Onderhuur deel 4 en slot

Wil je weten wat vooraf ging. Kijk dan bij deel 1 t/m3.

 

Die zondagmiddag hadden we voor het eerst elkaar gepijpt, na weken ‘samengewoond’ te hebben. Nu we dan toch al elkaar geproefd hebben was het tijd voor wat meer intiemere dingen met elkaar te bespreken. Waar houden we van? Zijn we bottom, top of versa? Die dag hebben we uitgebreid daarover gesproken. Johan is meer top en ik meer bottom, dus dat kwam goed uit. Nou ik vertelde hem dat ik graag door hem geneukt zou willen worden, maar dat ik niets had om te spoelen. Hij vertelde dat dat geen probleem was omdat hij een opzetstuk had voor op de doucheslang.

 

We liepen de rest van de dag lekker naakt door het huis en ook in de tuin. Nou dan zien de buren ons maar naakt. Als ze het niet willen zien, dan kijken ze toch niet. Af en toe elkaar lekker tongen, elkaars pik aanraken. Een heerlijke zondag. Na het eten ’s avonds zaten we nog in de tuin lekker naakt te zitten. Veel over seks pratend. Onze pikken lieten duidelijk zien hoe geil we waren. Zullen we naar bed gaan vroeg Johan. Ik heb zin in je. Nou ik heb ook zin in jou. Maar ik wil wel even spoelen schatje. Ik wil geneukt worden. Geen probleem zei Johan, kom, dan gaan we naar boven. In de badkamer pakte Johan het opzetstuk voor op de doucheslang. Red je het zelf of … Nou misschien kunnen we het samen doen. Zo gezegd zo gedaan. Afwisselend werd de doucheslang in mijn kontgaatje en dat van Johan geduwd. Na een paar keer was alles heerlijk schoon. Mijn pik stond op springen want ik wist dat ik weer eens lekker geneukt zou worden. Meteen naar bed. We pijpten elkaar, likten elkaars sterretje en duwden onze tongen diep in elkaar kont en daarna de vingers erin.

 

Kom maar zei ik tegen Johan. Ik wil dat je me neukt nu. Ik lag op mijn rug met opgetrokken benen. Johan pakte een condoom en wat glijmiddel. Hij smeerde mijn kontje in, deed zijn condoom om en duwde langzaam zijn pik tegen mijn kontgaatje. Omdat er al een paar vingers van Johan ingezeten hadden, ging het vrij makkelijk. Eerst even wat pijnlijk, maar die ging al snel weg om plaats te maken voor dat heerlijke gevoel dat je geneukt wordt. Zo’n lekkere worst in je mannenkut. Na een tijdje wisselden we van standje. Johan ging op zijn rug liggen en ik ging boven op hem zitten. Zijn pik gleed heel soepel bij mij naar binnen. Ik ga zo klaarkomen riep Johan. Nou dat kan, je mag overal spuiten schatje, waar je maar wil. Nou dan wil ik dat je me klaar pijpt. Ik ging van hem af, trok zijn condoom af en pijpte hem klaar. Ik slikte natuurlijk alles in. Ondertussen trok ik mezelf af. Ik wil op je kontje spuiten zei ik. Johan trok zijn benen op en ik spoot mijn sperma tegen zijn kontgaatje. Daarna likte ik alles netjes schoon.

 

Uitgeblust lagen we in elkaars armen. Ik had een heerlijk gevoel en dat gold ook voor Johan. Later gingen we naar de badkamer om even te douchen. Ik moet pissen zei ik en wilde weglopen. Doe maar hier onder de douche zei Johan. Ik hou daar wel van. Je mag tegen me aanpissen. Oké zei ik, ik heb daar geen ervaring mee. Maar wil het wel eens meemaken. Pis maar zei Johan. Ik piste een flinke straal en Johan zakte door zijn knieën en liet het over zijn gezicht lopen. Toen ik klaar was likte hij me pik schoon. Geil zeg. Ik tongde hem daarna zodat ik ook wat kon proeven. Wil jij dat ook eens proberen vroeg hij. Ja graag antwoorde ik. Hij begon al te pissen. Ik bukte me en hij piste me in mijn gezicht. Best lekker eigenlijk. Ik nam nadat hij klaar was ook zijn pik in mijn mond en likte hem. Het werd nog een lange nacht vol seks.

 

We hebben nog een paar weken veel seks gehad totdat Johan slecht nieuws had. Het bleek dat hij een grote huurachterstand had en uit zijn huis moest. Maar dat was nog niet alles. Blijkbaar had hij nog van alles op zijn kerfstok want hij mocht een tijdje op kosten van de staat gaan logeren…. Het fijne weet ik er niet van, maar ik moest daar dus ook weg. Jammer. Heb hem niet meer teruggezien.

Maar ik ben nog steeds op zoek naar een goede woonruimte. Op dit moment woon ik tijdelijk op een studentenkamer, maar als er iemand zoals Johan is, in het zuiden van het land, laat een berichtje achter. Een lekkere vent, leeftijd speelt geen rol. Ik hou niet van lichaamshaar. Verder niet te dik natuurlijk. Maar je hoeft geen gespierde gozer te zijn met 20cm in zijn broek. Dat ben ik ook niet.

3119 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.