut en brulde "jaaaaaaaaa."  

Om de zoveel tijd appt hij me: kom eens met die grote reet hierheen. En dan ga ik naar mijn Ahaaaaa XL

4868 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.