Verboden liefde Deel 30

Marie werd als eerste wakker de volgende morgen, ze keek even rond en wist niet meer waar ze was, opeens herinnerde ze het zich weer, ze was in haar toekomstige woning bij Robert en Jonas. Ze kleedde zich aan en liep richting de woonkamer, de klok gaf 10 uur aan maar uit de slaapkamer van Robert en Jonas kwam nog geen geluid, ze liep richting de balkondeur en deed die open om op het balkon te komen. Groot was het balkon niet, maar dat maakte ook niet uit, er konden 2 zitjes staan en eventueel een tafeltje, of een bankje en een tafeltje en aan de binnenkant van de reling kon ze mooi wat plantenbakken hangen, misschien ook de reling opleuken met een rieten of houten schotje. En het balkon was op het zuiden dus had ze overdag ook de zon erop, beter als de achtertuin die ze nu had waar ze alleen in de avond een beetje zon had en wat kon je ver kijken vanaf hier, zeker met al die laagbouw eromheen, de flat aan de overkant was maar 4 etages en daar kon ze dus mooi overheen kijken. En bevalt het uitzicht een beetje, hoorde ze ineens achter haar en ze schrok uit haar gedachten. Ze zag dat Robert achter haar stond, goedemorgen Robert, goedemorgen Marie. Ja, ik zat net al een indeling te maken over hoe het balkon in te richten, wel lekker balkon op het zuiden. Ja, dat zeker, maar als het volop zomer is kan het behoorlijk warm worden hier, daarom ben ik ook zo blij met dat zonnescherm, die kan behoorlijk ver zakken.
Wil je ook koffie Marie? Ja lekker, slaap Jonas nog? Ja, en ik ben niet van plan hem te roepen, kan hij even lekker bijslapen na alle drukte en hectiek van de laatste paar maanden. Ja inderdaad, ik ben blij dat mijn jongen zo goed kan leren en dat heel de hectiek niet echt invloed heeft gehad op zijn punten, zelfs zijn tentamens net voor kerst gingen goed. Is Jonas trouwens een keer blijven zitten want meestal zitten die jongeren rond de 17de in de eindexamens, maar Jonas, Peter en ook Henk trouwens zijn alle 3 18. Henk is hierheen verhuisd met zijn ouders een jaar of 5 geleden en heeft daardoor het 1de jaar een keer extra gedaan. Peter en Jonas is een heel ander verhaal, het eerste jaar op de middelbaar waren het allebei flierefluiters, maar hadden ook regelmatig ruzie met andere jongens, als 1 van de 2 ruzie had stond de ander er naast om bij te springen, dat heeft ze beide een extra schooljaar gekost. Later is naar buiten gekomen waar die ruzies voornamelijk over gingen, namelijk over de coming out van Jonas, toen dat bij de directie van de school terecht kwam, moest iedereen naar de aula om de nieuwe regels te horen, namelijk dat als er iemand gepest wordt vanwege zijn uiterlijk, afkomst of geaardheid de pesters daar flinke straffen voor konden krijgen.

Dat varieerde van 1 week nablijven en dan het schoolplein vegen of bij regen strafwerk schrijven tot schorsing of van school getrapt te worden en men ging er extra op controleren. In het begin werd er nogal lacherig over gedaan en bleven de pesters bezig, maar 3 hebben een paar weken mogen vegen, 2 hebben schorsingen gehad van 2 weken met een meldplicht op school om 8, 12, 16 uur iedere schooldag en een derde die ook geschorst was en zich niet aan de meldplicht hield is van school gestuurd, sindsdien wordt er bij Jonas op school niet noemenswaardig meer gepest. Zo dat zijn pittige straffen die de school oplegde om er een eind aan te maken. Ja inderdaad en ieder jaar bij het begin van het schooljaar wordt het bij de toespraak in de aula weer even aangescherpt. Henk kennen Peter en Jonas van dat extra eerste jaar wat ze gezamenlijk hebben gedaan, Peter en Jonas zijn al vrienden sinds de kleuterschool, dat is echt 2 handen op een buik soms, daarom werd Peter in het begin ook veel gepest omdat hij een hele goede vriend is van Jonas zou hij ook homo zijn en Peter is nu een grote sterke jongeman maar 5 jaar geleden was het maar een heel iel jongetje, dat als je hard zou blazen hem zo zou wegblazen. Nu moet je er inderdaad geen ruzie mee willen zei Robert, alleen die ogen al kunnen heel gevaarlijk kijken.
Ja inderdaad maar het is zo een schat van een jongen, er zit geen kwaad in, tenzij je aan zijn familie of zijn vrienden komt, dan berg je maar. Zeg zijn jullie uit geroddeld over mij anders ga ik weer terug te bed zei Jonas slaperig. Goedemorgen jongen, goedemorgen mam, goedemorgen schatje, Goedemorgen Jonas, wil je ook een kop koffie? Ja is goed en Jonas geeuwde nog eens een keer en rekte zich eens goed uit, hoe laat is het eigenlijk. Bijna 11 uur jongen, Robert wilde je niet wakker maken, we waren aan het praten over hoe jij Peter en Henk kende en hoe hecht jullie zijn. Wat ga je vandaag doen mam? Dat weet ik nog niet echt jongen, misschien al wat spullen uitzoeken en inpakken. Weet je al wanneer de scheiding echt rond is mam? Die is rond jongen, je vader heeft de papieren getekend, dat weet je toch, nu is het aan de advocaten om alles te regelen, maar we zijn getrouwd is gemeenschap van goederen dus alles is normaal gesproken fifty-fifty. Het huis gaat verkocht worden want ik kan het niet betalen en ik wil het ook niet en je vader kan mij niet uitkopen nu omdat hij ontslagen is van zijn werk en nu vast zit, hij heeft dus ook geen inkomen meer en zal zijn deel van wat er over blijft na alles verdeeld te hebben hard zat nodig hebben voor als hij vrij komt.
Voor mijn part komt hij nooit meer vrij en rot die eikel maar lekker weg in de cel.
Robert kwam net de kamer weer inlopen met de koffie voor Jonas, maar had alles vanuit de keuken gehoord.

Het is en blijft wel je vader Jonas zei Robert. Ik heb geen vader meer Robert, ik wil hem na de zitting dan ook nooit meer zien. Maar even heel wat anders, wat gaan wij doen vandaag? Ik was van plan vandaag helemaal niets te doen, gewoon een lekker lamlendig dagje zei Robert, had jij nog ideeën? Nee, niet dat ik weet.
Zal ik je na het eten weg brengen Marie? Ligt eraan hoe laat je wilt eten?
Ik ga zo de oven aanzetten voor de afbakbroodjes en als die klaar zijn kunnen we eten. Ja is goed, ik zal de tafel alvast dekken, ga jij je aankleden Jonas want in een boxershort lunchen is niet zo smakelijk. Oh Robert en ik doen dat wel vaker hoor, zit je moeder niet zo te stangen schat. Na het eten brachten Robert en Jonas marie naar huis en Jonas nam meteen weer wat spullen mee richting Robert. Bij Robert aangekomen haalden ze de spullen uit de auto en gingen naar boven. Eenmaal boven zette Robert alle spullen snel in de gang en zei tegen Jonas dat hij terug naar buiten moest gaan. Jonas keek hem vragend aan? Doe nu maar gewoon schat, je zal zo wel merken waarom. Jonas stond buiten bij de voordeur te wachten op Robert, Robert zette de slaapkamerdeur open en liep toen ook naar buiten.
Sla je handen om mijn nek schat en houd mij stevig vast. Jonas deed wat hem gevraagd werd, opeens tilde Robert Jonas op en Jonas schrok enorm, wat doe je, verrekte gek! Vandaag, lieve Jonas, is de eerste officiële dag dat wij samen wonen en daarom draag ik jou nu naar binnen zoals normaal een bruidegom dat met zijn bruid doet. Robert had Jonas stevig vast en liep met Jonas in zijn armen naar binnen en deed met zijn voet de deur dicht, hij liep door naar de slaapkamer en legde Jonas zacht op bed en ging er zelf meteen half op liggen en gaf hem een innige tongzoen. Welkom thuis schat zei Robert. Er rolden tranen over het gezicht van Jonas van blijdschap. Hij gaf Robert een innige tongzoen terug en al snel vlogen de kledingstukken in het rond tot ze beide naakt waren en elkaar heerlijk aan het betasten waren onder het tongzoenen, Robert streelde de ballen en pik van Jonas die stijf uit het vele rode schaamhaar stak, Jonas streelde de gladde ballen en stijve pik van Robert. Na een tijdje gingen ze lekker in hun favoriete standje liggen, namelijk 69, zodat ze elkaars pik in hun mond konden zuigen en zowel Jonas als Robert deden aan deeptroating en zogen de pik tot aan de ballen in hun mond.

Bijna tegelijk kwamen ze in elkaars mond klaar en slikten alles door, om daarna weer een lekker tonggevecht te houden. Na beide wat op adem gekomen te zijn liepen ze naakt naar de woonkamer waar ze wat dronken. Robert gebaarde dat Jonas op zijn knieën op de bank moest gaan zitten met zijn benen wat uit elkaar, Robert ging erachter zitten en rimde Jonas totdat hij goed nat was en liet Jonas toen zijn pik goed pijpen. Toen deze mooi stijf was en goed nat van het speeksel ging Robert op de bank zitten en Jonas ging over hem heen staan en liet zich langzaam zakken over de pik van Robert en begon op de pik van Robert te rijden, ondertussen hadden de tongen elkaar weer gevonden. Doordat Robert net was klaar gekomen kon hij nu lang doorgaan en na een tijdje merkte hij dat Jonas vermoeid begon te raken en gebaarde dat Jonas op zijn hondjes op de bank moest gaan zitten, zelf ging hij er achter staan. Hard en ruw zei Jonas, ram hem in een keer helemaal naar binnen schat. Robert pakte de heupen vast van Jonas en bracht zijn pik in goede positie en ramde toen zonder waarschuwing zijn pik helemaal in het kontje van Jonas, ook trok hij de heupen van Jonas naar achteren zodat het nog harder aan kwam. Robert ramde als een bezetene zijn pik in en uit Jonas, zweetdruppels vielen op de rug van Jonas. Jonas was inmiddels zichzelf aan het aftrekken en na een tijdje spoot hij de leren bank vol met sperma, dit was voor Robert ook de druppel en hij begon de kont van Jonas te vullen met zijn sperma en bleef daarbij continu door stoten al trok hij hem nu niet helemaal eruit zodat zijn sperma eruit kon lopen maar hield zijn eikel steeds binnen zodat het sperma enkel dieper naar binnen kon gaan. Pas toen zijn lul verslapte en er vanzelf uit gleed kwam er wat sperma mee naar buiten. Robert likte het sperma van Jonas op en gaf meteen daarna een tongzoen. Moe en voldaan gingen ze naast elkaar op de bank zitten, daarbij elkaars pik vast houdend en tongzoenend. Jonas lekte nog steeds sperma van Robert en dus stond Robert even op om een handdoek te halen en die onder Jonas te leggen zodat zijn sperma op de handdoek viel. Hij zette de tv aan en weer tegen Jonas aan zitten. De rest van de middag hebben ze met zijn tweeën lekker naakt tv zitten kijken, met af en toe elkaar een innige tongzoen gevend en hun handen continu aan het spelen met de ballen en pik van de ander.

2282 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.