Verboden liefde Deel 25

Het was eerste kerstdag, Jonas en Robert sliepen uit want het was laat geworden gisteren.  Sabine en Yousra waren pas rond 1 uur ’s nachts naar huis gegaan en hadden 3 kwartier later een berichtje gedaan dat ze veilig thuis waren gekomen. Marie was om1:30 naar huis gegaan, Robert had nog voorgesteld om het logeerbed klaar te maken voor haar maar Marie wilde perse naar huis. Robert werd als eerste wakker en zag dat Jonas nog in diepe rust was, hij stond op en liep naar het toilet om zijn behoefte te gaan doen. Hij liep terug naar de slaapkamer en besloot Jonas lekker te laten slapen en pakte zijn boxer van de stoel en trok deze aan, vervolgens pakte hij zijn badjas en trok die aan en liep naar de keuken. Zo eerst een bak koffie, terwijl de koffie aan het doorlopen was keek hij naar buiten en zag dat het zacht was gaan sneeuwen, misschien toch nog een witte kerst dan. Hij schonk de koffie in en ging de vaatwasser leeg ruimen, op dat moment kwam Jonas de keuken in lopen en zoals Robert inmiddels gewend was deed Jonas dat geheel naakt, wetende dat de lamellen toch dicht waren en er geen inkijk was. Goedemorgen schone slaper, zei Robert toen Jonas koffie inschonk en zich omdraaide naar Robert zodat deze een goed uitzicht had op zijn half stijve behaarde lul. Morge, kwam er nog slaperig uit, was gezellig gisteren! Ja echt wel, iedereen had het gezellig want het bleef goed hangen. En het vlees is ook bijna allemaal op en er zijn 4,5 stokbroden op gegaan en van de huzarensalade is ook niet veel meer over. Hoe laat werden we ook alweer verwacht bij Lucas en Lotte, wilde Jonas weten? 13:30 maar ik wil rond 13 uur bij je moeder zijn, we moeten trouwens niet vergeten dat wijnpakket mee te nemen voor je moeder. Dat heb ik bij de 2 pakketten voor Lucas en Lotte gezet zei Jonas. Dat is goed gedaan van je, zullen we nu wel samen gaan douchen?

Dat hoef je toch niet te vragen aan mij Robert, daar ben ik altijd voor te vinden. Samen liepen ze naar de douche en terwijl Jonas de kraan al aan zette kleedde Robert zich uit. Ze lieten zich door de ander inzepen en afspoelen en Jonas kon het niet nalaten om de lul van Robert al even in zijn mond te nemen en ook de ballen van Robert kwamen al even aan de beurt. Toen ze klaar waren met douchen liepen ze samen naakt naar de slaapkamer, want van alle plaatsen waar ze seks hadden gehad bij Robert thuis was de slaapkamer op bed toch het fijnste om seks te hebben, en ze hadden al heel wat plaatsen gehad, de woonkamer, de keuken, de gang, op de wasmachine, onder de douche en zelfs een keer op het balkon. Robert ging op bed zitten en Jonas moest blijven staan zodat Robert op mooie hoogte zat om de met rood schaamhaar behaarde lul van Jonas in zijn keel te laten glijden, om intussen met een hand zijn ballen te kneden en met de andere hand de tepels van Jonas te bewerken. Robert zoog iedere keer de lul van Jonas ver naar binnen en als deze helemaal in zijn mond zat bewoog hij met zijn hoofd om het schaamhaar van Jonas goed in zijn gezicht te voelen en hij zijn hoofd daar lekker in kon begraven. Jonas genoot met volle teugen en duwde met zijn handen het hoofd van Robert zo diep mogelijk over zijn lul. Hij voelde dat hij bijna ging komen maar wilde nog niet, dus trok hij met tegenzin zijn lul uit de mond van Robert die de hint meteen begreep. Hij trok Jonas op bed toen hij zich achterover liet vallen en ze raakte verstrengeld in een heftige tongzoen. Jonas pakte de lul van Robert vast en begon deze zacht te trekken. Jonas verbrak de tongzoen en daalde al zoenend af naar beneden om vervolgens de dikke eikel van Robert te zoenen en daarna de gehele lul diep naar binnen te zuigen tot hij begon met kokhalzen. Deeptroaten was het liefste was Jonas deed bij Robert, lekker die volle 19 cm lange en 6 cm dikke lul in zijn keel voelen glijden. Daarbij stak hij ook 2 vingers in het kontje van Robert en bewerkte zijn prostaat. Na een tijdje voelde hij dat zijn vriend op het punt stond om klaar te komen en Jonas had wel zin in een eiwitrijk ontbijt dus begon hij nog krachtiger te zuigen en ging met zijn vingers sneller en sneller neukbewegingen maken in het kontje van Robert. Hij hoorde Robert steeds zwaarder hijgen en wist dat zijn ontbijtje heel dichtbij was. Opeens was de ontlading daar, er leek geen eind te komen aan de stralen sperma die in zijn mond kwamen en hoe hard en snel Jonas ook slikte lukte het hem niet om alles weg te krijgen en 2 slierten sperma liepen langst zijn mondhoeken naar beneden en kwamen op de liezen van Robert terecht.

Toen Jonas zeker wist dat er geen druppeltje meer uit kwam likte hij het gemorste sperma op en hield deze in zijn mond om dit te verdelen tijdens een tongzoen. Robert lag nog steeds bij te komen van zijn ontlading toen hij de lippen van Jonas op zijn mond voelde en toen hij zijn mond opende voelde hij zijn eigen sperma in zijn mond komen. Jonas verbrak de zoen en ging achter Robert zitten tilde de benen van Robert op en legde deze tegen zijn schouders aan, hij drukte langzaam zijn eikel tegen het kontgaatje van Robert en toen deze soepel naar binnen ging schoof hij redelijk soepel de rest van zijn 16 cm lange lul naar binnen. Hij wachtte even met stoten om Robert even te laten wennen want het was al even geleden dat Jonas Robert had geneukt, meestal neukte Robert Jonas. Jonas was ook meer de bottom en Robert meer de top maar soms wilde ze wel eens een keer wisselen. Toen Robert ja knikte begon Jonas heel rustig in Robert te stoten met lange halen, iedere keer ging zijn lul bijna uit het kontje van Robert om vervolgens hem er helemaal tot de wortel in te duwen, langzaam voerde jonas het tempo op en toen hij merkte dat Robert zijn lul goed kon hebben trok hij tijdens het neuken zijn er een paar keer helemaal uit om hem met een krachtige stoot ineens weer helemaal te vullen. Dit was ook de manier zoals hij het graag had als Robert hem neukte. Robert lag te jammeren en te kreunen van genot en zijn lul begon ook weer dikker en stijver te worden. Inmiddels was Jonas zo hard en snel aan het stoten dat het zweet hem op zijn hoofd en rug stond en er zelfs af en toe een paar druppels zweet van zijn hoofd op Robert vielen. Jonas merkte dat hij bijna kwam en begon hierdoor meer ongecontroleerd te stoten wat Robert uiteraard ook merkte en hij begon zijn sluitspier stevig samen te trekken en zo Jonas extra te melken.

Met een paar krachtige stoten op het eind spoot Jonas Robert helemaal vol en hield zijn lul net zoals Robert het altijd deed in het kontje van Robert zodat het sperma niet naar buiten kon en het een weg verder naar binnen zocht. Pas toen de lul van Jonas slap werd en deze vanzelf eruit floepte trok hij hem verder terug en viel op zijn zij naast Robert en ze zoende elkaar weer innig. Jonas lul was weer een klein slap lulletje geworden wat weer half verborgen lag tussen het schaamhaar. De Lul van Robert stond inmiddels wel weer op volle sterkte en nu was het Robert zijn beurt om Jonas zijn tweede lading sperma te geven en hij draaide Jonas op zijn buik en ging in de missionaris houding er boven op liggen met zijn lul meteen diep in het kontje van Jonas, Robert steunde op zijn handen aan weerszijde van Jonas en begon meteen krachtig te stoten, Jonas wilde bijna nooit rustig genomen worden, in het begin had Robert daar best wel moeite mee gehad omdat hij Jonas niet pijn wilde doen maar inmiddels wist hij wel beter en ramde zijn volle 19 cm helemaal naar binnen en omdat hij al een keer was klaar gekomen kon hij dit nog wel even vol houden. Door het krachtige neuken van Robert kwam de snel groter wordende lul van Jonas een beetje klem te zitten en Jonas trok zijn lul wat naar boven zodat deze in het verlengde van hemzelf lag en door het neuken van Robert schoof zijn lul mee op bed. Robert die een stuk bedrevener was in het neuken dan Jonas voelde dat hij ging komen en voelde het tempo nog verder op en daar waar Jonas ongecontroleerd ging stoten bleef Robert met een constante neukbeweging doorgaan. Robert kreunde hard toen hij klaar kwam in het kontje van Jonas stootte nog een paar keer diep toen zijn sperma naar binnen vloog. Op dat moment kwam Jonas ook voor de 2de keer klaar zonder er zelf iets aan te hoeven doen spoot hij het bed vol dat door het constante schuren van zijn lul op het bed zijn uitwerking ook niet had gemist. Beide bleven uitgeput even liggen en Robert was de eerste die zich herstelde en Jonas in zijn nek zoende, hierop draaide jonas zich om en Robert zag de grote natte plek op bed en schoot in de lach.

Kom we gaan even net het bed schoonmaken voor alles het matras intrekt zei hij. Jonas stond op en samen verschoonde ze het bed, daarna liepen ze samen naar de douche om zich wederom te wassen en op te frissen. Onder het aankleden zei Robert tegen Jonas, ik ben zo ontzettend blij met je lekkere vent ik wil je nooit meer kwijt. Dat gaat je ook niet lukken schat want ik ben net onkruid en kom dus altijd terug. Ze deden beide hun schoenen aan en Robert zei tegen Jonas, doe die oude Nike’s toch uit. En dan op mijn sokken eerste kerstdag vieren, ik heb geen andere schoenen dat weet je toch, alleen die nog oudere Nike’s als werkschoenen. Weet je dat zeker zei Robert met een gemeen lachje, kijk maar eens in de gangkast dan. Jonas liep naar de gangkast en trok deze open, hij zag niets bijzonders, hij draaide zich om naar Robert om te vragen waar hij mee bezig was, maar hij kon zijn zin niet afmaken omdat Robert daar met een cadeautje in zijn handen stond en die aan Jonas gaf. Jonas keek verbaasd naar Robert en Robert zei omdat ik heel veel van je hou en jij niet van mijn zijde week toen ik in het ziekenhuis lag. Jonas maakte het pakketje open en keek met grote ogen wat er in zat, Het waren de allernieuwste Nike Air Max schoenen die uit waren, Jonas had ze deze week pas voor het eerst op internet zien staan en nu had hij ze al. Hij vloog Robert om zijn nek en gaf hem een innige tongzoen. Zie je wel zei Robert droog, dat je hier nog meer schoenen hebt. Ja nu wel ja, Jonas schopte de ouwe schoenen uit en trok de nieuwe meteen aan, ze paste perfect en jonas deed ze weer even uit zodat hij de veters in de schoenen kon doen want Nike Air Max schoenen strikken was not done. Toen trok Jonas ze weer aan en showde ze aan Robert. Ja ze passen perfect en staan je ook qua kleur nog eens heel goed. Kom dan gaan we naar je moeder. Jonas pakte de 2 drankpakketten van Lucas en Lotte en Robert pakte de kaartjes van de winter Efteling en het wijn pakket voor Marie.

Ze pakten de lift naar beneden en beneden aangekomen zag Jonas dat er op de 14de etage een appartement te koop stond, zo zei Jonas vanaf die hoogte kun je ver kijken. Ja inderdaad en die appartementen zijn ook iets groter omdat ze helemaal bovenin zijn dat zijn de penthouses zeg maar. Kom we gaan naar je moeder. Bij Marie aangekomen stond Marie al te wachten, het wijnpakket werd binnen afgezet en ze reden meteen door naar Lucas en Lotte. Ze werden hartelijk bergroet door Lucas en Lotte, tevens werd Lucas voorgesteld aan Robert. De kinderen die boven aan het gamen waren werden naar beneden geroepen  om kennis te maken met Robert, wat onwennig gaven Niels en Marijn een hand aan Robert en stelde zich voor. Willen jullie mij even helpen zei Robert om het ijs te breken bij Niels en Marijn, ik heb nog iets in de auto liggen maar dat kan ik niet dragen en ik zie dat jullie groot en sterk zijn. Wat onwennig liepen ze achter Robert aan en wachtte bij de auto van Robert tot hij de kofferbak open deed. Kunnen jullie de deze naar binnen dragen voor mij en dan mogen jullie het bier pakket aan je vader geven en het wijn pakket aan je moeder en dan heb ik zo ook nog wat voor jullie. Na deze woorden pakte Niels en Marijn gretig de 2 pakketten uit de auto en liepen naar binnen, ze wachtte netjes dat Robert ook binnen was en gaven toen de pakketten aan hun ouders. Marie zei dat is van ons drieën voor al jullie hulp. Jullie zijn hartstikke gek, dat had niet gehoeven, maar toch hartelijk bedankt. Niels en Marijn keken nu verwachtingsvol naar Robert want Robert had gezegd dat hij ook wat voor hun had. Robert pakte een kleine envelop en reikte deze aan de Niels en Marijn die een beetje raar keken want ze hadden ook een pakket ofzo verwacht. Ze maakten ze envelop open en trokken het kleine envelopje eruit met de 4 toegangstickets voor de winter Efteling, toen ze het kleine envelopje zagen wisten ze meteen wat erin zat en riepen kijk mam kaartjes voor de winter Efteling voor ons alle 4.

Zo, dan bedanken jullie Robert, Marie en Jonas maar eens heel goed. Alle 3 kregen ze van de jongens een innige omhelzing en Marie werd ook nog gezoend op de wang. Kom dan gaan we nu aan tafel en kerstmis vieren zei Lotte. Niels en Marijn hadden samen menu kaartjes gemaakt voor iedereen en Robert zag dat het een 5 gangen menu werd. Zo 5 gangen nog wel, maar goed dat ik nog niet gegeten heb vanmorgen zei Robert, waar mag ik gaan zitten? Robert moest tussen Marijn en Niels in gaan zitten van de jongens, Marie en Lotte zagen dat het ijs goed gebroken was tussen de kinderen en Robert. Robert nam ook alle aandacht voor beide jongens toen deze de menukaart aan het voorlezen waren en uitlegden hoe ze de kaart hadden gemaakt. Er werd begonnen met diverse Amuze’s al wisten de jongens niet precies wat dat was, dat zijn allemaal kleine hapjes legde Robert uit. Ohh ok, daarna was er soep, je kon kiezen uit zelf gemaakte tomaten of groentesoep en Marijn vroeg welke Robert zou willen? Hhmmm dat weet ik nog niet, het klinkt beide lekker, misschien pak ik van beide wel een klein beetje, wat pakken jullie? Wij pakken allebei tomatensoep want daar zitten niet zoveel groentes in en meer gehaktballetjes zei Niels. Als hoofdgerecht was er voor iedereen een biefstuk van de haas en rollade aangevuld met diverse groente en gebakken aardappelschijfjes of friet. Ik denk dat jullie voor de friet gaan zei Robert, ik wel zei Marijn, ik ga voor de aardappelschijfjes zei Niels die krijgen we niet zo vaak en die vind ik ook heel lekker. De 4de gang was een fruitcocktail met een bal gehakt of kipdrumsticks. En als laatste waren en nog 3 schalen met zelf gemaakte pudding, namelijk aardbeienpudding, chocoladepudding en kerstpudding. En voor vanavond hebben we eventueel nog stokbrood met een kaasplankje. Zo als ik dat allemaal op heb kunnen jullie mij naar buiten rollen denk ik zei Robert, waarop de jongens hard begonnen te lachen. Zo werd het nog een fijne eerste kerstdag en gingen Robert, Marie en Jonas pas laat naar huis.

2107 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.