Verboden liefde Deel 31

Robert besloot 2 januari naar R Slootjes te bellen voor een afspraak te maken om een bod uit te brengen voor het appartement. Ze konden diezelfde dag nog langst komen en een afspraak werd gemaakt om 13 uur. Robert liep terug naar de slaapkamer waar hij zag dat Jonas nog in diepe rust was. Hij liep stilletjes terug naar de keuken en besloot een paar broodjes af te bakken en Jonas een ontbijtje op bed te brengen. Hij perste wat sinaasappels en kookte wat water voor de thee en kookte ook een paar eitjes. Toen alles klaar was legde hij alles op een dienblad en liep naar de slaapkamer terug, hij duwde de deur op met zijn knie en zag dat Jonas nog steeds in dromenland was. Goedemorgen schatje, wakker worden, er kwam geen reactie dus riep Robert nu wat harder, goedemorgen schatje, wakker worden. Nu kwam er een zachte kreun vanuit bed en Jonas draaide zich versuft om. Er verscheen een glimlach op het gezicht van Jonas toen hij Robert met het dienblad zag staan. Goedemorgen kanjer, waar heb ik dat ontbijt op bed aan verdiend? Dat, dat is omdat ik heel veel van je houd en dat deze morgen toch echt de eerste ochtend is dat we samen wonen en samen wakker worden. Dat was gisteren toch ook al? Ja maar gisteren heb ik je toch nog moeten delen met je moeder, niet dat ik dat erg vind, want ik houd zielsveel van je moeder als schoonmoeder zijnde, maar dit is dus de eerste officiële ochtend dat we samen zijn. Robert ging op bed zitten en Jonas klapte de pootjes onder het dienblad uit wat Robert nog steeds vast hield en Robert zette het dienblad tussen hun in en gaf Jonas een tongzoen. Ze begonnen beide te eten en onder het eten zei Robert dat hij met de makelaar had gebeld en dat ze vanmiddag om 13 uur een afspraak hadden om een bod uit te brengen. Heb je de bank ook al gebeld vroeg Jonas, om aan te geven dat je een bod wilt gaan doen, nee nog niet dat ga ik zo dadelijk doen. Toen ze het ontbijt op hadden tilde Robert het dienblad op en zag nog even de mooie pik Jonas rustig in het rode schaamhaar liggen, hij had eigenlijk zin om een extra ontbijtje te nemen en de pik van Jonas in zijn mond te nemen, maar besloot het niet te doen en liep naar de keuken om het dienblad weg te zetten terwijl Jonas ging douchen. Hij pakte de telefoon en belde naar de bank om hun in te lichten, Daarna ging hij naar de slaapkamer om zich verder aan te kleden, want als zo vaak, als hij uit bed kwam en niet hoefde te werken, dat hij enkel een boxer aan deed en een badjas. Zo liep hij het liefste rond, Jonas daar in tegen liep het liefst naakt rond, nu gaat dat soms moeilijk omdat je nooit weet wie er langst de ramen lopen op de galerij, maar als ze helemaal boven woonden zouden ze daar geen last meer van hebben en Robert zat er aan te denken om dan Jonas voorbeeld te volgen en net zoals Jonas naakt rond te lopen.
 
Om 12:30 reden ze gezamenlijk op de fiets naar het makelaarskantoortje en zette de fiets in een van de gratis fietsenstallingen in de stad, het laatste stukje liepen ze naar het makelaarskantoortje en om 12:55 stapte ze binnen. R Slootjes zag ze binnen komen en kwam op hun afgelopen en schudde ze de hand, kom maar meteen verder. Het een en het ander werd nog besproken en er werd besloten om 20.000 euro onder de vraagprijs te bieden. Ik heb De Vries vanmorgen al even aan de lijn gehad en hij zou om 13:15 bij de verkopende partij zijn, dus misschien hoeven we niet lang te wachten of ze ons bod dat 20.000 euro onder de vraagprijs ligt accepteren. Om 13:18 ging de telefoon van R Slootjes en hij zag dat het De Vries was die belde. Met Ron Slootjes, goedemiddag Maarten, jij hebt de verkopende partij tegenover je zitten? Ja dat klopt, ik heb de heren tegenover mij zitten nu, ja ze willen een bod uitbrengen. Het bod werd uitgebracht en De Vries zei dat hij ging overleggen en dan terug zou bellen. Robert en Jonas werd gevraagd even in de wachtkamer te wachten onder het genot van een kopje koffie, meneer Slootjes zou hun roepen als De Vries weer belde. 10 Minuten later riep Slootjes hun weer naar binnen en ze kregen een tegenbod te horen die 10.000 euro onder de vraagprijs lag, Robert vroeg of er nog wat mogelijk was en meneer Slootjes zei we kunnen altijd proberen, nee heb je, ja kun je krijgen. Er werd besloten om 15.000 onder de vraagprijs te bieden. Nu belde Slootjes naar De Vries om wederom een nieuw tegenbod te doen en wederom moesten ze even wachten of het bod geaccepteerd werd. Na 5 minuten belde De Vries terug met de mededeling om de gulden middenweg te nemen en dat een bod geaccepteerd zou worden als die 12.500 euro onder de vraagprijs zou zijn.

Slootjes keek Robert en Jonas aan en ook Robert en Jonas keken elkaar aan en Jonas knikte ja naar Robert en ook Robert knikte ja. Ja, wij accepteren dat bod zei Robert tegen Slootjes en Slootjes belde voor de laatste keer naar De Vries. Hallo Maarten, met Ron, Het bod is geaccepteerd door meneer Streef en zijn vriend, Ja jullie ook hartelijk gefeliciteerd met de verkoop. Meneer Slootjes hing op en feliciteerde Robert en Jonas namens de verkooppartij en hemzelf. Tevreden en vrolijk liepen Robert en Jonas naar buiten en kusten elkaar toen ze buiten stonden.
Meteen daarna belde Robert wederom met de bank om een afspraak te maken, hij kreeg te horen dat ze vanmiddag al konden komen om de nieuwe hypotheek te onderteken zodat als de verkopende partij een notaris hadden uitgekozen ze daar de papieren naar toe konden sturen om de akte te laten passeren. Toen ze bij de bank weer buiten kwamen besloten ze naar Marie te gaan om haar het goede nieuws te vertellen. Marie was net een aardappel voor haarzelf aan het schillen toen ze de poort in de achtertuin open zag gaan en Robert en Jonas met hun fietsen de achtertuin in komen. Zo actief bezig, goede voornemen voor het nieuwe jaar? Haha, nee geen geld meer voor benzine nu verkoop rond is grapte Robert.
Oohhh echt, hartelijk gefeliciteerd, ik zal meteen een paar aardappels meer schillen, dan kunnen we gezellig met zijn drieën eten als jullie dat tenminste ook willen? Ja is goed mam, wat eten we dan? Het is maar gewone kost hoor, aardappels met boontjes en een gehaktbal, haal jij nog even 2 gehaktballen uit de vriezer Jonas.
 
Tijdens het eten werd er nog flink nagepraat over de aankoop van het appartement en na alles afgeruimd te hebben besloten Robert en Jonas weer naar huis te gaan.
Thuis ging Jonas nog wat aan zijn huiswerk doen terwijl Robert met Sabine en Yousra belde om het goede nieuws te vertellen dat de koop rond was. Rond 21:30 hield Jonas het voor gezien en ging douchen om vervolgens daarna nog even samen met Robert samen tv te kijken. Na het douchen liep hij zoals gewoonlijk naakt naar de woonkamer en kuste Robert even voor hij ging zitten. He zwoeger, wil je wat drinken, ja lekker zei Jonas, maar dat kan ik zo zelf ook wel pakken hoor. Blijf maar lekker zitten, ik moet toch naar het toilet toe, kan ik daarna meteen wat te drinken mee nemen voor ons en Robert stond op. Toen Robert van het toilet kwam liep hij eerst naar de slaapkamer en besloot net zoals Jonas lekker uit de kleren te gaan. Naakt liep hij naar de keuken en haalde 2 biertjes uit de koelkast en liep terug naar de woonkamer. Jonas keek op en zei, hhmmm lekker, wat, het bier?
Ja die ook, maar ook het feit dat jij ook lekker in adamskostuum rond loopt en de pik van Jonas begon te steigeren. Robert ging naast Jonas zitten en Jonas legde zijn hoofd tegen de borstkast van Robert aan en bleef zo op de bank liggen en nam een slok van het flesje bier waarna hij het bier op de salontafel zette en hij de pik van Robert vast pakte en er langzaam en speels aan begon te trekken en iedere keer als de pik van Robert goed stijf was hield hij op en nam een slok bier. Robert had zijn hand om de lul van Jonas gelegd en trok hem heel langzaam af, zo langzaam dat hij wel stijf blijf staan maar niet klaar zou komen. Zo bleven ze ongeveer anderhalf uur zitten en liggenen toen besloot Jonas dat het tijd was om Robert van zijn volle zak te bevrijden en na zijn flesje bier te hebben leeg gedronken nam hij de lul van Robert in zijn mond en begon te pijpen. Veel hoefde Robert niet te hebben om klaar te komen omdat Jonas al meerdere keren net voor het hoogtepunt was gestopt en binnen een paar minuten kreeg Jonas het zaad van Robert diep in zijn keel gespoten waarna hij alles door slikte en er voor zorgde dat ook het navocht verdween in zijn mond.

Daarna rolde Robert Jonas van zich af en ging zelf op zijn knieën voor de bank zitten en nam de lul van Jonas in zijn mond en begon te pijpen alsof zijn leven te van af hing en ook voor Jonas duurde het dan niet lang voor hij Robert trakteerde op 6 stralen wit sap in zijn keel en slikte ook alles netjes door. Daarna gaven ze elkaar een tongzoen en zei Robert, kom schat, we zijn beide doodop, we gaan slapen en stond op om Jonas mee ophoog te trekken. Jonas zette met de afstandsbediening de tv af en hand in hand liepen ze naar de slaapkamer.
Jonas zette de wekkerradio omdat hij morgen om 9 uur moest gaan werken in de supermarkt. Na dat gedaan te hebben gingen ze lepeltje lepeltje liggen en vielen ze in een diepe slaap.

2094 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.