Verboden liefde Deel 23

Op donderdagavond voor kerst ging Robert boodschappen doen voor kerstavond. Hij ging expres vandaag zodat hij Jonas toch even kon zien, ook was dit de eerste keer dat hij weer echt zelfstandig buiten kwam sinds hij thuis was. Hij pakte zijn boodschappenkarretje en liep naar de winkel, het deed hem goed om weer buiten te zijn en niet afhankelijk van anderen te zijn. Hij liep de AH binnen en zag dat zijn vriend achter de kassa zat, Jonas had Robert nog niet gezien en Robert besloot niets te zeggen maar straks aan zijn kassa af te rekenen. Hij liep door de winkel en pakte dingen die hij nodig had, hij liep de hoek om en botste bijna tegen de baas van Jonas op. Hallo Robert, goed om je weer zelf in onze winkel te mogen begroeten, hoe gaat het? Het gaat steeds beter, nog bedankt voor de boodschappen en de interesse. Kleine moeite en niet meer dan normaal om te vragen hoe het gaat. Nou mijn werkgever denkt daar anders over, die heeft nu alles bij elkaar hooguit 2 keer gebeld waarvan 1 keer om aan te geven dat ik binnenkort naar de Arbo arts moet. Kom je even mee naar kantoor dat praat wat makkelijker en rustiger, en samen liepen ze naar kantoor. Ik had zoiets al wat van Jonas gehoord toen ik hem naar jou vroeg, wat voor werk doe je eigenlijk? Ik werk bij een groot transportbedrijf en zit daar op de boekhoudafdeling, maar als het aan mij ligt niet lang meer.

Ik wil eerst goed uitzieken en dan op zoek gaan naar ander werk waar ik geen robot en een nummer ben. Misschien heb ik wel iets voor je als je wilt, over 3 maanden gaat een van mijn inkopers met pensioen en ik ben op zoek naar een vervanger voor hem. Maar ik heb geen ervaring met inkopen doen. Dat maakt niet uit dat is te leren, maar je hebt wel ervaring met cijfers en dergelijke en dat is al een belangrijk deel van de functie en de rest leren we je wel. Maar denk er maar eens over na wat je wilt. Stel dat ik het zou doen, wat wordt mijn financiële plaatje en per wanneer zou ik dan kunnen beginnen? Wij betalen je gewoon volgens de cao, ik zal je meteen een cao boekje mee geven dan kun je alles gewoon opzoeken, en mocht je willen kan je al snel beginnen, laten we zeggen per 1 januari, maar dat hangt af van je opzegtermijn bij je huidige werkgever. De huidige inkoper kan je dan nog goed inwerken voor hij 1 april met pensioen gaat, maar denk er eerst maar eens goed over na of het je wat lijkt en dan laat het maar weten of je ons team wil versterken of niet. Ze gaven elkaar een hand en Robert liep het kantoortje uit, hij was zo in gedachte verzonken dat hij niet merkte dat hij aan de verkeerde kassa stond totdat Debbie tegen hem zei, goedemiddag meneer Streef, blij u weer zelf te zien, alles goed? Hu, oh hallo Debbie en Robert keek verward om zich heen, hij zag Jonas zitten en Jonas had hem nu ook gezien en lachte naar Robert. Na het afrekenen besloot hij even naar Jonas te lopen die op dat moment net zijn kassa sloot. Heb je pauze vroeg Robert? Nee ik ben klaar voor vandaag en ga naar huis toe, je lijkt een beetje verward? Ga eerst je spullen maar pakken, dan wacht ik buiten op je, vertel ik je dan wel wat er speelt. Jonas kwam naar buiten gelopen en pakte zijn fiets om deze aan de hand mee te nemen, gezamenlijk liepen ze het winkelcentrum uit. Jou baas, begon Robert, heeft mij een baan aangeboden.

Echt, wat gaaf!!!! Ik heb nog niet toe gezegd, ik wil er eerst goed over nadenken, maar had jij iets tegen je baas gezegd over mij? Alleen dat je huidige werkgever bijna niets van zich liet horen en dat jij het zeer attent vond dat mijn baas wel naar jou vroeg en dat je eventueel ander werk wilde gaan zoeken. Okee ik vond het al raar dat hij mij zo een baan aan bood. Stel dat je het doet, per wanneer zou je dan kunnen beginnen? Als het aan je baas ligt zou ik per 1 januari al kunnen beginnen, zo kan de huidige inkoper mij nog goed inleren voor hij in april met pensioen gaat. Maar ik weet niet per wanneer ik weg kan bij mijn huidige werkgever als ik besluit de baan te nemen, ik denk per 1 februari als ik voor 1 januari opzeg. Dat is tenminste normaal maar omdat ik nog ziek thuis zit weet ik niet hoe dat dan geregeld is. Ze kwamen op de splitsing aan waar Jonas linksaf moest en Robert rechtdoor, ze gaven elkaar een innige afscheidszoen en gingen ieder hun eigen weg. Jonas kwam thuis en zag dat zijn moeder op de bank zat papieren door te nemen. Hoi mam zei hij vrolijk en hij zoende zijn moeder op de wang.

Robert was net in de winkel en mijn baas heeft hem werk aangeboden als inkoper. Oh dat is leuk. Hij is nu nog de voor en tegens aan het afwegen maar ik hoop dat hij het doet uiteraard. Daar moet Robert toch helemaal zelf in beslissen, dat kunnen wij niet voor hem doen. Nee inderdaad, wat ben je trouwens aan het lezn als ik vragen mag? Dit zijn papieren van de advocaat, je vader heeft de scheidingspapieren getekend, hier kijk zelf maar even. Ik mag het misschien niet zeggen mam maar dat is heel goed nieuws. Voor mij mag je dat rustig zeggen Jonas, ik ben blij dat de spreekwoordelijke kogel door de kerk is. Hopelijk heb ik snel wat voor mijzelf gevonden zodat ik uit dit huis weg kan. Voor jezelf, en ik dan? Moet ik hier blijven wonen? Nee joh gekkie, ik wilde het eigenlijk pas over een tijdje zeggen als ik wat gevonden heb, maar ik wil je verder vrij laten zeg maar. Hoe bedoel je mamma? Nu ben je nog in de weekenden en op woensdag bij Robert, als ik wat anders heb gevonden mag je voor mij daar iedere dag naar toe en blijven slapen, mits je school en dergelijke er niet onder lijden. Je blijft op papier nog wel bij mij ingeschreven maar als jij en Robert uiteraard willen mag je bij hem intrekken. Meen je dat mam??? Dat vind ik heel gaaf en Jonas omhelsde zijn moeder. Zeg nog niets tegen Robert Jonas, ik wil het eerst met hem nog bespreken, al denk ik dat hij er ook geen problemen mee zal hebben. En nu ga ik slapen, wat doe jij Jonas? Ja, ik ga ook zo slapen, ik moet nog 1 dingetje doen voor school.

 Zaterdag 24 december Ging Robert naar de Gall en Gall om daar een mooi bierpakket voor Lucas te laten maken en een mooi wijn en port pakket voor Lotte, vervolgens liet hij ook nog een wijnpakket maken voor Marie, hij had aan Jonas gevraagd wat zij lekker vond, voor Jonas kocht hij een aantal mini mix drankjes en liet daar een pakket van maken. Vervolgen ging hij naar de servicebalie van de AH om 4 kaartjes voor de winter Efteling te kopen en liep naar huis om alles voor te bereiden. Jonas zou rond 17:15 bij hem zijn zodra hij klaar was met werken. Jonas kwam binnen en kuste Robert, he schat moet ik nog helpen? Nee, ga maar douchen, ik ben zo goed als klaar met alles. Ik ga ook zo douchen. Anders kom je lekker even met mij douchen, mijn moeder komt pas over 3 kwartier. Lijkt mij geen goed plan nu. Dus ga maar snel douchen dan ga ik meteen na jou douchen. Een beetje teleur gesteld ging Jonas douchen, hij had gehoopt om elkaar lekker in te zepen en elkaar oraal te verwennen. Toen Robert hoorde dat Jonas klaar was liep hij naar de douche en zag daar Jonas naakt staan zoals Jonas dat eigenlijk altijd deed als hij zijn haar aan het kammen was en daarna zijn tanden poetste. Hij sloeg even op de billen van Jonas en kuste hem snel in zijn nek, vanavond maak ik het goed met je, maar nu is er te weinig tijd, ik wil klaar zijn als je moeder komt. Jonas zoende Robert snel op zijn mond terwijl zijn mond nog vol met tandpasta zat waardoor Robert nu ook onder de tandpasta zat.

Marie wilde net gaan douchen toen ze Peter met een envelop in de hand naar de voordeur zag lopen, ze wachtte even tot hij zou aanbellen, maar dat deed hij niet, ze hoorde ook de brievenbus niet, dus liep ze naar de voordeur en trok die open. Ze zag Peter verschrikt en betrapt kijken naar haar. Wat is er Peter je kijkt zo verschrikt? Ja ehh, ik ehh, ik, ik, ik. Kom anders even binnen, je kunt mij alles zeggen dat weet je toch? Ja ehh dat weet ik wel maar ik dacht dat u al bij Robert en Jonas was. Nee daar ga ik om 18 uur naar toe, ik wilde net gaan douchen, maar dat kan zo ook wel, wil je wat drinken? Ehh nee dank u mevrouw van Tiel. Wat is er toch met je Peter, je wilt niets drinken je noemt mij mevrouw van Tiel, zo ken ik je helemaal niet wat zit er toch dwars bij je? Is er iets tussen jou en Jonas gebeurd? Marie merkte dat de envelop verdwenen was, maar zei er niets over. Nee Jonas ik hebben geen ruzie ofzo, het meer persoonlijk voor, voor, voor mij. Wat val je toch over je woorden Peter, zeg het maar wat je op je lever hebt, je geheim is veilig bij mij. Wel ehh, het gaat over u namelijk. Over mij? Ehh ja, over u, ik, ik, ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Heeft die envelop ermee te maken Peter? Ehh ja. Je maakt mij nu toch wel nieuwsgierig. Ik kan u beter de envelop geven, daarin staat wat ik niet kan zeggen, wordt alstublieft niet boos. Waarom zou ik boos moeten worden? Leest u maar en Peter gaf de envelop aan Marie. Marie opende de envelop en er kwam een mooie kerstkaart uit, aan de binnenkant stond een hele tekst, ze begon de tekst te lezen en toen ze klaar was las ze hem voor de zekerheid nog een keer over. Toen ze klaar was keek ze Peter aan maar die keek naar de grond.

Kijk mij eens aan Peter. Peter hief zijn hoofd en keek Marie angstig aan. Ontspan toch Peter, ik ben niet boos, integendeel, ik voel mij zeer vereerd dat je verliefd bent op mij, maar ik had je moeder kunnen zijn besef je dat wel? Ja dat besef ik mevrouw, maar meisjes van mijn leeftijd doen mij niets en ik heb u altijd al heel aantrekkelijk gevonden.Zeg gewoon Marie Peter, dat doe je anders ook. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen Peter, ik bedoel je bent een leuke jongen, altijd al geweest, maar er gebeurd nu zoveel op dit moment in mijn leven dat ik eerst mijn leven weer goed op de rails wil zetten en de scheiding rond zijn voor ik weer aan een relatie wil denken, en ik zat meer aan iemand van mijn eigen leeftijd te denken en niet met de beste vriend van mijn zoon. Weet Jonas hiervan? Hij weet dat ik op oudere vrouwen val maar niet dat ik verliefd ben op u. Geef mij tijd Peter, zoals gezegd je bent een hele leuke jonge man maar ik wil nu even rust in mijn leven zien te brengen. Jonas of iemand anders zal van mij niets horen, maar ik ga je nu buiten zetten want ik wil gaan douchen. Ze liep met Peter naar de voordeur en gaf hem een hand, het komt vast allemaal goed Peter, maar het valt een beetje rauw op mijn dak nu, zeker in deze periode. Ze deed de voordeur open en liet Peter uit, ze keek hem nog even na en ging toen naar boven om te gaan douchen. Ze kleedde zich uit en keek haar naakte lichaam in de spiegel, ze lachte in zichzelf en zei, die Peter zo een knappe jongen kan alle meiden krijgen die hij wil en hij wordt verliefd op mij de vrouw die zijn moeder kon zijn. Ze lachte nog een keer en streek door haar schaamhaar om vervolgens te gaan douchen en zich klaar te maken voor vanavond.

2180 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.