De Loods 2/2

-Vervolg van De Loods. Deel 2/2-

Nu de camboy bij me was uitgelogd en het beeld van mijn openstaande kont met het eruit druppende sperma de andere zeven mannen flink had opgegeild, werd ik pas echt stevig onder handen genomen. Ik lag nog steeds voorover gebogen op de SM tafel, benen gespreid en geboeid, polsen eveneens geketend en mijn hoofd ingepakt met een lederen masker met een rond pijpgat erin.  Al met al een hachelijke situatie, zou je zeggen, maar juist het feit dat ik nu overgeleverd was aan de grillen en geilheid van deze club van acht, maakte dat ik bloedgeil was.

Achter me voelde ik nu een stel handen mijn kontje stevig beetpakken en zijn harde pik tegen mijn sluitspieren swaffelen. Na mijn kontje zo een tijdje geplaagd te hebben met dit geswaffel, stootte de nieuwe neuker zijn grote stijve lid in me en begon me direct hard en snel te neuken.  Ondertussen had zich aan mijn voorkant ook iemand gemeld en werd er door het mondgat van het masker een enorme pik in mijn mond gepropt. Ik opende mijn mond zover als ik kon en begon deze reuze pik gulzig te pijpen, waarbij ik met lange halen -van zijn ballen tot aan zijn eikel - zijn lid in recordtijd bevredigde. Als beloning viel mij een heerlijk warme lading sperma ten deel, die de orale neuker diep in mijn keel spoot en die ik dankbaar doorslikte.  Gelukkig haalde de eigenaar van deze enorme pik zijn fijne gereedschap niet meteen na het orgasme uit mijn mond, zodat ik de gelegenheid kreeg deze helemaal schoon te likken en geen druppel van zijn heerlijke zaad verloren te laten gaan.

Mijn kontje werd ondertussen keihard geneukt door een man die er genoegen in schepte me hard op mijn reet te slaan en af en toe zijn pik uit mijn kut te halen, om dan met vier vingers hard mijn kont te penetreren. Al met al was het heerlijk om zo doorgepaald te worden en het maakte dat ik nog geiler werd dan ik al was. Behalve stevige klappen op mijn -inmiddels gloeiende- kont, incasseerde ik ook de nodige benamingen, die hij me al hijgend toeschreeuwde. 'Slet, neukteef, hoer, zaadslet, subteef', waren zijn favoriete benamingen voor de ontvangende kont die lijdzaam onder hem lag. Behalve een onuitputtelijke woordenschat, had de man ook een prima conditie, want hij neukte me toch zeker een kwartier lang in een moordend tempo hard door. Mijn kont was helemaal open gebeukt en tintelde van genot.  Toen zijn hoogtepunt  naderde, greep hij me stevig bij mijn heupen vast en stootte hij zo diep als ie kon zijn lid bij mijn darmen naar binnen en spoot onder luid gekreun zijn sap bij me naar binnen, waarna hij enkele minuten uitgeput bovenop  me bleef liggen.

Toen de overige leden van deze neukclub aangaven dat 't tijd was voor een volgend kunstje, kroop de bezwete en na Musk ruikende man van me af en voelde ik zijn pik en een flinke lading sperma uit mijn kut glijden. Een enorm geil gevoel ! Niks lekkerder dan heerlijk geneukt worden en daarna de bevredigde pik en de bijbehorende sappen uit je neukgrot voelen lopen. Dan weet je als bottom dat je je 'werk' goed hebt gedaan. Mijn pols- en enkel boeien werden afgedaan en ik kreeg de gelegenheid om heel eventjes de benen te strekken. Ik maakte meteen van de gelegenheid gebruik om de 'staat' van mijn mannenkut te controleren en voelde met mijn rechterhand  hoe mijn sluitspieren er voor stonden. Nou, met mijn kont was niets mis, behalve dan dat hij wijd openstond, er sappen uitvloeiden en mijn billen roodgloeiend waren van de harde petsen van de laatste neuker. Verder tintelde mijn neukgat nog na van genot en kon ik niet wachten totdat ie weer lekker gevuld zou gaan worden.

Ik werd nu naar een andere SM-attribuut geloodst, waar ik op mijn knietjes plaats moest nemen en waarbij mijn gemaskerde hoofd door twee balken met een gat erin werd geborgd, evenals mijn polsen. Het was, beelde ik me in, een soort schandpaal. Eentje waarbij mijn mondgat zich op gulphoogte bevond, zodat degene die zijn lid aanbood op een comfortabel e wijze gepijpt kan worden. Mijn kontje was bovendien vrij beschikbaar voor eenieder die daar zin in had en priemde uitnodigend naar achteren. Aan de geluiden te horen, bevond ik me nu in een ander deel van de loods, want ik hoorde een koelkast opengaan, het rinkelen van glazen en het ontdoppen van bierflesjes. Klaarblijkelijk was dit het zitgedeelte van de loods, want ik hoorde dat de mannen met elkaar in gesprek raakten, proosten en ook af en toe opmerkingen maakten over 'dat lekkere sletje' dat zich zo onverwacht had aangediend. Ondanks dat de aandacht nu werd verschoven naar de koelkast met inhoud, vergaten ze mij niet te verwennen. Een van de mannen had achter mijn kont een neukmachine opgesteld, waar- naar weldra zou blijken- een enorme dildo opgemonteerd was. Hij drukte de dildo voorzichtig tegen mijn openstaande kut aan  en bracht de machine in de goede positie. Na wat heen en weer geschuif, zette hij de mechanische neuker aan en voelde ik de enorme dildo mijn kontje penetreren. Ik verkrampte even en probeerde me zo snel mogelijk te ontspannen. Dat viel niet mee, wat als ik het juist inschatte, was dit een dildo van het zelfde formaat zoals ik thuis had, en die schuif je nu eenmaal niet een-twee-drie bij je naar binnen.

Na enkele minuten was mijn kontje gewend aan dit rubberen gevaarte en voelde ik dat de bediener van dit apparaat het neuktempo  een paar standjes hoger zette. Ik werd nu in een heerlijk tempo machinaal geneukt, onder luidde aanmoedigingen van een achttal naakte en geile mannen, die genoten van dit uitzicht. Mijn pik was nu inmiddels weer keihard geworden en ik voelde dat een orgasme niet lang kon uitblijven. Deze machine masseerde mijn prostaat precies op het goede plekje en dan is het een kwestie van aftellen, totdat je je zaad spuit. Mijn harde gekreun werd opgemerkt door het achttal en ze konden dan ook niet nalaten het tempo van de machine op maximaal te zetten, zodat ik enkele tellen later mijn zaad, zonder dat mijn pik aangeraakt was, op de grond onder me spoot. Ik slaakte hierbij enkele luidde kreten van genot en probeerde met mijn kont de rubberen dildo uit mijn gat te werken, wat me niet lukte. Geen wonder natuurlijk, want ik zat klem tussen een schandpaal en een neukmachine.  Een van de mannen zette de machine wel weer wat zachter, maar liet de namaak piemel onverminderd zijn werk doen: namelijk mijn neukgat flink oprekken.

Na een ongeveer een halfuur zo op mijn knietjes gezeten te hebben, kwamen de mannen in actie en werd ik uit de schandpaal bevrijdt. Nu kreeg ik echter geen tijd om te rekken en te strekken, maar werd ik bovenop een man gezet, die op zijn rug lag met zijn pik zo gepositioneerd, dat ik er met mijn kut zo over heen kon glijden. Nu ik mijn handen weer vrij had liet ik me voorover vallen en steunde  hiermee naast het hoofd van de man en bewoog ik mijn kontje langzaam op en neer over zijn harde pik heen. De man onder me pakte me heerlijk stevig bij mijn kont beet en ging met zijn vingers over mijn sluitspier heen.  Ik liet me keer op keer helemaal tot aan zijn ballen over zijn neuklat heen zakken en wipte dan weer zover omhoog, dat zijn eikel net niet uit mijn kontje kon ontsnappen. Aangezien dit een van mijn favoriete standjes is, was mijn geilheid weer helemaal terug, was mijn pik weer keihard en verhoogde ik het neuktempo langzaam maar zeker. Na een tijdje zo mijn verkrachter (want al met al werd ik hier gewoon verkracht door acht man) zo geneukt te hebben, voelde ik nog een paar handen mijn kont grijpen en gebaarde de man onder me even stil te houden. Het werd me al snel duidelijk wat er ging gebeuren....: er ging nog iemand bij me inloggen! Twee pikken in mijn kont, dat was wat me te wachten stond!

De onderste man liet zijn pik nu iets uit me glijden en ik voelde hoe de nieuwe neuker zijn pik en die van zijn medeneuker beetpakte en beide eikels tegen mijn openstaande ster drukte. In een soepele beweging stootten beide mannen nu hun lul tot aan de wortel in mijn neukgrot. Dit was een heftig gevoel zeg! Twee van die warme lullen die nu synchroon in en uit mijn kont bewogen. Mijn kontje was helemaal ontspannen en ik voelde dan ook geen enkele pijn. Klaarblijkelijk was ie voldoende opgerekt in de voorgaande sessies, zodat ik nu optimaal kon genieten van deze dubbele penetratie. Beide mannen neukten me in een rustig maar fijn tempo en nog voordat ze tot een hoogtepunt kwamen, spoot ik mijn zaad op de borstkas van mijn onderste neuker. Ik was uitgeput en bevredigd, maar wilde meer. Veel meer. Ik kon hier geen genoeg van krijgen, van dit hemelse gevoel. Deze mannen wisten hoe je een bottom diende aan te pakken zeg! En ik kreeg gelukkig nog genoeg, die nacht. De man die me nu van achteren neukte, kwam vlak na mij ook klaar en bood zijn zaad oraal aan me aan en liet me zijn paal gelukkig ook helemaal schoon likken. Terwijl ik met deze schoonmaakklus bezig was, voelde ik achter me alweer iemand zijn pik bij me naar binnen schuiven en werd ik dus wederom gesandwiched. 

Zo ging het een flinke poos door, totdat ze allemaal hun warme zaad in mijn mond of kont hadden gespoten en iedereen bekaf was. Mijn kont moest nu wel wijd open staan! In ieder geval drupte het zaad rijkelijk langs mijn benen naar beneden en gloeiden mijn billen als nooit tevoren. Ik voelde me bevredigd, voldaan en tevreden, maar vooral toch ook enorm sletterig. Want laten we eerlijk zijn, ik was gewoon verkracht door acht mannen en had er gewoon enorm van genoten. De mannen hadden me ondertussen losgemaakt en op een bank neergelegd met een dekentje.  Van wat daarna gebeurde, kan ik me niets meer herinneren, want ik viel als een blok in slaap. Toen ik wakker werd, en dat moet voor mijn gevoel uren later zijn geweest, was de hal verlaten en lag er een briefje op de grond, dat duidelijk gericht was aan mij. Toen ik het las, kwamen de herinneringen van de afgelopen nacht weer helder op mijn netvlies en kon ik een lachje niet onderdrukken. Het briefje was ondertekend met alle acht namen van mijn neukers en erboven stond:

'Volgende week weer, lekker sletje?'

4037 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.