Verboden liefde Deel 29

Het was oudejaarsdag en Robert stond op het punt om Jonas thuis op te halen toen hij ineens telefoon kreeg van Sabine. Hoi met Sabine, wat ik mij afvroeg wat doet de moeder van Jonas vanavond, anders moet je haar ook maar meenemen.
Ik zal het haar zo vragen, ik stond op het punt daar naar toe te gaan. Ik sms wel of ze mee komt of niet. Ja dat is goed, dan hoor ik het wel. Robert hing op en stapte in de auto om naar Marie te rijden, wederom belde hij aan bij haar ook al had hij een sleutel. Marie deed open en zei, jij bent lekker vroeg, Jonas is nog niet thuis, kom binnen. Marie ik werd net gebeld door Sabine, als je wilt had Sabine ook graag dat je meekwam, tenzij je andere plannen had natuurlijk. Hhmmm nee niet echt, heeft ze dat echt gevraagd? Ja kijk maar ze belde net en Robert liet haar het lijstje van ontvangen oproepen zien op zijn telefoon. Ik moet haar zo even smsen of je mee komt of niet. Nou sms maar dat ik mij vereerd voel dat ik ook mag komen, maar dan moet ik mij nu wel even gaan douchen en dergelijke. Daar hoef ik toch niet in mee te helpen grapte Robert. Nee jij niet, maar ik ken wel iemand die dat wel graag wil doen. Oohhh, een geheime liefde? Ja, maar kom anders maar even mee naar boven kunnen we gewoon verder praten, ik had eigenlijk beloofd het niet verder te vertellen maar ik moet mijn ei bij iemand kwijt kunnen. Mijn lippen zijn verzegeld Marie. Robert bleef op de overloop wachten toen Marie de slaapkamer in liep om zich uit te kleden, je raad nooit wie Robert, en het is een bekende van ons allemaal riep ze door de deur. Wij kennen hem allemaal, hhmm ik heb van Jonas wel gehoord dat Peter op oudere vrouwen valt verder zou ik het zo niet weten, tenminste van de personen die wij allemaal kennen. Marie kwam totaal ongegeneerd naakt de slaapkamer uit lopen om naar de badkamer te gaan, en Robert wist even niet waar hij moest kijken nu hij zijn schoonmoeder geheel naakt zag.

Marie zag hem ongemakkelijk kijken en zei, nu zie je dat Jonas ook naakt lopen niet van een vreemde heeft om naar de badkamer te gaan. Eehhh ja, zei Robert ongemakkelijk. Marie bleef voor Robert stil staan en zei, je mag rustig kijken hoor vind ik helemaal niet erg, maar inderdaad het is Peter die verliefd is op mij. Robert keek van haar gezicht naar beneden over haar borsten, al wist hij absoluut niet wat voor cupmaat het zou zijn maar ze zagen er best wel mooi en stevig uit, hij keek verder naar beneden en zag dat ze net als Jonas rood schaamhaar had. En bevalt het stiekem toch een beetje wat je ziet, heeft Jonas trekken van mij? Robert herstelde zich wat en zei, dat naakt in en uit de badkamer lopen heeft hij zeker van u en ook het rode schaamhaar, alleen zie ik liever Jonas in adamskostuum dan u Marie, u mist toch minimaal een centimeter of 17 tussen uw benen. Marie schoot in de lach en liep de badkamer in. Voel jij ook iets voor Peter marie? Toen Peter voor mij stond op kerstavond net voor ik naar jullie toe ging overviel hij mij daar behoorlijk mee, kijk tussen jou en Jonas ben ik inmiddels wel gewend maar nu komt een van de beste vrienden van Jonas met een liefdesverklaring naar mij toe.
Ik vind het een leuke en knappe jongen en voel me ook vereerd dat hij verliefd op mij is, ik bedoel hij kan aan iedere vinger wel een leuke vriendin krijgen misschien wel 2 of 3, maar hij komt naar mij, ik die zijn moeder kon zijn. Ik heb er ook een hele week over aan het denken geweest over wat te doen. Marie ik kan enkel zeggen volg je hart en heb maling aan wat andere er van zeggen of denken, het gaat om jou leven en eventueel dat van Peter. Ja okee, maar Jonas dan, het is zijn beste vriend? Ik denk dat Jonas er geen probleem mee zou hebben, zolang jullie maar gelukkig zijn. Kijk zowel uiterlijk maar ook op veel punten innerlijk lijkt Jonas op jouw Marie. Zijn er eigenlijk dingen die hij van zijn vader geërfd heeft?
De koppigheid die Jonas soms heeft, heeft hij van Frank en de lichaamsbouw.
Maar wat zou jij doen als je in mijn schoenen stond Robert, aangaande Peter?
Ik zou er gewoon voor gaan Marie. Marie was inmiddels klaar en liep weer naakt naar de slaapkamer. Weer keek Robert ongemakkelijk en Marie lachte daarom.
Beneden hoorde ze een deur dichtvallen, daar zal je Jonas hebben. Wij zijn boven riep Marie, en Jonas kwam de trap op gerent en gaf Robert een zoen, toen zag hij dat zijn moeder enkel in lingerie stond en net haar bh dichtknoopte. Wat hebben jullie gedaan vroeg Jonas aan Marie en Robert? Ik heb net gedoucht, ik ben ook uitgenodigd door Sabine en Yousra, Robert heb ik mee naar boven gevraagd om nog dingen te bespreken over het huren van het appartement. Ja zei Robert, en nu weet ik ook dat je dat naakt in en uit de badkamer lopen niet van een vreemde hebt en ik moet zeggen dat het wel een raar gezicht is om mijn schoonmoeder in evakostuum te zien. Jonas schoot in de lach en beviel het wat je zag schat?
Nou zei Marie, hij miste een centimeter of 17 tussen mijn benen, weet jij dan wat hij bedoelde, want ik zit mij nog steeds af te vragen wat hij bedoelde? Alle 3 schoten ze in de lach en Jonas zei ik weet wel wat hij bedoelt mam en trok ineens zijn broek en boxer naar beneden, kijk dit miste Robert en hij pakte zijn lul vast. Jij bent echt een kind van je moeder, net zo ongegeneerd als je moeder. Ja inderdaad, maar ik ga nu wel meteen douchen ook want ik ben nu toch al half uitgekleed. Kom je mij helpen Robert?

Daar hebben jullie vanaf morgen volop tijd voor om dat te doen, wij niet alleen mamma. Hoe bedoel je Jonas? Nou ik weet sinds gisteren dat Peter verliefd is op jou en ik weet ook dat jij dat weet. Marie keek Robert aan en wist niet goed wat te zeggen nu. Kijk mamma ik heb tegen Peter gezegd dat als de liefde wederzijds is ik de laatste zal zijn die jullie iets in de weg zou leggen, ik gun het jou en ik gun het Peter, al heb ik wel tegen Peter gezegd dat ik hem geen pappa ga noemen.
Nou wat zei ik je Marie, zei Robert. Jonas keek hun vragend aan en Marie vertelde het hele verhaal aan Jonas. Kijk mam, net als wat Robert al zei, je leeft maar 1 keer en de laatste jaren waren niet zo denderend sinds mijn coming out, ook voor jou niet, want je stond tussen 2 vuren. Dank je wel voor jullie steun ongeacht wat ik doe, maar ik wil eerst uit dit akelige huis weg en even goed tot rust kunnen komen.
Nu ga ik echt douchen zei Jonas. Doe dat maar eens zei Robert want zo te zien heb je het koud, Marie en Robert schoten meteen in de lach om de grap van Robert, alleen Jonas scheen hem niet te snappen. Van jou 17 cm is niet veel meer over zei Marie tegen Jonas, doelend op zijn lul. Nou gaan jullie maar naar beneden stelletje pubers, ze zeggen dat wijsheid met de jaren komt, ik denk alleen dat ze jullie over geslagen hebben en Jonas liep hoofdschuddend de badkamer in. Marie kleedde zich verder aan en Robert ging alvast naar beneden. Toen ze allemaal beneden waren schonk Marie de koffie in die ze had gezet, helemaal vergeten Sabine te smsen eerst even doen zei Robert. Hoe sta je er zelf tegenover vroeg Jonas aan zijn moeder? In het begin dacht ik van nee, maar hoe langer ik er over nadenk, heb ik stiekem toch wel wat vlinders in mijn buik gekregen. Maar even genoeg daarover, hebben jullie al goed nagedacht beide of jullie beide in dat appartement willen wonen? Ik heb er wel zin in, in dat appartement maar alleen samen met Jonas zei Robert. En jij Jonas heb jij er nog over nagedacht vroeg zijn moeder. Ja wel wat tussen het werk door en zo, op zich heb ik er ook wel zin in, maar het enige wat mij wat dwars zit is dat de eerste jaren Robert alles alleen moet ophoesten en dat ik pas na mijn studie kan gaan mee betalen. Schatje maak je daarover maar niet druk, ik ben blij dat ik het kan betalen en daar gelukkig kan wonen samen met jou. Kijk wat jullie eventueel dan in de toekomst ook kunnen doen is dat Robert de hypotheek en dergelijke betaald en dat het geld wat Jonas gaan verdienen na zijn studie gaat gebruiken als huishoudgeld en vakanties en dat soort zaken, dat Robert dan enkel de vaste lasten betaald.

Ja, dat zou inderdaad ook nog kunnen, maar dat is nog ver weg, eerst de koop rond zien te krijgen en rest zien we dan wel tegen die tijd. Zullen we eens langzaam aan richting Best vertrekken en daar een gezellige avond met zijn vijven maken zei Robert. Niet vijf schat, we zijn daar met zessen, je vergeet ons petekindje in de buik van Yousra. Ze stapten in en reden richting Best.
Ze reden in Best door een kindvriendelijke nieuwbouwwijk en moesten even zoeken voor ze de juiste straat hadden gevonden. Sabine en Yousra woonden in een rijtjeshuis precies in het midden van een blok van 5 huizen met aan de overkant een trapveldje en een speeltuin. Ze belde aan en Yousra deed open, iedereen begroete elkaar hartelijk en Jonas legde zijn hand ook even op de buik van Yousra, op dat moment voelde hij de baby zacht trappen. Het luxe kaasplankje en de flessen drank werden hartelijk in ontvangst genomen en iedereen ging zitten in de bank. Na wat bij gepraat te hebben over van alles en nog wat zei Jonas, we hebben nog een nieuwtje voor jullie, 2nieuwtjes vulde Robert aan. Oohhh vertel, wij zijn benieuwd? Robert en ik gaan samen wonen per 1 januari, morgen dus, ik blijf nog wel bij mijn moeder ingeschreven staan zolang ik nog studeer maar woon vast bij Robert op de Gallerijstraat. Nou hartelijk gefeliciteerd met jullie samenwonen. Dank je wel en het 2de nieuwtje hangt daar ook mee samen, binnenkort verwelkomen wij jullie niet meer in de Gallerijstraat 612 maar verhuizen wij naar de Gallerijstraat 1402. Waar is dat dan 1402 wilde Yousra weten want de Gallerijstraat is toch niet zo lang? Nee, we gaan de hoogte in zei Robert, helemaal bovenin, op de 14de etage zijn 2 penthouses en 1 staat er te koop, we zijn gisteren gaan kijken en hebben daarstraks eigenlijk besloten om het te kopen, 2 januari wil ik de makelaar bellen om een bod uit te brengen. En mijn huidige appartement ga ik verhuren en de  huurder of eerlijkheidshalve gezegd huurster is ook al bekend. En dat ben ik zei Marie.

Dat is allemaal een hoop positief nieuws zeiden Sabine en Yousra, hoe ziet er dat appartement uit? Kijk maar even op Funda, daar staat hij op. Sabine pakte de tablet en zocht Funda op, toen ze Funda gevonden had gaf ze de tablet aan Robert zodat hij het goede appartement kon opzoeken. Kijk dit is hem zei Robert en gaf de tablet terug, zo dat ziet er mooi uit en een grote badkamer ook, ja die is 5 jaar geleden gebouwd in een slaapkamer, de keuken is ook 5 jaar oud en van alle gemakken voorzien. Er moet nog wel wat aan gedaan worden maar we kunnen er al snel in want het staat al leeg. En we kunnen straks vanuit ons bed naar de sterren kijken als we willen want er zit een groot koepelraam in het dak zei Jonas.
Zo, wat een luxe allemaal, waar groeit jullie geldboom grapte Yousra? Er werd nog veel gesproken over alle positieve nieuwe dingen die allemaal gingen gebeuren in het nieuwe jaar en al snel was het bijna middernacht. Om exact middernacht liep een Mickey mouse wekker af die Sabine aan had gezet, die wekker hadden ze gekocht toen ze op huwelijksreis waren in Disney World. Iedereen wenste elkaar een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen en toasten op het nieuwe jaar. Rond 1 uur gingen Robert, Marie en Jonas richting huis en bedankte Sabine en Yousra voor de gezellige avond. Marie zou deze nacht bij Robert en Jonas blijven slapen zodat ze in een keer naar de flat konden en konden gaan slapen.

Het duurde dan ook niet lang voordat iedereen in diepe rust was in de eerste nacht van het nieuwe jaar.

2217 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.