Tom hoofdstuk 1

Ja hier zat ik dan in mijn onderbroek te wachten waarop. Ja dat vraag ik me ook nog af. Maar het zal wel onderdeel zijn van de vernedering. Niet weten wat er gebeurt of wie er langs gaat komen. Te keur zitten voor vreemden of bekende in niet meer dan een wit veel te klein onderbroekje. Terwijl ik daar zat begon ik terug te denken aan hoe het zo ver had kunnen komen. Als ik dit van te voren geweten had, wel een andere mogelijkheid zat er gewoon niet in en eerlijk is eerlijk de stijve die ik in mijn broek had zij genoeg over hoe opgewonden ik dit wel niet vond. Maar ja opgewonden of niet vernederend bleef het.

Misschien vraag je je inmiddels af, wel na die paar mijmeringen misschien ook nog niet hoe dit al gebeurt is dus misschien wel goed om daar eerst maar eens mee te beginnen. Het is allemaal begonnen zo’n twee weken geleden. Nog niet zo heel lang dus maar ik had het gevoel alsof het al jaren duurde. Het had mijn leven op zo’n manier verandert. Maar het voelde wel goed aan. Ok maar ik zou vertellen wat er gebeurt is. Wel twee weken geleden bevond ik me op de sportclub waar ik regelmatig naar toe ga. Ik probeer twee maal per week minimaal. Afhankelijk van het tijdstip douche ik daarna of doe ik dat niet. Hmm wel het is niet alleen afhankelijk van het tijdstip moet ik bekennen ook van wat er nog meer rond loopt als je begrijpt wat ik bedoel. De sportclub wordt regelmatig gebruikt door studenten afkomstig van de na bijgelegen universiteit en hogeschool. Dus regelmatig waren er best jonge aantrekkelijke knullen te zien. Maar daar voor ging ik niet douche nee mij is het te doen om wat ze aan hebben. Er is voor mij niets geiler dan een knul in een te klein sportbroekje of onderbroekje. Niet zo’n grote boxershort maar een spanned klein slipje wat veel en toch ook weer niet veel aan de fantasie overlaat. Nu zie je helaas die laatste niet zo heel veel meer maar het gebeurde toch nog regelmatig dat ik een jongen vondt die een gekleurd slipje aan had. Meestal probeerde ik al tijdens het sporten vast te stellen wat zo’n knul aanhad. Bij het opdrukken of het uitrekken kon je soms in de pijpjes kijken en een idee krijgen van wat iemand aan had. Een boxershort zag je altijd wel als je niet zag wist je genoeg. Een andere mogelijkheid was als tijdens de oefeningen het t-shirtje wat te hoog op rees en daardoor de broekband zichtbaar was. Soms stak daar dan een stukje short of slipje boven uit.

Maar ach als ik een knappe knul met mogelijk onderbroekje gespot had ging ik deze meestal acher na maar zorgde dat ik langer tijd nodig had als die ander om mijn voor de douch gereed te maken zodat ik ja hier komt het dan even aan het onderbroekje kon ruiken of zelfs meenemen. Een paar maanden geleden had ik dat voor het eerst gedaan en ik moet zeggen dat ik sindsdien een aantal keren heerlijk mijn eigen in zo’n slipje had afgetrokken. Ach ja dat is toch iets wat iedere normale vent doet. Goed zo’n twee weken geleden dus had ik een blonde knul gezien die ik al wel een paar keer eerder gezien had maar nog nooit de kans van had gehad om te zien wat hij nu precies droeg. Deze keer dus wel. Ik volgde hem naar de kleedruimte en werd al stijf bij de gedachte dat hij zich ging uitkleden. Ik bleef op een afstandje en rommelde wat in mijn tas terwijl ik met een oog naar zijn striptease stond te kijken. Er kwam een heerlijk bovenlichaam te voorschijn. Ik kon duidelijk zien dat hij hier vaker kwam. Toch had ik hem nog maar twee keer of zo eerder gezien. Daarna haakte hij zijn vinger tussen zijn gladde lichaam en zijn shortje en trok dit langzaam naar beneden. Er kwam een mooie redelijk strakke gele slip te voorschijn. Niet al te fel maar een beetje donker. Zijn pakketje was aardig zichtbaar maar niet echt groot of zo. Toen ik op keek om te kijken of hij deze ook uitdeed voor mij neus draaide hij zich om en kreeg ik dus een blik op zijn heerlijk kontje geworpen. Oh een echt lekker strak sporters kontje was het. Hij pakte daarna zijn handdoek en liep richting douche ruimtes. Ik keek in de rondte wetende dat dit mijn kans was. Zijn tas stond nog op het zitbankje. Ik liep er naar toe en ging er naast zitten. Ik had mijn sokken inmiddels uit gedaan en als er iemand binnen kwam kon ik nog altijd net doen alsof ik me aan het uitkleden was.

Ik opende zijn tas en ik keek er in zijn gele broekje lag zoals verwacht boven op. Ik keek snel rond en greep daarna het broekje uit de tas. Ik betaste het,het was gemaakt van fijn zacht materiaal. Mijn vingers gleden over de stof, eerst van waar zijn billen hadden gezeten en toen langzaam naar de plek waar zijn lul gerust had. Hmm wat was dat de stof was hiervoor niet zo zacht als op de andere plaatsen. Nogmaals rondkijken of er niemand was bracht ik het broekje langzaam naar mijn gezicht. Ik voldoende dat mijn eigen sportbroekje meer te zien gaf als normaal maar ja wat wilde je nou. Ik snoof voorzichtig aan het broekje en ja hoor daar was het, het onmiskenbare geur van sperma. Ik weet niet of ik me realiseerde wat ik deed maar het volgende wat ik realiseerde was twee dingen. Ten eerste voelde ik mijn sperma zich een weg zoeken naar de vrijheid en bevochtigde het mijn onderbroekje. Ten tweede werd ik opgeschrikt door een stem. ” He wat ben jij daar aan het doen”. Shit dacht ik en ik bracht mijn hand met het gele slipje naar beneden met de bedoeling het zo snel mogelijk weg te stoppen. Mijn andere hand realiseerde ik nu pas was in mijn sportbroekje en nat. Ik trok deze zo snel als ik kon terug. Terwijl meer van mijn gezicht zichtbaar werd voelde ik mijn hevig opgelaten en begon te kleuren. Wat had hij gezien was ik betrapt dacht ik. ” Oh laat maar ik zie het al je gezicht en handen vertellen meer dan je me kunt zeggen”. Ik keek nu nogmaals goed naar diegene die binnen was gekomen. Het was niet de blonde jongen van het gele slipje maar een andere knul. Zwart haar, donker groene ogen, natuurlijk sportief gebouwd want wat zocht hij anders hier en een normale lengte. ” Zo jij bent dus diegene die onderbroekjes pikt hier he”. Ik wilde iets zeggen maar kreeg de kans daar niet voor. ” Ik had al zo iets begrepen van een knul uit mijn klas dat er weer eens broekjes gestolen werden. Maar ik had nooit verwacht het ook daadwerkelijk iemand te zien doen”.

Shit dacht ik. Klas was een van de weinige woorden die me bij gebleven waren. Ja hij was nog niet zo oud realiseerde ik mij. Hij moest nog op de hogeschool of universiteit zitten. Een jaar of 18 of 19 hooguit. ” Hoe heet je” vroeg hij. Ik keek hem nu recht aan. ” Als je niet wilt dat ik dit ga vertellen bij het kantoor kun je me maar beter antwoord geven he”. ” Eh Ik heet Tom”. ” Ah en Tom houdt van onderbroekjes”. ” eh, ja ik geloof van wel”. ” En Tom komt uit de buurt hier van daan?’. ” Ja een paar starten verder op”. ” Goed zo, je zit niet op de universiteit he want ik heb je daar nooit gezien geloof ik”. ” Eh nee die heb ik al weer gehad”. ” Hoe oud ben je Tom” ” Ik ben 22 net geworden” zij ik erg timide. Waar zou dit op uitdraaien het was wel raar om zo’n gesprek te hebben ik dacht dat hij helemaal uit zijn dak zou gaan. Maar ja ik kon maar beter mee doen ik wilde niet aangegeven worden als de ‘ onderbroeken’ dief. Hij wilde net wat zeggen maar hij draaide zijn gezicht richting de douches toen daar een geluid vandaan kwam. Ik volgde zijn blik en shit.de jongen van het gele slipje. Nou had je de poppen pas echt aan het dansen dacht ik. ” He Erik is dit jouw slipje”. Shit de twee konden elkaar. Het kon niet slechter uit pakken. ” Eh ja,” antwoorden Erik, ” Maar wat doe jij er mee in je handen” vroeg hij aan mij. Opnieuw wist ik even niet wat te zeggen. Shit had dit nog nooit eerder meegemaakt. Ik had nooit verwacht betrapt te worden. Dit was gewoon te gek voor woorden. Zat ik hier met een steeds grotere nat wordende plek in mijn sportbroekje, met die gele slip in mijn handen er net boven. Wat moest ik nu hierop antwoorden

4785 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.