Tom hoofdstuk 8

Zo dicht bij. Wat stond hij te doen nu. Ik had de neiging om de bril af te zetten. Hier zit ik in een stijve geile gele onderbroek. En hij stond dicht bij me nu. Zag mij zo zitten in dat onderbroekje. Wat zou hij doen, hoe zag hij er uit. Meestal waren ze jong en geil. Ik voelde mijn lul steigeren in mijn broekje. Hij werd nog stijver dan hij al was. “Hier op het bordje meneer”, zei een stem zachtjes. Ah hij kon praten. Shit wat moest ik nu antwoorden. Ik mocht niets zeggen herinnerde ik mij maar ik moest wel zijn vragen beantwoorden. “Ja op het bord dat op tafel staat”. Hij had een geile zachte stem. Ik kon daar verder niets uit op maken. Ik hoorde hoe hij een doos opende maar dat was alles. Toen plotseling voelde ik hoe hij mijn been aanraakte, waarschijnlijk met zijn been terwijl hij omdraaide bedacht ik me.“Is er verder nog iets wat ik voor u kan doen meneer?”. “uhhhhhhh, geloof van niet”. Antwoordde ik, wat was dit nu weer voor een vraag. “Wel ik heb nog even aangezien het ook mijn break is nu kan ik u wel even helpen om te eten, of is er iemand anders die dat kan”. Shit wat ging er nu gebeuren. “Nee, er is niemand anders om me te helpen”.
“Ok dan kan ik dat wel even doen anders is die pizza koud voordat u zo ver bent”.
Ik voelde hoe hij naast me ging zitten. “Zo te zien kunt u wel wat hulp gebruiken. Ik zou niet willen dat u uw kleding verder vuil maakt”.

Waar had hij het nu over, mijn kleding ik zat hier alleen in mijn onderbroekje. En verder vuil ja shit hij moet gezien hebben dat er vlekken op zaten. “Ok, het eerste stukje komt er aan”. Ik opende mijn mond and een stukje met pizza belande er in. Er gebeurde verder helemaal niets. Stukje na stukje kwamen in mijn mond. Ik voelde wel af en toe zijn been het mijne raken. Iedere keer als dat gebeurde voelde ik een schok door me heen gaan en stijgerde mijn lul heel even. Het begon wat koud te worden rondom mijn lul dus ik moest al wel wat lekte. “Lust U nog meer” vroeg hij op een bepaald moment. “Nog een paar kleine stukjes”. “Goed want ik moet bijna weer gaan”. Net voordat het volgende stukje mijn mond bereikte voelde ik zijn hand lichtjes over mijn onderbroekje gaan. Ships dacht ik dit gaat niet goed. Als hij dat nog een of twee keer doet dan kom ik klaar. Eric en Flip hebben een goede uitgekozen om mij te bezoeken. Ik was er namelijk nu bijna zeker van dat zij dit geregeld hadden. Misschien was het de jonge knul van de kleedkamer wel.
Het volgende stukje en weer was daar even een aanraking. Ik voelde meer vocht uit mijn lul stromen en mijn onderbroekje bevochtigen. Hij moest dit gezien hebben dat kon niet anders. De drang om met mezelf te spelen en klaar te komen werd sterker. Tot dan toe had ik mijn handen naast mijn lichaam gehad maar dit werd wel steeds moeilijker. Ik liet een boer mijn eten zakte langzaam naar beneden. “Ah je bent bijna klaar, nog even”. Shit wat bedoelde hij daar nou weer mee. Zijn stem gaf duidelijk aan dat er meer in lag als alleen maar eten. Het volgende moment gebeurde er twee dingen. “Shit, sorry hoor dat was niet de bedoeling”, zij de bezorger en ik voelde pizza belanden op mijn buik en op mijn onderbroekje. “Ik kan het misschien beter even schoonmaken”.

Ik voelde zijn hand mijn buik aanraken en met een veeg er over haalde hij de kruimels en stukjes er van af. Wat als hij dit ook bij mijn onderbroekje ging doen. Dat zou ik nooit volhouden. Dat zou te ver gaan wist ik. Zou hij het wagen, zou hij inderdaad mijn onderbroekje gaan aanraken. De spanning nam toe, ik merkte hoe hij zat toe te kijken. Ik voelde zijn blik om mijn onderbroek gericht. Mijn lul lekte nu hevig verdomme wat als hij….. Mijn gedachte werden onderbroken. “Ik ga maar beter want anders vragen ze dadelijk nog waar ik blijf”. Een zucht van verlichting slaakte ik. Ik was niet zeker of hij het merkte. Maar klaarkomen terwijl hij daar zat zou zo vernederend geweest zijn dat kon toch echt niet. Daarbij ik mocht het ook niet en ik wist dat zowel Eric als Flip zaten toe te kijken. “Dank voor de fooi, misschien tot een volgende keer”. Ik hoorde zijn stem zich verwijderen terwijl hij die zin uitsprak. Ik wachtte tot ik de deur dicht hoorde gaan ik zette snel mijn bril af en keek naar mijn onderbroekje. Het was nat en er lagen verschillende stukjes pizza op. Ik wilde deze er af halen maar terwijl ik mijn onderbroekje aanraakte en met mijn duim ook tegen mijn lul aankwam voelde ik mijn sperma er uit spuiten.
Nee shit, dat was nou net niet wat er mocht gebeuren, maar ja ik was zo geil. Wie was dat geweest. Ik draaide me om naar de cam, het had geen zin om weg te lopen want ik zag op het scherm dat ze alles gezien hadden. De telefoon ging.
“Met Tom” zij ik. “Ah sletje, wel dat zag er prima uit maar wat heb je nou gedaan”. Het was de stem van Flip. ” Sorry Flip” zei ik zachtjes, ” maar ik kon het niet meer houden”. “Wel daar zullen we het later nog wel eens over hebben he”. “Ja flip”. “Ik geloof dat je het wel geil en spannend vond he Tommetje”. “Ja flip, jullie hadden die knul goed geinstrueerd”. Aan de andere kant van de horen hoorde ik hem lachen. “Dus dat dacht jij, geen wonder dat je hem zijn gang liet gaan”. Wat, wat bedoelde hij daar nou weer mee, hadden zij hem niet geregeld. Was het geen bekende van hen geweest dat kon toch niet. “Hadden jullie hem niet geregeld” vroeg ik zachtjes.
“Nee, tuurlijk niet, je dacht dat wij iemand gestuurd hadden. Nee Tom dit was een echte pizza koerrier en misschien dat je nog wel eens gaat zien wie het was. Maar het zag er echt geil uit”.

Oh nee dit kon niet waar zijn. Wat had ik nou gedaan, onmogelijk dacht ik. Wat als ik hem zou tegen komen. “Wel Tom, voor nu is dat weer genoeg geweest. Je mag straks een schoon onderbroekje aan doen en het gele uitwassen. Morgen komen we nog wel terug op je straf voor het klaarkomen”. Ik hing op dit was niet leuk meer was ik daar voor een vreemdeling bijna klaar kwam. Tjee wie zou het geweest zijn, hoe zag hij er uit. Die stem die zou ik me nog heel lang herinneren dat wist ik zeker.
En nu morgen, weer een dag. Ik kon maar beter wat anders aantrekken en van de rest van de avond genieten. Ik wist nooit was Eric en Flip voor morgen in petto hadden.
Tot zo ver weer. stem of laat bericht achter op mijn profiel

2516 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.