Parking/Bos/Fantasie/Experimenteren

Ik heb zelf een ontzettende fantasie om door een oudere man 50+ welke ik niet ken mijzelf helemaal te laten gaan. Het bleef in eerste instantie bij hele ondeugende gedachtes totdat ik er via het internet gerichter op ging zoeken. Gewoon seks in een bed zag ik al snel saai worden dus ging ik zoeken wat voor alternatieven er zouden zijn en die zijn er dus (gelukkig) ontzettend veel. De afgelopen jaren ben ik begonnen door bij parkings en bossen gewoon vanuit mijn auto toe te kijken naar wat er voorbij kwam en durfde ik die stap nog niet te nemen.


Echter begonnen mijn fantasieën steeds meer op te spelen en kreeg ik al snel aandacht van mannen welke mij zagen spelen met mijzelf en omdat er ook wel eens mannen voorbij liepen die aan bleven dringen duurde het daardoor langer voordat ik zelf uit de auto kon komen of eens een wandeling kon maken. Uiteindelijk heb ik die stap toch gemaakt. De eerste paar keren ben ik gewoon uitgestapt en via het hek het bos ingegaan om zo het bos wat beter te leren kennen. Al snel ging er een hemel open voor mij en kende ik het bos ook in no-time.

Ik merkte op omdat ik zelf ook jong ben en een goed figuur heb dat ik soms wel achtervolgd werd (Wat ergens ook wel spannend is). Het duurde dus ook even voordat ik helemaal op mijn gemak was en mijn gang kon gaan. Van af en toe een sigaretje tot een jointje op een rustig plekje om mijzelf te ontspannen kwamen mensen af en toe ook een praatje maken voordat ze zich op mij gingen richten. Ik hield het eerst allemaal af totdat er gewoon mannen waren die direct toenadering zochten. Natuurlijk zie je tijdens je boswandeling wel andere mensen bezig zijn, maar ben ik niet echt een kijker en ja als het zo aan je gaat kriebelen moet je wel een bepaald punt hebben waarbij je de stoute schoenen aantrekt. Het begon voor mij echter op de parking. Een man van ruim 50 bleef terwijl ik met mijzelf aan het spelen was naast mijn auto staan en omdat ik nogal verlegen was durfde ik nog niet goed, maar had mijn raam aan de bestuurderskant open (Het was warm en zoals ik al zei rookte ik ook) en in plaats van dat hij een praatje ging maken pakte hij mijn hoofd vast en schoof mijn mond direct over zijn XL heen. Het was niet iets wat ik direct in gedachten had vooral omdat het best druk was in de late avond.
Voordat ik het wist zei hij dat hij klaar ging komen en zat heel zijn lading over mijn gezicht heen. Wow wat was dat een geile ervaring en tevens heerlijk warm gevoel.

Ondanks het betreft de parking de eerste ervaring was ben ik op basis van die ervaring ook vaker het bos ingegaan. Van korte momentjes tot uitgebreide sessies. Mannen die praatjes maakten waar ik niet op zat te wachten waren vaak ook directe afknappers en had ik weinig mee, maar oudere mannen welke van wanten weten wist ik wel raad mee.  Ik kwam er snel achter dat ik een bepaalde onderdanigheid had en ook erg pikgericht ben. Ik hield enorm van pijpen en deed inprincipe alles wat mij opgedragen werd. Terwijl ik bezig was om iemand heerlijk te pijpen werd ik vaak van afstand bekeken door anderen. Soms deden ze ook spontaan mee en was ik zelfs bezig om de lading van een 5tal mannen op te vangen. Wat genoot ik daar intens van. Nu is de plek wegens omstandigheden niet goed bereikbaar meer en heb ik nog wel alternatieven hiervoor gevonden, maar geen die in de buurt komen van de plek waar ik al mijn ervaring heb opgedaan. Momenteel heb ik met 1 van de mensen sporadisch contact en ben ik richting hem ook onderdanig en kan ik daarbij geheel mijzelf zijn. Hij zoekt de grenzen op van pijn en plezier en zoek ik voornamelijk een situatie zoals hierboven beschreven.

Wellicht zijn er ook mensen die een zelfde soort ervaring hebben of juist op zoek zijn naar een jongen zoals ik zodat ik weer ouderwets kan genieten van de passie welke ik heb.

3360 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.