Tantra massage (1)

Tantra massage – eerste deel

 

Een paar weken geleden was ik weer eens in een geile bui. Had al een tijdje geen lekkere seks (lees: pik) meer gehad. ’S Morgens ingelogd op een bekende chatsite om te zien of er wat lekkers beschikbaar was. Was eigenlijk niet veel te beleven, dus dan ga je de radius waar je zoekt wat verder uitbreiden. Ik had inmiddels al een paar mannen gezien die een massage aanboden. Mmm leek mij ook eigenlijk wel wat. Na met wat mannen gechat te hebben kreeg ik contact met een man uit een grote stad in het zuiden des lands. Wel een minuutje of 40 rijden, maar ach, ik had vrij dus wat maakt het uit.

 

We raakten aan de praat en hij vertelde me in het kort hoe een massage er uit zou zijn. Hij verzorgde tantra massages. Nu had ik er al vanalles over gelezen, maar nog nooit zelf ondervonden. Terwijl we praatten kreeg ik al een stijve lul. Nou dat beloofde wat. Uiteindelijk afgesproken dat ik in de middag langs zou kunnen komen. Nadat ik me gedouched had en mijn kontje grondig gespoeld (een prostaatmassage gaf hij ook) ben ik in de auto gestapt en naar zijn huis gereden. Het was een woonwijk. Omdat ik niet direct voor de deur kon parkeren moest ik nog ongeveer 5 minuten lopen. Ik was wel nerveus maar ook erg geil. Nadat ik aangebeld had deed de masseur open. Hij was ongeveer 65 jaar oud (dat wist ik al, dus geen verassing), mooi slank en heel vriendelijk. Onderweg had ik nog ge-sms’t voor het juiste adres en hij sms-te terug dat de koffie klaar stond.

 

In zijn huis aangekomen, kreeg ik meteen een kop koffie voorgezet. Ik moest mijn schoenen en sokken uitdoen. Ook mijn horloge, aangezien dat alleen maar ‘blokkeerde’. Hij zou niet op de tijd letten en de sessie duurde zolang het “goed” was. Ik moest mijn voeten op zijn schoot leggen en hij masseerde mijn voeten. Ondertussen hadden we een gesprekje over onzelf. Beetje kennismaken. Na een kwartiertje vroeg hij of ik er klaar voor was. Ja zei ik enigszins onzeker.  Hij nam me mee naar boven naar een slaapkamer. Het eerste dat opviel was dat er een bed stond, geen massagetafel. Nou dat was een prettige meevaller. Een muziekje speelde, kaarsjes brandden. We gingen tegenover elkaar staan en hij vroeg mij een paar minuten de ogen te sluiten. In die tijd zou hij me op mijn gemak stellen. Hij kwam dichterbij en sloeg zijn armen om mij heen. Ik had mijn ogen gesloten en liet het gebeuren. Langzaam streelde hij mijn lichaam en deed voorzichting mijn shirt uit. Daarna moest ik mijn armen gewoon los langs mijn lichaam laten hangen. Hij kwam weer met zijn lichaam dicht bij mij staan en ik merkte dat hij ook een ontbloot bovenlijf had. Hij streelde zachtjes mijn ontbloot bovenlijf en drukte zijn borstkas tegen de mijne.

 

Voorzichtig maakte hij mijn broek los en trok die zachtjes naar beneden. Ik staptje uit mijn broek. Weer kwam hij dicht bij me, omhelsde me en hield me zo een paar minuten vast. Ik was helemaal op mijn gemak. Geweldig hoe hij dat deed. Ik was niet meer nerveus. Al strelend ging hij met zijn handen over mijn rug naar mijn kontje. Met zijn handen kneep hij erin en ging daana met zijn hand in mijn slip. Behendig trok hij die omlaag. Daar stond ik dan met gesloten ogen, compleet naakt voor een vreemde man. En toch voelde het heel vertrouwd. Hij omarmde me weer en ik voelde dat hij ook naakt was. Zijn halfstijve pik voelde ik lekker tegen de mijne aan. Hij streelde mijn lichaam, nam mijn armen vast en leidde die om zijn lichaam heen. Zachtjes begon hij me in mijn nek te zoenen en langzaam kwam hij met zijn lippen naar mijn mond. Hij zoende mijn lippen. Ik voelde zijn tong over mijn lippen strelen. Ik opende mijn mond een beetje en voelde nu zijn tong in mijn mond komen. Lekker. Ik stak ook mijn tong in zijn mond en we tongden elkaar heel liefdevol een paar minuten. Hij vroeg me om mijn ogen te openen en elkaar te bekijken. Wat ik toen zag stemde me gelijk vrolijk. Een heerlijke man, helemaal kaal geschoren lichaam (heb ik ook) en een mooie lul tussen zijn benen.

 

Het vervolg komt later.

4252 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.