Verboden liefde Deel 26

Het was tweede kerstdag, Jonas lag nog te slapen maar Robert was al op en zat in de woonkamer het cao boekje door te lezen wat de baas van Jonas had mee gegeven en was aan het berekenen, of hij meer of minder zou overhouden in de maand als hij zou wisselen van baan. Voor de zekerheid rekende hij alles nog een keer extra na en kwam tot de conclusie dat hij er netto in het begin gelijk zou blijven maar de baas van Jonas echt volgens de cao zou betalen hij over een jaar ongeveer 100 tot 125 euro netto meer overhoud per maand. Hij besloot de stap te nemen en de baan te nemen, morgen zou hij naar de winkel gaan en tegen de baas van Jonas zeggen dat hij de baan neemt, meteen daarna zou hij naar zijn huidige baas gaan om zijn ontslag in te dienen en navragen per wanneer hij weg kon. Vervolgens zou hij naar de bank gaan om navraag te doen over zijn hypotheek, sinds het voorval wilde hij weg uit dit appartement, hij had nog wat geld achter de hand van de erfenis van zijn zus en zwager daar hij enigste erfgenaam was geweest omdat zijn zwager enigst kind was thuis en zijn ouders al heel vroeg overleden waren toen hij zelf nog kind was. Robert had wel zin in dat penthouse bovenin als het ging lukken en dan zou hij dit appartement wel blijven houden want hier had zijn zus en zwager toch eerst in gewoond en had dus een emotionele waarde voor hem, maar hij zou het dan gaan verhuren om er zo ook nog wat aan te verdienen.

Hij zag dat het inmiddels al bijna 13 uur was en besloot Jonas wakker te maken, hij liep stilletjes naar de slaapkamer en zag zijn vriend nog in dromenland liggen. Zachtjes ging hij ernaast liggen en trok het dekbed van Jonas af. Ik zal hem eens heerlijk wakker pijpen dacht Robert en hij nam de nog slappe lul van Jonas in zijn mond en voelde zijn lul flink opzwellen in zijn mond. Jonas openende zijn ogen zachtjes en zag dat Robert hem oraal aan het verwennen was. Hij sloot zijn ogen weer en deed net alsof hij nog lag te slapen maar genoot intussen met volle teugen. Op het laatst kon Jonas niet meer doen alsof hij sliep en pakte het hoofd van Robert vast om hem verder over zijn lul te laten glijden, niet dat hij nog veel verder kon met zijn hoofd maar toch. Zwaar kreunend kwam Jonas klaar in de mond van Robert die een gedeelte inslikte en een gedeelte in zijn mond hield om deze via een tongzoen aan Jonas terug te geven. Samen lagen ze nog wat na te praten over van alles en nog wat toen Robert zei, ik ga die baan aannemen schatje, we worden ook collega’s. Ik heb vanmorgen de cao door genomen en ik ga ongeveer evenveel verdienen nu, maar over ongeveer een jaar zal ik 100 tot 125 euro extra in de maand overhouden. Gaaf riep Jonas en kuste Robert om hem te feliciteren. Ik heb je afgelopen woensdag ook verteld dat ik mij niet meer prettig voel in dit appartement toch? Ja dat klopt schat, sinds de ontmoeting met mijn vader ben je ook een heel stuk onrustiger als je thuis bent. Ik heb even op Funda aan het kijken geweest naar dat penthouse hierboven en ik vond het er zeer mooi uit zien, ik wil morgen als ik bij jou baas en geweest en mijn huidige baas heb opgezegd een afspraak maken bij de bank om te kijken of het financieel haalbaar is om die penthouse te kopen, mits jij daar ook wil wonen want jij moet mee beslissen.

Dus kijk zo ook maar eens op Funda en geef mij je eerlijke mening dan van wat jij vind. Geef mij je laptop maar zei Jonas want ik heb nog geen zin om uit bed te komen. Robert pakte zijn laptop en opende Funda.nl, hij zocht het penthouse op en gaf vervolgens de laptop aan Jonas. Jonas keek aandachtig de plaatjes en de beschrijving die er bij stond en keek verlekkerd naar Robert, toen hij verder naar beneden scrolde schrok hij zichtbaar van de prijs, gaan wij dat kunnen betalen, want ik wil wel mee gaan betalen? Jij moet eerst je school en vervolgopleiding af maken en dan zien we wel, maar ik heb nog een reservepotje achter de hand, de erfenis van mijn zus en zwager namelijk en daarbij wil ik dit appartement niet verkopen maar gaan verhuren om hier ook nog wat inkomsten uit te halen, maar in het begin zal het zwaar zijn, dat geef ik eerlijk toe, daarom wil ik ook naar de bank om alles te laten uitrekenen. Ik probeer de afspraak deze week nog te doen zodat jij er bij kan zijn, want ik wil er jou graag bij hebben Jonas. Ze praatte nog wat na over het penthouse en kwamen tot de conclusie dat als de foto’s geen vertekend beeld gaven ze er weinig aan hoefden te doen. Vooral de badkamer vond Jonas erg mooi, een groot ligbad voor 2 personen die bijna tegen een grote schuifpui aan stond om naar het balkon te gaan en dus een vrij uitzicht op de omgeving gaf, een grote inloopdouche, 2 wasbakken en een sauna. Ook het balkon was zeer groot en was rondom met glazen windschermen afgezet zodat ze niet wegwaaide als ze buiten zaten maar toch van de omgeving konden genieten. Het mooie van die ramen was dat ze op een soort rails stonden en dus ook verplaatsbaar waren en zo altijd beschutting bood tegen de wind. De buitenkant was ook goed schoon te maken omdat ze niet helemaal op de rand stonden maar er een rails tussen lag voor het bakje van de glazenwassers, die moesten trouwens de lift aan de andere zijde pakken om boven te komen bij het bakje en dus hadden ze lift bijna alleen.

Alleen de aangrenzende penthouse maakte ook gebruik van de gezamenlijke inkom bij de lift. Buiten stond ook nog een jacuzzi en een grote stenen bqq. Ze besloten die middag niet veel meer te doen omdat Robert ook best moe was na alle inspanningen van afgelopen dagen, voor het eten maakte ze het restant op van kerstavond. Frank zat in zijn cel een boek te lezen toen een medegevangene zijn cel binnen kwam lopen, hij kende de man niet. Die man vroeg aan Frank, jij bent toch diegene die die homovriend van je zoon hebt proberen te vermoorden Frank was verbaasd op de directe vraag van de man, en wist niet goed wat te zeggen. De man keek Frank indringend aan en wachtte op antwoord, ja zei Frank timide, want hij wist dat hij hier goed op zijn tellen moest passen om geen problemen te krijgen. De man snoof een keer minachtend en liep weer meteen weg, Frank verbaasd kijkend achterlatend. Hij zou blij zijn als hij berecht was en naar een andere gevangenis zou gaan, hier voelde hij zich niet veilig, ook bezoek kreeg hij niet buiten zijn advocaat, Marc zijn collega was 2 keer geweest in de eerste 2 weken, in de weken daarna was er niemand meer geweest, hij zou het helemaal alleen moeten doen. Een paar dagen later liep Frank naar de gezamenlijke douches, hij douchte het liefst buiten de reguliere drukke tijden want hij wilde zo weinig mogelijk naakte mannen zien.

Hij zag dat hij bijna alleen was en er enkel in de hoek nog iemand stond te douchen maar die was bijna klaar zo te zien. Die man ging weg en nu stond Frank helemaal alleen in de douches. Gelukkig dacht hij, toch nog een beetje privacy en hij begon zich in te zepen. In de verte hoorde hij de deur open gaan en hoorde mannen praten, en tot zover de privacy gromde Frank. Een van de mannen die binnen kwamen herkende Frank als de man die een paar dagen geleden in zijn cel was, de andere 3 herkende hij niet, hij draaide zich snel om om hem niet te hoeven aankijken. De man wist dat Frank zich altijd douchte buiten de reguliere drukke tijden want ze hadden hem een tijdje in de gaten gehouden. Is dit hem Rico, vroeg een van de mannen aan de man die bij Frank in de cel was geweest. Ja dit is die homohater die de vriend van zijn eigen zoon heeft proberen te vermoorden. Frank keek om en zag dat 3 van de 4 mannen zijn kant op liepen, de 4de man bleef bij de ingang op de uitkijk staan. Frank wilde weglopen maar werd bruut vast gepakt en terug getrokken, niet zo snel homohater, wij willen even met je babbelen zei Rico. Laat mij met rust, gromde Frank, ik heb jullie niets misdaan. Ons niet nee, want anders had je 6 planken nodig gehad, als je denkt dat alle homo’s relnichten zijn dan heb je het mis. Ik ben ook homo zei Rico en ik mis mijn fuckbuddy sinds ik in de bajes zit en mijn vrienden hier, en hij wees naar de andere mannen, missen hun vrouwen en dus zoeken wij een goede fuckbuddy om toch aan onze trekken te komen zolang wij hier zitten, en Rico streek met zijn hand over het gezicht van Frank. Frank sloeg de hand van Rico weg maar werd daardoor meteen vast gepakt door de andere 2 mannen. Dat had je niet moeten doen neukslet lachte Rico, draai hem om we gaan ons eens lekker uitleven met hem. Bruut werd Frank gedraaid en hoe harder hij probeerde los te komen, hoe vaster hij kwam te zitten.

Ik hoop dat je wat gewend bent fluisterde Rico in zijn oor, want met mijn fuckbuddy deed ik het altijd ruw en hard. Stop die handdoek in zijn mond riep Rico want krijsen gaat hij als ik mijn lul in hem ram. Rico ging even voor Frank staan en dwong Frank naar zijn lul te kijken die op volle oorlogssterkte stond. Je weet toch wat ze zeggen over negerlullen, die zijn groot geschapen en ik voldoe perfect aan dat plaatje. Ik ga zo hard neuken dat je dagen nodig hebt om bij te komen en reken er maar op dat je vaker bezoek gaat krijgen van ons homohater. Rico ging achter Frank staan en zette zijn eikel tegen het kontgaatje van Frank en zei tegen de andere mannen dat ze hem heel stevig vast moesten houden. De mannen drukten Frank plat tegen de muur en Rico ramde zijn dikke lul in een keer tot de wortel naar binnen bij Frank. Frank probeerde te schreeuwen maar dat lukte niet door de handdoek in zijn mond en probeerde wild los te komen, maar de 3 mannen waren veel te sterk voor hem. Iedere keer als Rico in hem ramde schoten zijn ogen vol tranen en het is dat hij werd vast gehouden want anders bezweek hij gewoon onder zijn eigen gewicht, zo zeer deed het. Het leek wel een uur te duren dat Rico hem hardhandig neukte, maar alles bij elkaar duurde het nog geen 5 minuten voor Rico zijn zaad in Frank spoot en hij terug trok. De 2 mannen lieten Frank los en hij viel meteen op de grond waarop de 3 mannen hard begonnen te lachen, wie wil nu vroeg Rico beide mannen gaven aan allebei wel te willen en de man die op de uitkijk stond riep, ik wil zijn gore bek vol spuiten. Kom maar hier dan, Hassan en Memmet jullie gaan hem tegelijk neuken, hij is nu mooi opgerekt door mij dus moet dat makkelijk passen, Sebastian kom jij maar naar hier en laat je maar pijpen door hem, ik ga wel op de uitkijk staan. De mannen namen positie in en Hassan ramde zijn lul in Frank waarna Memmet zijn lul erbij in stak, het ging heel moeizaam maar Memmet kende geen genade naar Frank en duwde flink door, Sebastian leek het veiliger om zich klaar te trekken en niet zijn lul in de mond van Frank te steken zodat Frank niet kon bijten en zou op zijn laatst de neus van Frank dicht te knijpen zodat zijn mond open ging. Frank liet het allemaal gebeuren, hij had geen kracht meer om zich te verzetten en hoopte dat het snel over zou zijn. Hassan en Memmet kwamen bijna gelijktijdig klaar en Frank werd wederom vol gespoten, niet veel later merkte Sebastian dat hij ook bijna kwam en gaf dit aan, Hassan pakte ruw het hoofd van Frank en trok dit omhoog en trok de handdoek uit zijn mond en kneep zijn neus dicht zodat Frank zijn mond wel moest openen om te blijven ademen.

Sebastian kwam klaar en spoot 6 stralen in de mond van Frank en doordat Hassan nog steeds de neus dicht kneep moest Frank wel slikken. Hassan liet het hoofd van Frank bruuks los en deze viel op de tegels en veroorzaakte een kleine wond op het hoofd van Frank. Rico kwam terug gelopen en zei tegen Frank, als ik jou was zou ik voortaan maar heel vaak achterom kijken en lachend liepen ze weg, Frank op de tegelvloer achter latend. Frank werd later gevonden door de schoonmaker en die riep de cipiers, hij werd naar de ziekenboeg gebracht om te herstellen. De cipiers vroegen regelmatig wie de daders waren om ze te kunnen straffen want dit werd niet getolereerd in de gevangenis, maar Frank doodsbang dat hij was weigerde de namen te zeggen van zijn verkrachters. Frank besloot voortaan maar op de drukke regulier tijden te gaan douchen, dan was hij veiliger dan dat hij buiten die tijden ging.

Sindsdien is hij tijdens zijn gehele voorarrest niet meer verkracht.

2250 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.