Tom hoofdstuk 9

De volgende dag schrok ik wakker ik had een droom gehad die geil was geweest maar ik wist niet genoeg meer wat erin gebeurde. Ik had in mijn onderbroekje gezeten voor de pizzakoerier. Shit dat had ik echt gedaan. Mijn lul sprong weer in zijn attentie. Het maakte me nog steeds geil maar ook angstig wie was het geweest zou er een kans zijn dat ik hem tegen kwam. Ik ontbijt en vertrok richting werk. Iedere keer als ik een stem hoorde van iemand luisterde ik of ik hem herkende. Als iemand net even iets te lang naar me keek dan liet ik mijn hoofd zaken van schaamte het was net of iedereen het wist. Mijn werk kwam ik goed door. Mijn hoofd dwaalde wel vaak af maar gelukkig haalde ik het wel. Ik ging met de lift naar beneden en toen ik de deur uit stapte stond Eric daar. “Hoi Tom, lekker gewerkt?’.,
Shit dacht ik, hoe hadden ze dit nu weer gevonden. Waarschijnlijk het adres ergens gevonden terwijl ze door mijn kamer heen neusde.

“Ja, ging wel”.
“Goed, dan wordt het nu tijd voor wat ontspanning denk je ook niet”.
“mag ik niet eerst naar huis. Ik moet ook nog boodschappen doen vandaag Erik”.
“ah des te beter”.
“Hoe bedoel je”.
“Vergeet je niet iets Tom”.
Ik keek hem verbaasd aan.
“spreken met twee woorden Tom”.
“Sorry meester”.
“Wel, dit tellen we gewoon weer op he, je staat weer op twee straffen”.

Zo kom ik er nooit vanaf dacht ik. Ze zijn wel heel erg streng maar ik zij er niets op.
“Ok we gaan naar dat café aan de overkant Tom”. Ik keek in de richting die hij aanwees. Er was een vrij modern uitziend café aan de andere kant. Toen we binnen kwamen zag ik dat er vrij veel jongeren aanwezig waren. Waarschijnlijk allemaal van de universiteit of zo. Niemand groette Eric dus er waren geen bekende van hem aanwezig en ik zag flip ook niet. “Ga daar maar zitten” Hij zetten me voor het raam met mijn gezicht richting de binnenkant van de zaak. Erik ging naast me zitten. Hij bestelde twee maal koffie en iets te eten. “Goed Tom, we hebben de afgelopen dagen goed nagedacht over wat we nu met je aan moeten. Je moet streng aangepakt worden dat is ons nu wel duidelijk want zo werkt het niet. We gaan dadelijk naar een vriend die gaat er voor zorgen dat je niet meer zo makkelijk spuit. Een slaafje mag alleen spuiten als hij daarvoor toestemming krijgt”.
Hij zweeg even en keek mij aan om mijn reactie te peilen. Ik luisterde on bewogen of althans dat probeerde ik. Ik vroeg me wel af hoe ze dat nu weer voor elkaar gingen krijgen. “We zijn ook in je flat geweest vanmiddag en hebben wat kleding weggehaald en andere voor in de plaats gelegd. Een slaafje heeft een strikte klederdracht misschien leer je dan om ons te gehoorzamen”. Tjee dit werd nu wel erg serieus. Ze gingen dit verder door voeren. Dat kon toch echt niet dacht ik. Maar ja het leek erop van wel. Ik voelde mijn lul in mijn broekje steigeren. Shit het wond me nog op ook. “Goed dan voor nu een strafopdracht omdat je gisteren klaarkwam. Je neemt dadelijk deze tas mee naar de toilet en daar doe je je broek uit en trek je de kleding aan die hier in zit begrepen. Daarna kom je langzaam hier naar toe terug lopen. Begrepen”.
Ik knikte.
“geen vragen Tom”.
“Nee, meester”.
“Prima tot zo dan”.
Ik stond op en liep naar de achterkant van de zaak waar het bordje richting toilet stond aangegeven. Geen vragen, ja tuurlijk had ik die wel honderden maar ik wist niet of ik het antwoord wel wilde weten. Ik had de neiging om in de tas te kijken maar durfde dat niet aan. Ik wachtte geduldig tot ik in het toilet was.
Voorzichtig deed ik de tas open en keek wat er in zat. Iets wits zeg ik en iets zwarts. Ik hield de zak op zijn kop en er viel een witte onderbroek uit en een zwarte broek. Geen lange broek, maar eentje die ik denk net op of over mijn knieën zou komen.
Shit hij verwachte toch niet dat ik zo naar buiten zou gaan. Ik weet wel het was nou ook weer niet zo heel koud maar toch opvallen zou het wel. Ik deed langzaam mijn broek uit. Mijn lul stond stijf in mijn onderbroekje. Het was een tamelijk klein onderbroekje dat ik aan had. Het onderbroekje in de tas was groter dat had ik al gezien. Mijn lul sprong er uit terwijl ik het naar beneden deed. Spannend was het wel dat moet ik wel zeggen. Ik stapte voorzichtig in het witte onderbroekje. Ik had gelijk het was relatief groot. Mijn stijve lul kon in alle vrijheid zich er in bewegen.
Ik pakte het zwarte broekje ik denk dat het gemaakt was van een jeans achtige stof. Terwijl ik het over mijn benen omhoog trok merkte ik al dat dat vrij moeilijk ging. Het was echt strak. Ik hoopte maar dat het paste.

Het lukte me om het over mijn onderbroekje te trekken. Ik voelde me billen, het was net alsof de stof er strak rondom heen gespannen stond. Toen ik de rits wilde dichtdoen merkte ik dat ik die nog al ver naar beneden moest op pikken. Het was een erg lange rits. Strak en gespannen werd de broek rondom mijn lul getrokken. Je kon redelijk zien dat ik een stijve had maar die werd gedeeltelijk door het feit dat het zo strak was weer slap. Ik deed mijn broek en onderbroek in de tas en opende de deur. Daar ging tie dan, ik kon hier wel blijven maar dat was geen goed idee. Terwijl ik naar mijn tafel terug liep zag ik Erik vol aandacht mijn richting in kijken met een glimlachje op zijn gezicht. Maar dat was niet de enige die keek, tenminste dat dacht ik want ik durfde niet op of rond te kijken. Het voelde echter alsof iedereen naar mijn lul en kontje zat te staren. Ik draaide om Erik heen en ging zitten.
“Goed zo Tom, dat lijkt er tenminste op als een echt slaafje”.
“Het zit wel heel strak hoor Erik. Ik weet niet hoe lang ik dit volhou”.
“Oh dat lukt je wel met een beetje zelf discipline”.
Ik nam een slokje van mijn koffie.
“Goed drink die maar op maar niet te snel. Geef mij de tas maar, die heb je voorlopig niet meer nodig”.
Ik gaf hem de tas.
“Goed zo Tommetje je begint het al te leren”.
Ik nam nog wat koffie en Eric werkte het laatste stukje taart weg.
“Ok Tom, voor het vervolg van de straf. Je mag pas aan je taartje beginnen als je je koffie op hebt. Maar voordat je je koffie op hebt ga je de rits van je broek helemaal naar beneden doen”.
Shit dacht ik dat was het dus, vandaar die lange rits.
“Nu komt er nog wat van”.
Ik ging met mijn hand naar mijn kruis en begon langzaam de rits omlaag te doen. Ik voelde mijn lul reageren op het feit dat het minder strak begon te staan. Shit ik was gisteren pas klaar gekomen en nu al weer zo geil. Ik werd hier helemaal gek van.
“Goed zo nog wat verder”.
Ik keek op en zag dat Erik zat toe te kijken wat ik aan het doen was.
“Ja prima ga maar verder maar blijf wel wat naar achter zitten zodat ik kan zien wat er gebeurt.
Ik was nu bijna aan het einde van mijn lul gekomen. Ik wist dat ik nog ongeveer 2 cm moest. Langzaam over mijn ballen trok ik de rits verder tot aan het eind.
Ik keek nu naar beneden om te zien wat het gevolg was. De broek stond nog steeds strak daardoor zag je duidelijk mijn onderbroek zitten en als je nog wat beter keek zag je ook dat er een harde paal in stond.
“Ok ziet er strak uit” zei Erik.
“Je kan nu je gebakje op eten. Maar voordat je daar aan begint. Zo dadelijk sta je op en ga je naar de uitgang lopen. Terwijl je opstaat kijk je eerst door alleen je hoofd te draaien even naar buiten en daarna ga je naast je stoel staan en schuif die aan”. Het was niet zo ver naar buiten maar die extra handelingen maakte het dat ik daar even moest blijven staan voordat ik weg mocht lopen. Ik keek nog even rond. Er waren best wel veel mensen maar de meeste waren druk in gesprek.
“Zenuwachtig Tom. Ik weet dat je het kunt daar heb ik alle vertrouwen in”.
Nu was dat niet een rare zin dacht ik. Bijna een aanmoediging. Het was wel geil ook en spannend niet te vergeten. Zou er iemand het zien. Er waren best enkele leuke knullen aanwezig. Oh verkeerde gedachte ik voelde mijn lul verder steigeren. Ik keek weer naar mijn kruis, tjee nog even en hij zou er wel eens uit kunnen springen. Shit nee he. Toen ik mijn taartje op had zij Erik: “Ok tijd om te gaan denk je ook niet” Nee dacht ik ik denk niet meer, want als ik dat ging doen dan stond ik niet meer op. Ik stond langzaam op en checkte nog een keer terwijl ik dat deed mijn kruis. tot zo ver wat gaat er gebeuren?  Laat berichtje achter op mijn profiel en stem.

2402 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.