Schipper Rob X

Het was een mooi jaar met een fijne afsluiting op het mooie Terschelling, in september en feestje gehad met wat zeilinstructeurs, Coen mn favoriet gaf aan met kerst en oud en nieuw graag op Terschelling te zijn. Ik stuurde hem half dec. een appje of hij nog kwam. Hij reageerde snel met ja graag, kan ik meerijden. Mag je weg van je vriendin dan? das al tijdje uit ouwe. Oke ik pik je op 2e kerstdag nemen we eerste boot. Coen is een leuke gozer 24/25 of zo tenger en na een par sapjes een aanhankelijke dweil, nooit iets gebeurt, beetje uitdagen heen en weer. Ik pik m op op Ijburg en zij al pratend zo in Harlingen, biertje op de boot en na wat peuken op het achterdek doemt Terschelling op uit de mist, we lopen naar mn huis. Hij zoekt en kamer uit en we gaan ff het strand op want het strandrij seizoen is weer open. ff richting Ameland over het strand, biertje met tosti bij Hartbreak en door de duinen weer terug. 

Lekker gegeten met goeie fles wijn, ff uitbuiken thuis. Coen zegt ik maak mn bed ff op, hoor of zie hem niet meer. Loop nar boven en hij is in slaap gevallen op zn grote bed, duik naast hem en kietel m wakker. Beetje ravotten volgt, ik lig schuin over hem heen kijk m aan hij grijnst en geeft een kus, hier had ik ff zin in zegt ie, fijn dat ik hier ben. Ik kus hem nog eens , we tongen verder, vrijen wat, het ijs is gebroken na 4 jaar vriendschap gaan we een stukje verder. Mmmmm zegt Coen, nu weet ik het zeker, ik twijfel al en paar jaar, was met Carolien wel gelukkig maar toch ook niet, kleren vliegen in het rond, lekkere tengere boy, sixpackje, schaamhar met geil streepje nar zn navel, verder kaal, ik stevig en groot ook weinig haar, we glijden zuigen, zoenen en trekken elkaar. Coen is stevig bedeeld, ik denk zeker 20cm ik kom niet verder dan 17 haha. Als ik zn ballen masseer tijdens het pijpen laat ik een vinger in zn kontje glijden, op hetzelfde moment spuit hij mn mond vol met heerlijk sperma, ik pak hem vol op zn geile bekkie en we tongen lekker met zijn cum.

Kom we gaan ff douchen, tijdens het douchen staat zn lul alweer hard, ik voel zn tengere vingers in mn naad spelen, met wat shampoo glijden zn vingers in mn kontje, al zoenend vingert hij me heerlijk. Zijn heerlijke pik staat fier overeind ik smeer hem in met wat zwitsalolie en draai me om met mn kutje zij kant op. Coen doet zn armen om me heen pakt mijn lul en trekt en masseert heerlijk, likt mn nek oren etc. ik voel zn harde lul tussen mn billen schuiven, ik druk mn kont wat naar achteren.... Zn dikke lul schiet voorbij mt spier, ff kreun n glijd verder naar binnen, ik kreun , hij ook pakt mn heupen en begint heerlijk te neuken, lange ritmische halen, heerlijk ventje kan lekker neuken, ondertussen trekt en zoent ie met me, hij versnelt en voel m verkrampen, hij spuit zijn sap in mn kontje, ik kom gelijk ook klaar van geiligheid mmmmm.
We zepen elkaar in, spoelen af, zoenen door, drogen af koffie is klaar....wordt volgens mij en goede week 

3909 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.