Waar gebeurd/amateur behanger 2

Korte voorbeschouwing van verhaal 1.
Advertentie geplaatst in nudistenblad. Mezelf aangeboden als behanger. (Naakt), reactie gehad bij man(nudist) uit Leiden, en afspraak gemaakt.
Liep uit in een sexueel contact.

Deel 2.
Ik stond daar boven op een ladder, borstel in mijn hand, en de heer des huizes zuigend aan mijn pik, en trekkend aan mijn ballen. Was een beetje overrompeld door hem. Had dit niet verwacht. Heerlijk vond ik het. Na een paar minuten liet hij me los, en ik kwam de trap af. Hij pakte me om mijn middel en drukte zijn lichaam hard tegen de mijne aan. Ik voelde zijn grote harde paal tegen me buik , en  hij begon me direct wild te tongen. We pakten elkaars billen vast, en reden stevig tegen elkaar op, wrijvend en knijpend en wild zoenend, alsof we maanden geen sex meer hadden gehad. Een explosie van opgekropte lusten. Heerlijk . Na een aantal minuten leidde Gerard me naar de douche om de lijmplekken van mij lichaam te wassen. Gerard waste me heerlijk van top tot teen, waarbij mij pik natuurlijk  meer aan de beurt kwam, dan andere lichaamsdelen. Vond ik niet erg.
Andersom liet ik hem ook niet met rust. Toen ik op een gegeven moment zijn rug aan het wassen was, ging ik op mijn knieën, en begon zijn bilspleet te likken, en langzaam zocht mijn tong de weg naar zijn sterretje. Ik draaide me om, ging op mn kont zitten, stak mijn hoofd tussen zijn billen, en begon hem  te rimmen, en liet mijn tong af en toe zijn kont binnen te dringen. Hij genoot er zichtbaar van..

Na het douchen zijn we naar zijn slaapkamer gegaan, en hebben we op zijn kingsize bed echt stevig gevreeen. Standje 69 was veelal onze favoriet. Hij kon me helaas niet neuken omdat ik niet voorbereid was. Kon niet voorzien dat dit zou gebeuren. Nadat we beiden waren klaargekomen, hebben we samen nog een douche genomen en elkaar gewassen, met nog wat heftige tong momenten.
We spraken af voor een volgende keer, waarbij hij aangaf om mij stevig te gaan neuken. Dat zei hij op een ietwat dominante wijze.  Maar dat vond ik best wel prettig.Dus ik wist wat me te doen stond.  Eigenlijk kon ik daar niet op wachten om de grote paal in me te voelen. We namen afscheid met een geile blik in onze ogen. Reeds denkende aan de eerst volgende keer.
Word vervolgd.

3474 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.