Verboden liefde Deel 21

Jonas kwam bij de winkel aan en liep meteen naar Debbie de hoofdcassiere om zich te melden. Hallo Debbie ik ben er, hoi Jonas, Robert weer lekker thuis, ja zeg dat wel, iedere keer naar dat ziekenhuis toe is ook geen pretje. Neem maar plaats aan kassa 4 en stuur Rik maar naar Peter, kan hij mooi met Peter vakkenvullen. Het was die middag ontzettend druk, het leek wel of het allemaal gratis was wat ze verkochten, zoveel kocht iedereen. Jonas besloot wat later pauze te pakken tot de grootste drukte weg was, dit tot groot genoegen van Debbie en zijn baas. Om 18 uur zei Debbie tegen Jonas, ga maar pauze pakken, het gaat nu wel en Peter heeft nu ook pauze. Jonas liep naar de kantine en zag Peter in de hoek zitten, Jonas ging tegenover hem zitten maar hij zag dat Peter diep in gedachte verzonken was want hij had Jonas nog niet opgemerkt. Jonas zwaaide met zijn hand voor het gezicht van Peter en zei, hallo hier aarde voor Peter, ontvangt u mij, over?

Huh, wat, wat is er? Zo jij zat ver weg maatje, problemen? He ja, ik bedoel nee, eh niet echt problemen meer een dilemma. Wil je er over praten? Met jou wel Jonas, maar ik wil niet dat Henk of iemand anders dit hoort, afgesproken? Ja is goed je kent me toch. Ja okee, maar ik zeg het er voor de zekerheid even bij, maar mag ik het je straks vertellen als we klaar zijn, ik weet dat je snel naar Robert wil maar ik wil het hier binnen niet zeggen of er over hebben, je weet nooit wie er ineens binnen komt. Ja is goed, maar dan app ik Robert wel even dat ik wat later ben omdat jij wil praten. Ja is goed, met hem mag je trouwens wel praten, misschien dat hij nog goed advies heeft. Ze gingen beide weer aan het werk en om 21 uur waren ze klaar en fietsten gezamenlijk naar het pleintje verderop waar Jonas afgelopen week ook mee Arno had afgesproken. Ze zetten beide hun fietsen tegen het hek en gingen op het bankje zitten. Nou zei Jonas, barst maar los, ik luister. Ik weet niet goed waar te beginnen, mag ik je wat vragen, misschien snap je dan al een beetje waar ik mee zit. Ja, doe maar.

Hoe wist jij dat je op oudere mannen viel, ik bedoel dat zal niet van de een op de andere dag geweest zijn zo van, en vanaf vandaag alleen nog maar oudere mannen voor mij? Haha nee inderdaad, Ik kwam er dus eerst achter dat ik op mannen viel en pas later vond ik oudere rijpere mannen veel opwindender dan jongens van mijn leeftijd, laat ik het botweg zo zeggen, van jongens van mijn leeftijd krijg ik geen harde plasser maar als ik een leuke oudere man tegenkwam scheurde mijn broek bijna open en met Robert had ik het grote geluk dat het bij hem eigenlijk net zo was maar dan omgekeerd, mannen van zijn leeftijd doen hem niets maar jonge mannen zoals jij en ik vind hij zeer aantrekkelijk, hij zegt wel eens, als wij dan samen zijn dan voel ik mij niet oud, het is net alsof ik dan een aantal jaren te vroeg geboren ben. Heeft dit met jouw probleem te maken wilde Jonas weten? Ja eigenlijk wel, meiden van mijn leeftijd doen mij helemaal niets, ja ze zijn leuk om er soms naar te kijken maar ik zie veel liever rijpere vrouwen, die vind ik veel leuker en aantrekkelijker dan jonge meiden. Okee, en heb je ook een specifieke vrouw op het oog? Nee dat nog niet, ik wil eerst mijn gevoel goed onder controle hebben. Bedenk wel zei Jonas dat oudere vrouwen vaak ook al kinderen hebben en misschien zelfs al kinderen van onze leeftijd. Ja dat weet ik, daar ben ik mij ook zeer zeker bewust van, maar dat maakt voor mij niet uit.

Kijk met jou en Robert kan ik hier over praten omdat bij jullie er ook een groot leeftijdsverschil is. Loop je hier al lang mee rond Peter? Al een paar weken, maar ik wilde jou er niet mee lastig vallen omdat wat er met Robert gebeurd is voor jullie op dat moment al genoeg aan jullie hoofd was en helemaal toen bekend werd dat je vader er achter zat. Maar bedankt dat je wilde luisteren Jonas, dat weet je toch daar zijn we vrienden voor en ook voor jou is er een leuke rijpere vrouw beschikbaar moet je maar denken, nu alleen nog zien te vinden. Ze namen afscheid van elkaar en fietsen naar huis. Jonas deed de voordeur open en hoorde gepraat vanuit de woonkamer. Hij liep naar binnen en zag dat de buurvrouw van Robert op bezoek was. Daar is de aflossing zei ze lachend en gaf Jonas een hand. Ze zei nog tegen Robert, als je iets nodig hebt dan geef maar een gil, dan kom ik wel even.

Robert bedankte de buurvrouw en liet haar uit. Robert sloot de deur en liep terug, hij hoorde de douche lopen en liep die kant uit en besloot er ook even tegelijk met Jonas onder te gaan. Hij tikte Jonas op zijn billen en zei, schuif eens een beetje op dan was ik je rug even want je ziet er erg moe uit. Ja dat ben ik ook, het was een lange zware dag, eerst jouw ophalen dan gaan werken en vanavond na het werk nog een gesprek gehad met Peter. Wat was dat nu met Peter? Tegen jou mocht ik het wel vertellen maar verder nog tegen niemand, Peter valt op rijpere vrouwen, eigenlijk hetzelfde als mij maar dan de hetero versie zeg maar. En daar zit hij nogal over te dubben. Ach op ieder potje past een deksel en daarbij jij hebt het ook op een oude fiets geleerd. Haha zoveel heb je mij niet meer hoeven leren hoor schat, maar inderdaad dat heb ik ook tegen Peter gezegd, dat er ook voor hem ergens een rijpere vrouw is, alleen moet die nog gevonden worden. Kom dan droog ik je af kanjer en dan zal ik je eens goed verwennen. Ehh, jij bent de zieke, niet ik.

Ja dat klopt maar ik heb daarstraks al lang geslapen en daarbij wat jij allemaal gedaan hebt voor mij, daar kan ik jou niet genoeg voor bedanken. Kom, ga maar op bed liggen op je buik, dan pak ik de massageolie. Jonas ging op zijn buik liggen met zijn handen onder zijn hoofd en wachtte tot Robert kwam met de massageolie. Robert ging op zijn billen zitten en goot de massageolie over de rug van Jonas. Dat is koud riep Jonas, zo dadelijk niet meer schat, ontspan maar. Jonas ontspande zich helemaal en liet Robert begaan. Dit voelde heerlijk aan na zo een lange zware dag, geen plaatsje werd overgeslagen bij Jonas. Toen Robert Jonas zijn achterkant gedaan had pakte hij een vibrerende butplug en stak die in het kontje van Jonas en zette de butplug op stand 1. Daarna moest Jonas zich omdraaien en op zijn rug gaan liggen, hierdoor werd de butplug nog dieper in zijn kontje geduwd was een intens zalig gevoel gaf. De half stijve lul van Jonas lag rustig op zijn buik.

Robert deed de buik en borstkas van Jonas en legde daarbij voorzichtig de lul van Jonas opzij, het leek wel zeer breekbaar porselein zo voorzichtig deed Robert de lul van Jonas opzij, Jonas merkte het niet eens. Robert ging door met de benen en sloeg het geslachtsdeel expres over. Toen Robert met de benen klaar was pakte hij de afstandsbediening van de vibrerende butplug en zette deze een standje hoger. Nu kwam de lul van Jonas ook tot leven, wat het voor Robert makkelijk maakte om hem onder handen te nemen. Hij wisselde van massageolie naar een gel en smeerde deze gel uitgebreid over de lul en eikel van Jonas. Voor jonas voelde de lul nu super heet aan met die gel erop en hij wist wat voor uitwerking die gel had. Die gel zorgde ervoor dat zijn lul doordat hij zo gloeide nu langer stijf blijft staan en harder is dan normaal, zijn lul pulseerde nu gewoon van stijfheid en druppelde continu voorvocht. Robert pakte wat glijmiddel en smeerde zijn anus in, vervolgens ging hij op Jonas zitten met zijn gezicht richting Jonas en stak de lul van Jonas in zijn kont. Hij begon nu langzaam Jonas te berijden terwijl hij Jonas kuste.

Hij merkte dat Jonas niet heel veel nodig zou hebben om klaar te komen dus ging hij rechtop zitten om het tempo op te voeren. Al die tijd mocht Jonas niets doen en moest zijn hanen achter zijn hoofd houden. Snel hoorde hij Jonas zeggen dat hij kwam, maar voor dat Jonas was uitgesproken vlogen de eerste stralen al in de kont van Robert, Robert kneep zijn kont dicht en melkte zo Jonas helemaal leeg en pas toen de lul van Jonas slap begon te worden gleed deze uit het kontje van Robert. Robert zoende Jonas nogmaals en trok de dekens over hun heen en sloeg zijn arm om Jonas die diep tegen Robert aan kroop en zo vielen beide in een diepe slaap.

2822 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.