Waar gebeurd/amateur behanger 3

Na mijn werkzaamheden bij Gerard in Leiden, waar ik een behangklus had, waren zo goed als klaar. Restte me alleen nog het netjes afsnijden van de overhangende stukken. Ik ben daar anderhalve week later aan begonnen. Het afscheid met hem toen,was veel belovend, dus er stond wat te gebeuren. Dat had ik toen gezien aan zijn geile blik. Ik had me deze keer voorbereid voor de volgende ontmoeting. Nam een lange douche, scheerde al het haar, waar dan ook, weg, en was helemaal glad.. Nam een langdurige spoeling, zodat ik klaar was voor een grote beurt.
Onderweg naar Leiden. Daar aangekomen nam ik de spullen uit de auto die ik nodig had voor de restklus. Belde aan, en zoals gewoonlijk stond Gerard me weer naakt op te wachten, schuilend achter de deur terwijl hij opendeed.

Ik werd zowat naar binnen getrokken. Ik liet direct mijn gereedschap op de grond vallen, ik was overdonderd. Hij was duidelijk  nog bloedgeil van de vorige keer toen ik daar was. Hij trok mijn joggingbroek naar beneden, ik droeg uiteraard geen ondergoed, rukte mijn t-shirt over mijn hoofd, en duwde mij naakt en ruw tegen de muur, wild zoenend reed hij tegen me op. zijn rechterhand zocht zijn weg naar mijn billen, en hij duwde al zoenend een vinger in mijn anus, en met zijn linkerhand trok hard aan mijn rechter tepel. Even gingen we flink tekeer tegen de muur, daarna trok hij mij mee,zijn slaapkamer in en kwakte me op het bed. Ik lag op mijn rug en hij kwam op me liggen en begon weer hartstochtelijk te zoenen en me overal te wrijven en knijpen. Ik deed andersom natuurlijk ook mee, en was heerlijk met zijn grote pik bezig, trekkend en knijpend in zijn grote ballen. We gingen op onze zij liggen en hielden allebei elkaars billen vast, zoenend en onze pikken draaiend tegen elkaar, hard knijpend in elkaars billen. Standje 69 was even later weer een van onze favorieten. Na 20 minuten zo bezig te zijn geweest was ik klaar voor zijn paal, en vroeg zachtjes, neuk me Gerard, ik wil je paal in me. Ik moest op mijn knieen gaan zitten van hem, hij deed wat glijmiddel op mijn kontje en op zijn paal, kwam achter me, en duwde zijn pik langzaam naar binnen, dieper en dieper. Hij begon langzaam te stoten, sneller en sneller. Op het laatst was het behoorlijk hard neuken wat hij deed. Ik voelde zijn zak af en toe hard tegen me aan kletsen, heerlijk vond ik dat.

Hij was van de afgelopen tijd zo geil geworden, dat hij zich niet meer kon in houden. Ik moest op mijn rug gaan liggen, hij kwam met zij pik boven mijn mond en begon zich klaar te trekken. Hij spoot zijn geil met grote golven over mijn gezicht en mond heen. Ik genoot daarvan. Gerard was behoorlijk vermoeid van deze heftige neukpartij. We zijn nog gaan douchen, waar hij mij heeft klaar gepijpt. Dat was ook mijn wens. Douches ex vind ik een van de lekkerste dingen. We hebben later nog een paar maal geneukt, en ook bare, omdat we elkaar vertrouwden, wat ook een goede keuze bleek omdat we open naar elkaar waren. Gerard zie ik af en toe nog, Heerlijke man vind ik hem. Deze ervaring was een van de lekkerste die ik heb meegemaakt. Ook heb ik ooit een vriendschap gehad met een Surinaamse negroïde jongen. Die hield van bdsm, wat ik ook heerlijk vond. Ik ga daar later nog eens over vertellen. Ook waar gebeurd !! Stem op mijn verhaal, dat geeft me weer zin om over die Surinaamse neukbeurten te vertellen. Of doe een verzoek, vind ik ook leuk. Bedankt voor het lezen, en tot het volgende vehaal.

3793 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 35)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.