Mijn eerste echte x als bttm

Ik weet al een jaar of 15 dat ik bi-gevoelens heb en ga zomers ook regelmatig naar een homostrand bij mij in de buurt , een jaar of 15 geleden was ik daar ook en heb toen lekker een leuke vent gepijpt en hij wou me toen neuken . Dit deed me toen zo fucking veel pijn dat ik dacht oei dat niet weer , ik blijf wel lekker pijpen en neuk zelf wel degene die het wel lekker vind :-) Maar ja het bleef toch altijd in m'n kop zitten dat ik het heerlijk zou vinden om een lekkere staaf in m'n kutje te voelen . Dus een tijdje geleden een budplug gekocht en hier een paar x een paar uur mee rondgelopen , mmmmmm heerlijk gevoel was dat zeg, wist zeker dat ik toe was aan een echte pik , ik heb ondertussen al een paar jaar een vaste sexmaat gevonden waar ik regelmatig langs wip (hij is versa) en ik had hem aangegeven dat ik die dikke staaf van hem in m'n kutje wou voelen ipv in m'n mondje alleen ;-) , helaas was hij verhinderd door langdurige griep :-( Dikke pech voor mij dus ! Maar ja het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus ik op de homochat aan het chatten geraakt , ik weet dat dit niet mee zou vallen ivm met de vele fakers die daar op zitten .

Maar raak toch aan de praat met een top van midden 50 , hij geeft aan dat hij vrij en discreet kan ontvangen en dat hij meestal in het buitenland zit dus discretie was geboden . Ik spreek met hem af via de app en spreek een tijd met hem af , nadat ik me uitvoerig geschoren en gespoeld had reis ik af naar de afgesproken camping . Ik app hem dat ik er ben en hij komt me aan de poort ophalen , hij is zoals ie gezegd had , ietsje een buikje maar ziet er heel goed uit , ik denk mmm die mag zij pik wel in m'n kutje stoppen :-)  We lopen naar het chalet waar hij verblijft en binnen gekomen pakt hij me gelijk recht op m'n mond , mmm lekker tongen kan die zeker , dacht als hij net zo lekker neuken kan dan komt het vast goed haha . Ik ga met m'n hand richting zijn broek en voel een mega lekkere stijve pik denk een cm of 19 , oef wat word ik toch hoerig en sletterig van hem . Ik maak zijn broek los en kneed langzaam z'n ballen , op je knieën sletje zegt hij , dus ik zak door m'n knieën en neem z'n lekkere grote pik in m'n mond , ik zuig of m'n leven ervan af hangt . Na een tijdje pakt hij me bij m'n hoofd en trekt me naar boven toe , hij tongt me weer heel geil en lang . Kom sletje zegt hij we gaan naar de slaapkamer , we doen de rest van onze kleren uit en gaan op bed liggen in standje 69 , mmmmm ik word nog geiler dan dat ik al ben , hij duwt me zo dat ik bovenop hem lig en hij begint me pijpen terwijl ik hem pijp , helemaal verdwijnt zijn pik in m'n strotje , jezus wat voel ik me lekker hoerig zeg !! Hij gaat met z'n tong langs m'n ballen en komt bij m'n kutgaatje , jeee wat kan hij lekker likken zeg , hij likt aan m'n sterretje en gaat met z'n tong naar binnen , ik begin te kirren van genot , ondertussen pijp ik hem lekker door en hij stopt een vinger in m'n kutje , 1 word 2 en 2 word 3 , ik kan nog maar 1 ding en dat is verlangen naar die dikke paal van hem in m'n strakke kutje Na een tijdje zegt hij , ga maar lekker op m'n pik zitten dan kun je zelf bepalen hoe ver die gaat ( had hem gezegd dat hij voorzichtig moest doen omdat ik nog maar 1x eerder geneukt was )

Hij pakt het glijmiddel wat hij al klaargezet had en smeert z'n pik ermee in , ik neem ook wat en smeer m'n kutje goed in zodat het lekker begint te soppen . Ik kruip bovenop hem en ga op z'n pik zitten , heel voorzichtig gaat z'n eikel naar binnen , als hij bij m'n kringspier komt doet het toch ff pijn , doe maar rustig zegt hij en hij stelt me gerust , ik haal adem en ontspan me , dit helpt want ik zak in ene over die 19 cm van hem , jezus wat is dit lekker zeg , ik buig voorover en kus hem hartstochtelijk en hij begint langzaam z'n pik in me op en neer te bewegen . Hij neukt me steeds sneller en ik ben bang dat ik door dit geile gevoel spontaan klaar kom , ik hoor aan zijn ademhaling dat hij bijna gaat komen en zeg tegen hem , spuit je geil maar lekker in me . Hij begint harder te stoten en voel zijn  warme zaad in mijn darmen spuiten , van geiligheid kom ik spontaan klaar . Ik blijf lekker op hem zitten en berijd hem nog een paar minuten totdat ik voel dat zijn pik slap begint te worden . Ik kus hem en laat z'n pik uit me glijden , ik heb me nog nooit zo hoerig gevoeld :-) We spreken af dat als hij weer in het land is dat hij me berichten zal want ik weet nu zeker dat ik vaker een lekkere pik in m'n kutje wil voelen .( ik hoop nog een x mee te maken dat ik mee mag doen in een groepsorgie waarin ik door meerdere mannen gebruikt word in m'n mondje en kutje) , dit zal wel een wens blijven maar ja je weet het nooit he :-) mocht dit ooit gebeuren dan zal ik het niet laten om ook deze beleving te delen met jullie

xx johan  

5307 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.