Tom (hoofdstuk 2

Maar voor ik kon antwoorden gaf de andere jongen al antwoord. ” Ik denk dat we de onderbroekjes dief te pakken hebben. Ik had je toch verteld dat er een aantal waren die hun onderbroekjes hier miste na het douchen”. “Ah dan mag ik je wel dankbaar zijn Flip want zonder jouw was ik dat gele broekje mooi kwijt geweest”. ” Dat kan je wel zeggen Eric”. Ik zat rustig te luisteren naar hun conversatie. Nog steeds niet zeker van hou dit nou ging aflopen. “Maar wat doen we nu met hem Flip. Ga je het vertellen tegen het management hier”. “Wel weet ik nog niet licht er aan hoe Tom hier mee werkt”. ” Had je iets in gedachten Flip”. “Ja eigenlijk wel maar kom maar eens even mee kijken of jij het er mee eens bent”. Ze liepen samen een klein eindje bij mij vandaan. Verdomme dacht ik wat nu. Dit was misschien wel de beste kans die ik tot nu toe gehad had om er vandoor te gaan. Ze stonden samen te praten de ene in zijn sportkleding en de andere in slechts een handdoek. Ik had nog steeds mijn sportkleding aan maar als ik snel genoeg was kon ik mijn tas grijpen en er hard vandoor gaan. Het was tenslotte maar ongeveer 5 minuten naar huis lopen. Af en toe keken ze naar mij dan weer de een dan weer de ander. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat ze even niet keken en ik stond vlug en geruisloos op. Keek niet meer om greep mijn tas en ging naar de deur.
“Hoi even denk jij dat dat zo maar gaat” zij flip terwijl hij mij aan de schouder bezig pakte. “Dit was niet wat we voor jouw in gedachte hadden Tommetje. Ga hier maar eens zitten want je had toch niet gedacht dat we je zo zouden laten gaan he”. “Wat gaan jullie doen, alsjeblieft geef me niet aan he”. “Ah dus dat wil je niet. Wel ik denk dat we wel een oplossing daarvoor gevonden krijgen denk je ook niet Eric”.

Ik zag dat Eric terwijl zich zelf aangekleed had en naar ons toe liep. ” Ga jij je maar omkleden Flip dan hou ik ons knaapje hier wel in de gaten”. Flip liep naar de andere kant van de ruimte en begon zich om te kleden. ” Zo jij vond dat gele onderbroekje dus wel spannend he tom. Wel ik denk dat je het dan maar eens aan moet doen. Sportbroek uit en dit onderbroekje aan”. Hij had het onderbroekje in zijn handen maar ik pakte het niet gelijk aan. Meende hij dat nu. Dat kon hij toch niet menen. ” Nou komt er nog wat van of niet”. ” Je bedoelt jouw onderbroekje hier aan trekken”. ” Wel niemand weet dat het mijne is en er is nog steeds niemand anders”. Daar had hij gelijk in vreemd genoeg was er in al die tijd nog niemand anders binnen komen lopen. Een beetje verlegen begon ik mijn sportbroekje uit te trekken. Vreemd het had een hele andere lading dan normaal. Ik had toch al vaak mijn eigen omgekleed in deze ruimte maar met Eric zo dichtbij en flip iets verder weg was het toch wel eigenaardig. Geil eigenlijk wel en ik voelde mijn pik stijf woorden. Shit dacht ik dat kon ik ook nog wel gebruiken nu. Tegen de tijd dat ik het broekje aan had, was flip ook klaar en was weer bij ons komen te staan. “Wel Tom laat maar eens zien hoe jij er uit ziet in dat gele broekje”. Tot dan toe had mijn T-shirtje er nog steeds over gehangen. Ik keek ze allebei aan en zei: “jullie menen dit niet he. Ik ga hier niet een beetje voor aap staan voor jullie twee”. Ze keken elkaar even aan en begonnen te lachen. ” Wel in dat geval Tom moeten we het management vertellen wat we hier hebben aangetroffen. De keuze is aan jouw of je gehoorzaamt ons of je loopt tegen de lamp”. Shit dacht ik. Kickte zij hier op. Wat was dit nou en nog beter wat moest ik nu doen. Kon toch niet echt doen wat ze vroegen. Je weet nooit wat zulke jonge geile jongens nog meer konden verzinnen. Ik wist nog van mijn eigen tijd aan de universiteit dat geil zijn en daar van af komen een van de meest tijd rovende zaken was geweest. ” wat wordt het Tom” Eric echode de vraag van flip na.

Heel langzaam duwde ik het T-shirtje omhoog zodat ze allebei naar het gele onderbroekje konden kijken maar nog meer eigenlijk naar mijn eigen stijve lul want ja stijf was hij inmiddels goed geworden. “Zie je wel dat hij dit lekker vindt” zij Flip tegen Eric. “Ja je hebt gelijk ongelooflijk”. “Ok Tom, ik denk dat je inmiddels antwoord heb gegeven op onze vraag van zojuist maar ik wilde het toch even zeker weten he. Je gaat precies doen wat wij willen dat is je definitieve keuze”. Ik knikte. ” Nee hardop zeggen zodat je het zelf hoort Tom. Zeg hard op: Ik doe precies wat jullie willen, Meester Flip en Meester Eric”. Meester ik dacht dit gaat helemaal de verkeerde kant op maar echt terug kon ik ook niet en ik kon me toch zeker niet aan laten geven. ” Ik doe precies wat jullie willen, meester Flip en Meester Eric” antwoorde ik al stotterend. ” Dat is al beter slaafje Tom”. ” Ok we gaan nu naar jouw huis toe Tom en zullen dan even de regels met je doornemen begrepen”. ” Ja, ik denk van wel”. Ik wilde mijn lange broek aan doen zodat ik daar niet langer meer voor schut stond. ” Ho even wie heeft gezegd dat dat al mag. Daar komt niets van in. Hoever is het naar je huis?”. ” Ongeveer 5 minuten lopen”. ” Goed dan shirtje laten zaken”. Ik liet met mijn andere hand mijn shirtje weer over mijn gele slipje heen vallen. “Wat denk je er van Erik moet kunnen he”. “Ik denk dat je inderdaad gelijk hebt Flip en 5 minuten is niet zo lang. Hij was tenslotte zo juist ook van plan om zo in zijn sportbroekje weg te lopen”.

Shit waar hebben ze het nu weer over. Deze twee voelde elkaar wel heel goed aan schijnbaar want ze hadden aan een half woord genoeg. “Stop alles maar in je tas Tom, je gaat zo met ons mee”. Wat dacht ik zo, mee over straat in mijn onderbroekje. Nooit dacht ik. “Zo, Flip”, dit was de eerste keer dat ik ze naam zij. ” Vergeet het maar, zo ga ik niet over straat”. “Wel het is dat of voor onderbroekendief bekend staat. De keuze is aan jouw”. Shit dacht ik ze hebben me echt bij mijn ballen. Het idee echter om zo naar buiten te moeten maakte me wel geil verschrikkelijk geil. Ik keek even twijfelachtig naar beneden. Ze hadden gelijk er was niets te zien dus voor hetzelfde geld liep ik gewoon in een sportbroekje. Alleen ja ik wist wel beter. Ik begon alles in mijn tas te stoppen waarmee ik aangaf dat ik ze zou volgen. We liepen naar de deur en vervolgens door de Hal. Ik zag dat de receptionist een beetje vreemd keek toen we zo met zijn drieën voorbij liepen. Wat ik echter niet zag was de knipoog tussen hem en Flip. De deur ging open en een relatief koude luchtstroom ging langs me benen. Shit daar gingen we dan ik hoopte maar niet dat we te veel mensen tegen zouden komen.

3646 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.