Tom Hoofdstuk 3

Eerst langs de receptie. Er stond een knul van een jaar of 20 achter de receptie. Ik had al vaker gezien. Het was waarschijnlijk een part-time baan, terwijl hij naar de universiteit ging. Op het moment dat we passeerde begon hij tegen Erik te praten. “Hoi Erik, lekkere sessie gehad”.  “Ja, best wel, vooral na al dat studeren is het goed om lekker even bezig te zijn” terwijl hij dat zei knipoogde hij naar diegene achter de receptie”.  “Ah, op die manier. Denk je dat hij daar wat in ziet” antwoordde hij, terwijl wijs de hij met zijn hoofd in de richting van Flip.  “Ach om eerlijk te zijn had ik meer aan hem gedacht” antwoordde flip en bewoog zijn hoofd in mijn richting.  “Ok”, zei hij en begon me op te nemen van mijn hoofd tot aan mijn voeten. Voordat hij zijn ogen weer van me af nam bekijk hij heel aandachtig mijn kruis. Hij keek Erik aan en zei: “Ziet er goed uit, laat maar weten of het iets is”.  “Natuurlijk, doe ik dat niet altijd. Trouwens heb je al eens kennis gemaakt met Tom”.  “Niet echt Erik. Ik heb hem wel eens hier gezien. Hij keek weer naar mij en strekte zijn hand uit over de balie. Deze was net een beetje hoger. Om zijn hand te pakken moest ik wat omhoog reiken. “Hoi, ik ben Frank en jij bent dus Tom”. “Ja” antwoordde ik.  “Wel veel plezier en als ik jou was zou ik maar opschieten voordat je kou vat”. Hij lachte terwijl hij dat zij. Hij liet mijn hand los en keek naar mijn kruis. Shit, omdat ik mijn arm had opgetild was ook mijn T-shirtje omhoog gegaan. Aan die kant was er een goed stuk van mijn gele slipje te zien nu. 

Ik voelde hoe ik kleurde. Erik en Flip lachte ook. Ik wist niet meer waar ik kijken moest.  “Goed idee, Frank. We willen hem niet te koud” Erik antwoorden.  “Ok, ga je gang Tom, leidt ons naar je huis”. Ik stapte aardig door met de tas in mijn hand. Na een minuut of 5 bereikte we mijn appartement. “Leuk Tom. Je mag op de bank gaan zitten dan kijken wij even rond”. “Waar is je slaapkamer slaafje”. Ik wees waar ze die konden vinden. Enige momenten later kwamen ze weer terug. “We hebben even naar je kleding gekeken. Sommige zijn niet de juiste kleding voor een slaaf dus die hebben we mee genomen. Die kun je later terug verdienen. Ik knikte maar, wat anders kon ik doen. “Ok, dat is beter. We hebben een paar andere dingen voor je. Allereerst je mag allen maar ondergoed dragen terwijl je binnen bent, niets meer. Vanaf het moment dat je binnen komt, kleed je je uit en vouw je je kleren netjes up. Ten tweede je hebt een computer dus waarschijnlijk ook een internet verbinding klopt dat”? Ik knikte weer en vroeg me af waar dit naar toe zou gaan.  “Goed zo. Ik heb een tweede webcam thuis en ik kom die morgen bij je installeren. Vanaf het moment dat je dan binnen komt, zet je je pc en webcam aan zodat we kunnen zien of je je aan je afspraken houd”. 

Shit dacht ik wat nu dan kan ik dus helemaal niets meer doen. Tje wat als ik dan visite krijg dan zien ze die ook. “Goed andere zaken komen nog wel een andere keer maar dit geeft je al een beetje aan wat het gaat worden. Heb je nog vragen”.“Nee” antwoordde ik.“Hoe zeg je dat sletje”.Ik kleurde een beetje wat had ik nu weer fout gedaan.“Een slaafje antwoord altijd in twee woorden dus?”.Ah, shit ik begreep hem en antwoordde: ” Nee meester”.“Goed, wel ik denk dat je nog wat straf verdient sletje. Dus gedurende de komende vijf minuten ga je je lekker opwrijven en masseer je je lul door het broekje maar je mag niet klaarkomen. En doe wel je best want anders dan doen we er gewoon nog 5 minuten bij”.Langzaam begon ik met mijn hand over mijn lul heen te wrijven. 5 minuten dacht ik dat haal ik nooit dan heb ik al lang gespoten. Twee van die geile kerels die mij hier in mijn gele onderbroekje van Eric zaten te bekijken.Ik had geen flauw idee hoeveel tijd er voor bij was omdat ik met mijn rug naar de klok zat te kijken. Ik zag dat beide kerels over hun broekjes begonnen te wrijven, iets dat mij nog meer op wond.“Je bent half weg Tom, knap dat je het zo lang volhoudt terwijl je toch behoorlijk geil moet zijn” zij Flip.“Zullen we hem een handje helpen Flip”.“Hoe had je dat gedacht Eric”.“Well I denk dat hij het wel geil vind om ons in ons onderbroekje te zien. Jij kan er een van Tom aan doen”.“Hmm goed idee”.

Shit het idee van Eric in een onderbroekje van mij en nogmaals flip in onderbroekje te zien wat inderdaad iets wat mij nog geiler zou maken. Ik voelde mijn lul met het idee al steigeren.Flip stond op en trok zijn broek uit een geile zwarte brief boxer kwam te voorschijn. Shit dit werd te veel Eric stond op en liep achter mijn rug naar de tas die ze op tafel hadden gelegd. Tje dadelijk zou ik dat zien. Ik voelde mijn geil naar boven komen en wist dat ik niet ver meer af was van spuiten. “Wat denk je van deze witte Flip. Ik denk dat hij mij hoogstens wat te klein is”. Ik wist welke Eric bedoelde en voor mij verscheen een beeld met Eric in dat broekje. Op datzelfde moment kreunde ik hard op en voelde mijn sperma mijn lul met een hoge snelheid verlaten. Mijn kreet late niets te vragen over en maakte duidelijk wat er gebeurde. “Stop maar Eric. Het hoeft al niet meer ons geil ventje heeft je broekje al vervuilt”. “LOL, wat is hij makkelijk he. Daar zullen we wat aan moeten doen want zo maar klaar komen dat kan niet he”. Hij liep terug naar zijn plaats. “Hmm maar wat moet ik nu met dat onderbroekje dat kan ik niet meer dragen nu. Hoeveel tijd was er eigenlijk om”? “Pas 4 minuten nog niet meer dus daar moet hij ook nog voor gestraft worden vindt je niet”.

Oh shit dacht ik wat nu weer.

2832 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.