Verboden liefde Deel 19

Vrijdagmorgen werden de laatste onderzoeken gedaan bij Robert en ’s middags kreeg hij van de arts te horen dat alle uitslagen positief waren. Nou meneer Streef zei de arts, u hebt uw langste tijd bij ons wel gehad, u mag zo nog even 1 keer in het potje plassen en als die uitslag ook goed is mag u morgen naar huis. Ik kom morgen nog even langst met de uitslag van het urineonderzoek en de eventuele ontslagpapieren, wel wil ik u dan over een week of 6 a 7 nog een keer zien voor controle. Nadat de arts weg was appte Robert meteen naar Jonas om het goede nieuws te vertellen, ook appte hij Sabine. Jonas die aan het werk was in de winkel voelde zijn telefoon trillen in zijn broekzak, normaal gesproken wilde zijn baas niet hebben dat het personeel met mobiele telefoons op zak aan het werk waren en moesten die in de kluisjes in de kantine, maar Jonas had van zijn chef nu een tijdelijke ontheffing gehad zolang Robert in het ziekenhuis lag. Hij pakte de telefoon uit zijn broekzak en las het berichtje.

YES riep hij iets te hard, waardoor er enkele klanten verbaasd naar hem keken, snel appte hij zijn moeder en stak de telefoon weer in zijn broekzak. Fluitend ging hij verder met vakken vullen, uiteraard bleef dit niet onopgemerkt door zijn chef en deze liep op Jonas af. Wat ben je vrolijk Jonas, vroeg hij? Ja ik heb net een berichtje gehad van Robert, hij mag morgen voor 95% zeker naar huis toe. Dat is goed om te horen Jonas, Kom je morgen wel werken na je Robert hebt opgehaald of moet ik je uitplannen voor morgen? Ik kom morgenmiddag gewoon werken, Robert zal best wel moe zijn als hij thuis komt en dan kan hij mooi uitrusten terwijl ik hier aan het werk ben, daarbij vind ik het ook niet meer dan terecht dat ik morgen kom werken in deze drukke periode voor kerstmis. Ik ben u al ontzettend dankbaar dat ik tijdelijk mijn telefoon mocht bijhouden en dat ik mijn werktijden zoveel mogelijk om de bezoekuren mocht plannen en zeker niet te vergeten de boodschappen die u heeft geschonken. Dat vind ik tof van je Jonas zei zijn chef, het is nu inderdaad een stuk drukker dan normaal. Als het morgen echt een gekkenhuis wordt in de winkel dan wil ik jou eigenlijk weer achter een kassa hebben zitten Jonas want jij bent daar ontzettend vlug mee, veel sneller als die 2 nieuwe die 2 weken geleden zijn begonnen. Weet je wat, meld je morgen maar meteen bij Debbie als je begint dan gaat 1 van die 2 nieuwe vakken vullen en kan jij haar plaats innemen, ik zal Debbie zo inlichten dat je haar team komt versterken morgen en 24 december zet ik je ook weer bij de kassa’s.

Om 19 uur was Jonas klaar met werken en hij deed in de kantine snel zijn werkkleding uit en trok zijn jas aan, en fietste rechtstreeks naar het ziekenhuis toe. Net toen Jonas het ziekenhuis binnen wilde lopen kreeg hij een berichtje van zijn moeder dat zij vanavond niet op bezoek kon komen bij Robert maar dat ze Lotte had gevraagd om morgen Robert mee op te gaan halen in het ziekenhuis en of hij dat even door wilde geven aan Robert. Jonas kwam de kamer op en zag dat het bed naast Robert leeg was en ook Robert lag niet te bed maar hij hoorde wat kabaal uit de douche komen. Jonas liep naar de deur en klopte op de deur maar zei niets. Robert riep momentje aub ik sta net onder de douche ik kom er zo aan. Weer klopte Jonas op de deur, nu iets luider. Ja momentje ik kan niet heksen hoorde hij vanachter de deur. Jonas besloot een grap uit te halen door achter de deur te gaan staan zodat als Robert de deur open deed hij Jonas niet zag staan. Hij hoorde het slot open gaan en ging snel een stukje opzij staan. Robert deed de deur open en zag niemand, hij deed de deur wat verder open, nu kon hij de hele kamer inkijken maar nog zag hij niemand. Raar zei hij in zichzelf ik heb toch echt iemand horen kloppen en wilde de deur terug dicht trekken. Raar de deur lijkt klem te zitten, het lijkt wel of die deur wordt tegen gehouden, Robert stapte uit de doucheruimte om achter de deur te kijken en net voor hij achter de deur kon kijken sprong Jonas tevoorschijn. Verrassing riep Jonas. Robert schrok zich rot maar schoot meteen in de lach toen hij zag dat het Jonas was. Wacht maar af vlegel jij gaat straf krijgen zei Robert en gaf Jonas een tongzoen. Hhmmm spannend kon Jonas nog net zeggen voor zijn mond gesnoerd werd door Roberts tongzoen.

Toen de tongzoen verbroken werd zei Robert, ik wilde net gaan douchen want had jou nog niet verwacht. Ik wil je best komen helpen hoor met wassen, ik zie dat we van de buurman geen last meer hebben en dingen stiekem moeten doen. Nee dat klopt, hij is vanmiddag ontslagen uit het ziekenhuis. Nou snel de douche in dan zei Jonas en ging samen met Robert de doucheruimte terug in. Mijn moeder komt niet en morgen komen wij jouw samen met Lotte ophalen zei Jonas tegen Robert die zich weer aan het uitkleden was. Jonas kon het niet nalaten om tegen de billen van Robert te slaan toen hij ze zag, wat hem een gespeelde boze blik van Robert opleverde, wacht maar af als ik straks weer thuis ben, dan zal je smeken om te stoppen! Oohhh nu wordt ik bang lachte Jonas en greep Robert vol in zijn kruis wat meteen resulteerde in een stijve lul bij Robert, ook bij Jonas begon al flink wat te knellen in zijn broek. Robert merkte het en maakte de broek van Jonas los en trok deze naar beneden ook trok hij meteen zijn boxer mee uit zodat de stijve lul van Jonas terug veerde tegen zijn buik, nu trok Robert de trui en t shirt uit van Jonas zodat ze beide naakt waren. Zo dit is al heel lang geleden zei Robert dat we samen naakt waren, ik was bijna vergeten hoe je er uit zag tussen je benen grapte hij en hij pakte de lul van Jonas vast en trok er zachtjes aan en ging met zijn andere hand door het vele rode schaamhaar van Jonas. Robert ging op het toilet zitten en trok Jonas mee zodat hij de lul van Jonas goed in zijn mond kon steken en begon Jonas uitvoerig te pijpen en speelde met 1 hand met de ballen van Jonas en met de andere hand duwde hij een vinger in Jonas kontgaatje.

Even liet hij de stijve lul uit zijn mond glijden en draaide Jonas om, om hem even goed te rimmen en nat te maken, daarna moest Jonas weer omdraaien en nam hij Jonas paal weer in zijn mond en begon hem weer te vingeren. Al snel merkte hij dat Jonas bijna klaar kwam en begon nog harder te pijpen en te vingeren. Al snel voelde hij het heerlijke nectar van Jonas in zijn mond spuiten en bleef doorgaan met zuigen tot het laatste druppeltje zaad van eigenaar was verwisseld en hij dankbaar alles door slikte. Nu wilde Robert niets liever dan zijn jonge engel eens goed neuken en zijn zaad diep in Jonas spuiten. Hij draaide Jonas om en liet hem tegen de wasbak aan leunen, Robert kwam erachter staan en duwde langzaam zijn lul bij Jonas naar binnen totdat hij niet verder kon en hij helemaal in Jonas zat, hij liet Jonas even wennen en begon toen Jonas zacht te neuken. Toen Robert merkte dat het bij Jonas ook allemaal wat soepeler ging voerde hij het tempo op, hij had al snel in de gaten dat hij het niet lang kon ophouden omdat het al een tijd geleden was en al snel voelde hij zijn zaad uit zijn lul spuiten en diep in het kontje van Jonas spuiten. Hij hield zijn lul nog een tijdje in Jonas totdat deze slap werd en er vanzelf uit gleed. Jonas draaide zich om en elkaars tongen vonden elkaar al snel weer. De tongzoen werd verbroken en ze gingen samen douchen waarbij ze elkaar inzeepten en afspoelden, daarna droogde ze elkaar af en deden ze hun kleding weer aan.

Zo zei Robert dit is alvast een klein voorproefje voor jou. Nou van mij mag de rest snel komen zei Jonas. Straks als we weer thuis zijn gaan we de weken ruimschoots inhalen beloofde Robert. Ze keken samen op de klok en zagen dat het bezoekuur alweer bijna was afgelopen. Hoe laat is de arts hier morgen vroeg Jonas? Ik denk tussen 10 en 11 uur. Okee dan zorg ik dat ik om 10 uur hier ben en als je dan echt naar huis mag dan app ik mijn moeder dat ze ons op komen halen. Is goed schat en ze gaven elkaar nog een tongzoen ter afscheid voor Jonas de kamer uitliep en naar huis ging.

2515 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.