Wanneer??

Onderstaande is een fantasie die ik al jaren heb. Waar en wanneer het gaat gebeuren weet ik nog niet, maar wel dát het gaat gebeuren.
Het was nog rustig toen ik binnenliep. Ik betaalde, kreeg een sleuteltje van een locker en liep verder. Allereerst zocht ik een privéplekje.. Ik sloot de deur en ontkleedde me. Uit mijn rugzak haalde ik mijn pasgekochte lingerie, kousen pruik andere items die ik nodig had. Snel kleedde ik me om en deed de rest van mijn make-up op. Mijn spullen gingen allemaal in de locker en ik verdween in de speelkelder. Er liepen al een paar man rond die waarschijnlijk mijn oproepje hadden gelezen: "Bottom cd zoekt mannen voor een bare gangbang,  Graag top of versatile. Ik enfemme, jullie naakt of in slip".

Ik ging op het ronde bed zitten en al snel kwamen twee mooie exemplaren bij me staan, ik nam een van de pikken in mijn mond en begon de andere zachtjes af te trekken. Waarschijnlijk pijpte ik goed, binnen no time hoorde ik de eigenaar van de pik die ik in mijn mond had kreunen en meteen spoot een lading vers, warm zaad mijn keel in. Ik slikte zo snel ik kon. Ondertussen waren er al meer mannen om me heen komen staan, die behoorlijk hitsig werden toen ze zagen dat nummer 1 in mijn mond klaarkwam.
Nummer twee ging nu voor me op het bed liggen waardoor ik voorover op mijn knieën moest gaan zitten. Mijn jurkje werd omhooggetrokken en mijn sterretje ingesmeerd met glijmiddel.
Er werd iets lekkers naar binnen geschoven, een niet al te dikke maar wel lange paal ging langzaam maar zeker mijn kutje in. Er werden wat poppers onder mijn neus gehouden om het geheel wat makkelijker te maken. Ondertussen stond ook nummer twee op springen. Hij haalde zijn pik uit mijn mond, begon zich af te trekken en spoot zijn lading gedeeltelijk in mijn mond en gezicht. Ik likte zijn pik nog even schoon en nam nog een snuif van het mij voorgehouden flesje poppers. Ik was zo langzamerhand bloedgeil, kreeg weer een pik in mijn mond en voelde hoe mijn lover steeds sneller mijn kutje in en uit ging. Hij stopte even, haalde zijn pik uit me en draaide me om. "ik wil je als een echt teefje", sprak hij. Ik spreidde mijn benen, hij kwam bovenop me liggen en zijn genotsstaaf gleed weer naar binnen. Meteen begon hij weer te pompen, kuste me,likte het sperma van mijn gezicht en liet het in mijn mond lopen. Het enige wat ik op dat moment wilde is volgespoten worden. Een kreet, hij verstrakte en daarna voelde ik hoe zijn zaad mijn darmen ingespoten werd. Drie, vier stralen voelde ik komen. "Dat was lekker schat", mompelde hij, haalde zijn slapper wordende pik uit me en liep weg.
Uit mijn ooghoeken zag ik hoe twee donkere jongens tegen de wand stonden zich langzaam aftrekkend. Al lange tijd wilde ik door genomen worden door één of meerdere zwarte pikken. Ik wenkte ze en ze kwamen naderbij. Het flesje poppers was blijven liggen en ik nam even een snuif. Een lekker grote zwarte pik stond voor mijn neus en meteen nam ik deze jongen in mijn mond, hij smaakte heerlijk, De andere knaap was naast me gaan zitten en streelde me, mijn borsten en kuste me in mijn nek. zijn pik stond rechtop en ik ( vreselijk geil en niet te houden) vertelde hem dat hij moest gaan liggen. Ik ging schrijlings over hem heen zitten en voelde zijn pik in me verdwijnen, niet iets wat gemakkelijk ging, hij was wel 20 centimeter lang. Ik had nu een zwarte pik in mijn mond en één in mijn volgespoten kutje. Al pijpend schoof ik heen en weer over die andere zwarte staaf, nam nog wat poppers en voelde me een echte slet (wat ik ook wel was). Na een minuut of tien al pijpend en neukend begonnen ze beide te hijgen en kreunen. Weer spoten er stralen sperma mijn mond en kont in. Ik slikte alsof mijn leven er van af hing, ging van zijn slapper wordende staaf en bleef even liggen om bij te komen, alleen die tijd kreeg ik nog even niet. Mijn benen werden gespreid en meteen werd er weer een pik bij me naar binnen gebracht. Wat was dit toch lekker!

3136 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.