Even naar de sauna

Kortgeleden op een zaterdagavond in januari na een verjaardag in Noord Holland een bezoekje aan de sauna in Amsterdam gebracht. Na mijzelf te hebben ontdaan van mijn kleren en het handdoekje te hebben omgedaan een rondje gemaakt en een douche te hebben genomen meteen de stoomruimte ingedoken en gelijk om de hoek naast de douche plaatsgenomen. Na een tijde voorin te hebben gezeten en genoten te hebben van vele mooie mannen, met heerlijke pikken en kontjes, die rondjes lopen in het labyrint, tegelijk een blik werpende op mij, hoorde ik achterin het donkere gedeelte gekreun. Ik natuurlijk gelijk ook een rondje gemaakt en uiteindelijk ook achterin plaatsgenomen om hopelijk getuige te zijn van een geil gebeuren.

Het viel mij op dat de bank, eerste niveau, waarop ik was gaan zitten heerlijk glibberig van de warme sperma was. Het voelde heerlijk aan op mijn kont en anus. Al snel nam een grote man een jongen vast en begon hem de betasten. Hoewel de jongen tegenstribbelde begon hij gulzig aan zijn pik te zuigen. Gelijk kwamen er jongens omheen om mee te doen. Voor mij een heerlijk uitzicht al kijkende naar die mooie achterkanten. Had achteraf gezien er ook bij kunnen gaan staan en mogelijk mijn inmiddels stijve pik tussen een van die mooie geile billen naar binnen kunnen schuiven of lekker kunnen rimmen. Al kreunend van genot kwam de jongen klaar. Even later stond er een groepje voor mij elkaar te betasten. Samen met een ander begon ik de overheerlijke billen, pikken en ballen te betasten die op ooghoogte voor het grijpen stonden.

Snel ging ik op mijn knieen achter een van de jongens en haalde zijn warme vochtige pik tussen zijn billen door naar achter en stopte deze al zuigende ver tot achter in mijn mond en keel. Al zuigende genoot ik van zijn vocht en tussendoor likte ik gulzig aan zijn behaarde billen en anus. Helaas stribbelde de jongens tegen en ging het groepje uit elkaar voordat ik hem klaar kon pijpen en van zijn  sperma kon proeven en genieten. 

5628 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.