Onderhuur deel 3

Wil je weten wat vooraf ging. Kijk dan bij deel 1 en 2.

 

Zondag, een dagje om uit te slapen. Dat deden we ook. Ik was rond 10 uur wakker, gedoucht en liep naar beneden. Een mooie warme dag zou het worden. Ik had alleen strakke zwemslip aan. Na ongeveer een half uur hoorde ik de douche en even later kwam Johan naar beneden. Hoi. Ik stond net de koffie in te schenken. Johan kwam dicht bij me staan, ik voelde zijn prachtig lichaam vlak bij me. Hij legde een hand op mijn rug en vroeg of ik lekker geslapen had. Nou zeker wel zei ik. Zijn hand bleef op mijn rug liggen terwijl ik ook hem een koffie inschonk.

 

Zullen we buiten zitten of binnen vroeg Johan. Nou het is wel lekker buiten, dus laten we dat maar doen. Ja maar dan moet ik wel de zonnebrand halen, want anders ben ik zo rood als een kreeft hahaha. Nadat Johan met de zonnebrand kwam smeerden we ons hiermee in. Zal ik je rug doen vroeg ik. Graag zei Johan. Ik nam de fles over, deed zonnebrand op zijn rug en smeerde hem langzaam in. Lekker zei hij. Ik deed er zo lang mogelijk over en ging tot vlak bij zijn kontje, even met mijn hand in zijn sportbroekje natuurlijk. Maar op een geveven moment ben je uitgesmeerd hahaha, dus was het de beurt aan Johan om mij in te smeren. Heerlijk als je door een man ingesmeerd wordt. Ik kreeg al een halfstijve lul daarvan.

 

We lagen zo een tijdje op onze buik. Ik zag dat Johan zich op een gegeven moment omdraaide. Ik keek naar hem en zag een mooie bobbel in zijn broek. Ikzelf had ook al iets dat gegroeid was. Toen ik me omdraaide was dat ook wel duidelijk te zien. Zo, zei Johan, die heeft het ook warm op mijn pik wijzend. Ja zei ik. Als je wil mag je dat wel uitdoen hoor. Ja zei ik, maar ik durf dat eigenlijk niet zo goed, de buren kunnen vrij makkelijk inkijken hier. Zou je willen vroeg hij. Ja zeker wel. Ik hou ook wel van naaktlopen. Nou dan gaan we toch binnen zitten, nu wordt het toch veel te warm buiten. En gisteravond hebben we elkaar toch al naakt gezien nietwaar.

 

Met zijn tweeën naar binnen. Johan liep voorop en ik er achter. Wat een heerlijk kontje had hij toch. Johan ging op de bank zitten en trok langzaam zijn broek uit. Zijn lul floepte er uit. Ik stond nog en liet ook mijn broekje zakken. Ook mijn lul stond al recht overeind. Daar zaten we dan. Naakt met een stijve pik op de bank. Johan was het die toen mijn rug streelde met zijn hand. Langzaam kwamen onze monden dichter bij elkaar. Man wat was ik geil op deze lekkere vent. Ik deed mijn ogen dicht en voelde de lippen van Johan op mijn mond komen. Ik opende mijn mond wat en voelde zijn tong bij me naar binnen glijden. Ik legde een hand op zijn rug en stak ook mijn tong in zijn mond.

 

Onze handen streelden elkaars lichaam. Ik voelde de hand van Johan over mijn been omhoog gaan naar mijn pik. Die tinteling die je krijgt als iemand anders je pik vastpakt is een geweldig gevoel. Langzaam pakte hij mijn ballen en pik vast. Ondertussen had ik ook zijn pik al vast en terwijl we aan het tongen waren trokken we aan elkaars pik. Heerlijk langzaam en vooral lekker. De bank is niet echt het meest comfortabele meubelstuk. Dat merkten we al snel. Zullen we naar bed gaan vroeg Johan. Ja graag antwoordde ik. Ik wil lekker met je vrijen. Op de trap liep Johan voorop en ik kon mijn handen niet van zijn lekkere kont afhouden. In bed beland ging het tongen en trekken gewoon verder. Ik dwong Johan op zijn rug en begon zijn borst en tepels te likken en zo langzaam naar beneden. Die lekkere pik stond al uitnodigend rechtop. Ik opende mijn mond en nam zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Na een tijdje trok hij mijn hoofd weg. Hij kwam bijna klaar. Hij draaide me om en begon nu mij te pijpen. Wat kon Johan goed pijpen zeg. Ik kwam al bijna klaar. Ik vroeg hem om even te stoppen. Johan vroeg mij of ik wilde slikken. Ja natuurlijk zei ik. Nou ik ook wel zei Johan. Zullen we elkaar dan klaarpijpen in standje 69. Ja lijkt me heerlijk. We lagen op onze zij en pijpten elkaar, terwijl we ook nog een beetje met ons sterretje speelden. Op een gegeven moment voelde ik dat Johan ging klaarkomen. Ik was er klaar voor. Kom maar schatje. Spuit het in mijn mond. Ik ontving zijn heerlijke zaad in een paar flinke stoten en slikte alles door. Likte zijn pik helemaal schoon. Kom jij ook maar. Ik hield het niet veel langer meer en spoot mijn zaad in zijn pijpmondje. Daar lagen we dan. In elkaars armen, tongend. Het sperma van de ander nog proevend. Heerlijk.


Ja dit verhaal gaat nog verder. Er gebeurde nog meer, nieuwe dingen. Daarover later meer.

4239 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.