Verboden liefde Deel 20

Op zaterdagmorgen was Jonas al vroeg opgestaan om op tijd in het ziekenhuis te zijn bij Robert als hij de laatste uitleg kreeg. Hij nam dit keer de bus in plaats van de fiets omdat hij dan mee Robert mee kon rijden als deze naar huis werd gebracht door Lotte en zijn moeder. Hij liep de kamer van Robert in en zag dat Robert zijn tas al aan het pakken was. Hoi schat, volgens mij wil je graag weg hier, pas maar op dat ze je niet houden. Als ze willen dat ik blijf dan pak ik alles weer gewoon uit, ik krijg hier op tijd een natje en een droogje dus het is bijna een hotel hier, thuis moet ik het zelf weer gaan doen. Dan huur je toch een butler in, dan hoef jezelf niets te doen. Ik dacht dat jij wel bij voor butler ging spelen, maar dan wel een sexy butler met enkel je boxer aan. Wat betaald dat, want een butler wordt ook betaald. Gratis kost en inwoning voor onbepaalde tijd en regelmatig een neukbeurt. Daar kan ik wel mee leven zei Jonas en beide schoten in de lach. Zo dat is een vrolijke boel hier zei de arts die net binnen kwam, nou ik heb goed nieuws voor meneer Streef, ik heb uw ontslagpapieren bij, het urine en bloedonderzoek waren goed. U mag naar huis toe, wel krijgt u nog medicijnen mee die in moet nemen, maar daar kan uw butler wel op toezien en knipoogde naar Jonas. Jonas en Robert werden beide vuurrood en de arts schoot in de lach. Maakt niet uit meneer streef, ik heb een zoon die ook homo is en sinds kort een vriend heeft, al schillen die nog niet zoveel qua leeftijd als jullie 2. Mijn zoon is ongeveer net zo oud als uw vriend hier. Ohh mag ik vragen hoe uw zoon heet dan, misschien ken ik hem wel zei Jonas.

Dat zou wel heel toevallig zijn, mijn zoon heet Arno, zijn vriend heet Marco, een leuke jongen die nog niet heel lang uit de kast is en ook lang een vriendin heeft gehad voor hij iets met mijn zoon kreeg. Die ken ik wel, en Marco ook, namelijk de ex van Marco is een goede vriendin van mij. Kijk zo wordt het wereldje wel klein zei de arts. Maar in ieders geval mag u naar huis meneer Streef, maakt u maar goed misbruik van uw prive butler. De arts gaf hun beide een hand en wenste hun het beste. Jonas appte zijn moeder dat Robert nu echt naar huis mocht en hij kreeg al snel een appje terug dat Lotte al bij haar was en ze meteen kwamen. Ze komen eraan zei Jonas tegen Robert. Nou dat is mooi, ik heb het wel gezien hier. Een klein half uur later kwamen Marie en Lotte binnen stappen en zeiden tegen Robert, we hebben bij jou eerst even een jas opgehaald want anders vat je kou en kunnen we weer meteen omdraaien terug het ziekenhuis in Dankje daar had ik nog niet bij stil gestaan, maarja ik ben ook horizontaal binnen gekomen. Nou zullen we dan maar zei Lotte, ja is goed, ik moet nog wel even hier medicijnen ophalen beneden bij de apotheek maar daar komen we langst had ik begrepen van Jonas. Ze liepen richting de lift om naar beneden te gaan Marie en Lotte voorop en Robert en Jonas erachter, Jonas droeg de tas met kleren van Robert. Toen ze bij de apotheek stonden te wachten zei Lotte, ik ga alvast de auto halen dan pik ik jullie voor de deur op, tegen de tijd dat ik voor sta zijn jullie hier wel klaar. Robert was aan de beurt en gaf het recept af aan de balie, even later kreeg hij een papieren tasje met daarin zijn medicijnen en een kleine toelichting hoe en wanneer hij ze het best in kon nemen.

Ze liepen naar de uitgang en inderdaad Lotte kwam net aanrijden met de auto. Robert stapte voorin en Marie ging samen met Jonas achterin zitten. Tijdens de rit was Robert druk in gesprek met Lotte terwijl Marie en Jonas beide wat verveeld uit het raam zaten te kijken. Na 10 minuten kwamen ze aan bij het appartement, Lotte stopte voor de deur om iedereen uit te laten stappen en parkeerde nadien haar wagen. Je post hebben we vanmorgen al mee naar boven genomen zei Marie. Iets wat onwennig stapte Robert zijn appartement binnen en even aarzelde hij toen hij de woonkamer in liep, hij keek wat onwennig rond en liep toen verder. Jonas zette de tas met kleren in de slaapkamer en liep terug naar de woonkamer waar Robert inmiddels op de bank was gaan zitten. Zo wij gaan weer zei Marie, dan kun je uitrusten want je ziet er erg moe uit Robert. Robert stond vermoeid weer op om Marie en Lotte te bedanken voor alles en liet ze buiten. Toen Marie en Lotte weg waren ging Robert terug op de bank zitten en deed zijn schoenen uit en vervolgens zijn voeten op tafel. Wil je wat drinken schat vroeg Jonas? Staat er iets koud? Ja de cola en de sinas staan koud, nou dan doe maar een cola schatje. Jonas dook de keuken in en deed de deur een stukje dicht, hij deed de lamellen in de keuken dicht en kleedde zich helemaal uit en haalde uit een plastic tas een schort en bond die om.

Hij liep weer terug de kamer in en zag dat Robert de tv had aangezet en wat aan het zappen was, kijk eens aan hier is uw cola meneer Streef zei Jonas met een vrolijke stem. Robert keek om en begon te glimlachen toen hij Jonas zag lopen. Dankjewel James zei Robert, kunt u uw nieuwe outfit even showen aan mij door even een rondje te draaien. Jonas draaide langzaam rond en hij voelde de handen van Robert op zijn billen. Opeens voelde hij dat Robert het schort los trok. Maar meneer Streef wat doet u nu? Ik maak een kleine aanpassing aan uw outfit, trek dat schort maar eens uit. Jonas deed wat hem gevraagd werd en deed zijn schort uit. Kijk zei Robert, dit staat je veel beter zo en hij pakte Jonas vol in zijn kruis waardoor Jonas al snel met een stijve lul stond. Maar buurman wat doet u nu, grapte Jonas. Kom maar eens even hier ik heb mijn proteïnesapje nodig en hapte naar de lul van Jonas, meteen zoog hij de hele lul van Jonas tot aan de stam naar binnen en begon gulzig te zuigen en te likken aan Jonas lul. Jonas probeerde het zolang mogelijk uit te stellen maar Robert wist precies hoe hij zijn vriend moest aanpakken om zijn lading sperma te krijgen en al snel kwam Jonas flink klaar in de mond van Robert. Jonas mocht zijn lul pas terug trekken als er geen druppel sperma meer uit kwam. Nu ik zei Jonas, want ik moet zo nog gaan werken en heb dus extra energie nodig. Hij ging op zijn knieën voor Robert zitten en knoopte zijn broek los en trok deze gelijk met zijn boxer naar beneden. Meteen wipte de lul van Robert eruit en Jonas schoof behendig de dikke lange lul van Robert in zijn mond tot zijn eikel bijna in zijn keel zat en begon Robert te deep troaten.

Flinke slierten kwijl liepen langst zijn mondhoeken naar beneden, Robert pakte zijn hoofd vast en duwde deze nog verder over zijn pik heen. Hij voelde de lippen van Jonas tegen zijn wortel aan komen en hoorde Jonas kokhalzen, hij liet hem even los om vervolgens het hoofd van Jonas weer helemaal naar beneden te duwen. Robert voelde dat hij ging komen en Jonas kende zijn vriend inmiddels goed genoeg om te merken dat hij getrakteerd ging worden. Al snel voelde Jonas klodders sperma in zijn mond spuiten en begon gulzig te slikken, alleen het laatste beetje bewaarde hij in zijn mond en verdeelde dat nadien over zijn en Roberts mond doormiddel van een tongzoen. Toen ze beide weer wat bekomen waren, hielp Jonas Robert mee te bed en vroeg aan hem of hij zijn fiets mocht lenen om naar het werk te fietsen. Ja is goed schat, en pak uit de keukenla eens even die sleutelbos, er liggen er 2 als ik het goed heb. Jonas pakte een sleutel bos en gaf deze aan Robert. Deze zijn voor jouw schatje, dan hoef je niet meer aan te bellen en Robert liet alle sleutels zien voor welke deuren ze waren.Jonas dankte Robert hartelijk voor de sleutelbos en kuste Robert op zijn hoofd, probeer maar wat te slapen, ik ga douchen en dan ga ik werken, ik kom na het werk meteen terug schat. Is goed Jonas, werk ze en jij ook nog bedankt voor alles he! He, jij bent mijn vriend dan steun en help je elkaar toch indien nodig. Ja, maar dan nog zei Robert wil ik je hartelijk bedanken voor alles. Robert omhelsde Jonas nog eens flink en liet toen los om zich om te draaien en in een diepe slaap te vallen.

2470 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.