Zomerdag 2

Geplaatst door: crisbomans op 10-02-17

In het eerste deel van “Liefdevolle Ontdekkingen” heeft Cris, die altijd meende dat hij hetero was, voor de eerste keer in zijn leven seks met zijn vriend Matiz. Na een emotionele middag zijn ze in elkaars armen in slaap gevallen.
Voor ik verder ga, wil ik iedereen bedanken voor de waardering, die ik na het eerste deel ontving!
 
Liefdevolle Ontdekkingen 2
 
Matiz en ik moeten na onze eerste, seksuele - zeker van zijn kant liefdevolle - kennismaking even zijn weggedommeld, want ik werd wakker en voelde dat Matiz mijn lijf streelde. Daar zat, omdat we allebei net klaargekomen waren, niets geils bij. Niettemin vond ik het verrukkelijk om zijn hand over mijn - seksueel nog zo weinig gewende - lijf te voelen dwalen. Even later vroeg Matiz:


“En hoe vond je ’t nou om met ’n man te vrijen, Cris?”.

“Dat hoef ik, denk ik, niet te zeggen, Matiz. Dat heb je wel aan mijn opgewonden reactie gemerkt. Ik heb, eerlijk gezegd, nog nooit zoiets meegemaakt. Het is zo’n heerlijk intiem gevoel om je lijf en pik te strelen en je heftigheid te ervaren, als jij klaarkomt.”.

“Ja, het was wel ’n beetje van dik hout, hè Cristian? Dat was ik niet van plan, maar toen jij mijn pik in je mond nam, kon ik me niet meer beheersen. Het was voor mij ook al weer zo’n tijd geleden, dat ik gevreeën heb en jij, jouw lijf en mooie pik maakten me zo geil!”.

“Niks mis mee, toch?!”, zei ik.


“Op zich niet, maar voor ’n eerste vrijage voor jou met ’n man liet ik me wat teveel gaan, vind ik.”. “Joh, maak je geen zorgen, ik heb er zó van genoten. En ik had me toch ook terug kunnen trekken. Wat zeg ik, ’t kwam niet eens bij me op!”.

“O, gelukkig!”, zei Matiz en gaf me een heerlijke tongzoen.

Voor ik ‘t wist lagen we - met bezwete lijven en al - weer tegen elkaar aan te rijden en van elkaar te genieten. Maar deze storm ging ook weer liggen. We waren tenslotte pas klaargekomen.

“Wat dacht je ervan om even samen te douchen?”, vroeg Matiz even later.

“Goed idee!”, zei ik spontaan.
 
Het bleek een nog beter idee dan ik dacht. Het was zo lekker om het verkoelende water over onze bezwete lijven te voelen stromen. En door het water voelde onze lijven, toen we elkaar streelden, ook zo zalig glad aan! We besloten elkaar te wassen. Matiz zeepte als eerste de voorkant van mijn lijf in. Het ontging me niet, dat hij veel aandacht aan mijn kruis besteedde. En mijn pik ontging het ook niet, want terwijl hij mijn voorhuid terug deed en mijn eikel waste, voelde ik mezelf in no time geil en stijf worden. Vervolgens keerde hij me om en deed mijn rug. Bij m’n billen gekomen zei hij:

“Buk je even, Cris?”.

Voor de tweede keer sopte hij mijn kruis. Maar daar liet hij het niet bij. Ik voelde, dat hij eerst met een en daarna - behoedzaam - met twee vingers in me ging en zo zacht mijn sluitspier masseerde. Ik hijgde van spontane opwinding.


“Dat vind je wel lekker, hè?”, zei Matiz.
“Lekker? Man, dat is heerlijk!”, kreunde ik en merkte dat m'n sluitspier zich als vanzelf om zijn op en neer gaande vingers samentrok.

“Oeps! Heb je dit al ‘ns eerder gedaan, Cris?”, vroeg hij.

“Ja, bij mezelf. Ik ben daarmee begonnen, toen ik in een pornoclip zag dat een man dit bij zichzelf deed. Maar hij spoelde eerst zijn endeldarm.”.

“Dit was ook alleen maar om je dat even te laten voelen  en… zelf ook even te voelen hoe ‘t bij jou aanvoelt. Je hebt zo’n lekker warm, geil holletje, joh!”.


Met al dat gepraat was mijn stijve weer tot rust gekomen. Ik draaide me op, kuste Matiz en begon hem op mijn beurt in te zepen. Het was zo’n heerlijk gevoel om mijn handen over zijn slanke lijf te laten gaan! Ook hij kreeg een stijve, toen ik zijn kruis en eikel waste. Ik kon het niet laten zijn eikel even in m’n mond te nemen voor een tweede kennismaking ;-) Matiz hijgde ervan. Maar ik keerde hem om en begon zijn rug te wassen. Bij zijn zitvlak gekomen boog hij uit zichzelf voorover, zodat ik goed bij zijn sterretje kon. Ik vond het een heerlijk gevoel om er zacht over te gaan en ging zelfs even - zijn voorbeeld volgend - met een vinger in zijn aarsje. Het voelde er heerlijk warm en vooral verschrikkelijk opwindend aan!
 
“Je hebt niks teveel gezegd, Matiz, toen je zei, dat ik zo’n lekker geil holletje had. Dat heb jij ook.”, kon ik niet laten te zeggen. Als antwoord duwde hij zijn kont naar achteren, waardoor mijn vinger nog wat dieper in hem gleed. Geil!

Daarna spoelden we ons af en genoten, terwijl we elkaar omarmden, nog even van elkaars - door het water - heerlijk gladde lijf. We droogden elkaar af en zelfs dat voelde als een feestje. Met een droge handdoek om ons lijf liepen we naakt naar de woonkamer. Net voor we er waren zei Matiz:

“Heb je zin om iets te drinken?”.

“Ja, ‘n biertje gaat er nu wel in, denk ik.”.


Ik legde de handdoek op de bank en ging zitten. Even later kwam Matiz binnen met twee ijskoude pilsjes en glazen en ging op zijn handdoek naast me zitten. We schonken het bier uit de beslagen flesjes in onze glazen, namen ze op en toostten: “Proost!”. Het was een verrukking het koele bier door mijn keelgat te voelen glijden. Met stralende ogen keken we elkaar aan, toen we ons glas neerzetten.

“Zo, dat doet ’n mens goed.”, zei ik met een zucht van voldoening.

“Ja, zeker na die uitputtingsslag, die we net achter de rug hebben.”, zei Matiz vrolijk en vervolgde: “Hoe was ’t nou voor jou, Cristian? Het leek wel of jij al ‘n heel eind bent met de ontdekking van je lijf en misschien zelfs seksuele voorkeur. Of vergis ik me?”.


“Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben.”, zei ik, “Dat komt door wat ik op internet zag. Dat wond me soms zo op, dat ik het vaker gedaan heb. Maar toen wist ik nog niet of mijn ervaringen stroken met wat je ervaart als je echt met ‘n man vrijt. Bovendien gaat óók homoseksualiteit over meer dan seks alleen, toch? Maar ik heb al zo lang met heel mijn lijf naar liefdevolle seks verlangt, Matiz. Bij jou als man voelde ‘t voor mij als thuiskomen.”.
Bij mijn woorden zag ik tranen in zijn bruine ogen komen.

“Dat is ’t liefste…, dat iemand ooit tegen me gezegd heeft.”, stamelde hij.


Dit ontroerde me zo, dat Ik me naar Matiz toekeerde, hem teder in mijn armen nam en hem kuste met een vurigheid, die ik niet van mezelf kende. Onze tongen vonden elkaar en dansten om elkaar heen in een geile liefdesdans. Ik voelde mijn penis reageren en omhoog komen. Dat ontging Matiz niet en voor ik het wist, nam hij ‘m vast en ging stimulerend over mijn harder wordende pik op en neer. Mijn onderlijf begon spontaan op en neer te gaan onder zijn opwindende aanrakingen en ik gaf me willoos over. Opwindende gevoelens stormden door m’n naar bevrediging hunkerende lijf. Is dit alleen maar verlangen naar seks? Vroeg ik me af.
 
Maar er was geen tijd om er erg lang over na te denken. Terwijl Matiz me achterover op de bank duwde, nam hij mijn erectie in zijn mond. Even later voelde ik, dat hij mijn voorhuid terug schoof en het toompje van mijn eikel likte. Golven geile opwinding stroomden door mijn lijf. En helemaal toen hij mijn stijve pik in zijn mond nam, ‘m tot achter in zijn keel zoog en slikbewegingen maakte. Het was alsof hij me melkte. Terwijl mijn lijf opeens schokkende bewegingen maakte, stormde de opwinding door mijn lijf en kwam ik opgewonden kreunend klaar. Matiz zoog ook ‘t laatste beetje sperma uit mijn stijve, kwam overeind en gaf me een innige tongzoen, zodat ik mijn eigen sperma kon proeven. Het was allemaal zo heerlijk met hem, dat ik Matiz heftig terug kuste. Ik merkte, dat hij zijn warme lijf zoveel mogelijk tegen het mijne duwde. Abrupt wist ik wat het verschil was met eerdere vrijpartijen: “Hij verlangt naar me en begeert me en ik… ik verlang met heel mijn lijf naar dat van deze zachtaardige, liefdevolle, geile man.”.


Zonder na te denken duwde ik hem achterover op de bank, bukte en zag, dat zijn pik ondanks ons gevrij slap was, hoewel Matiz veel voorvocht had. Zijn mooie lul stond steunend op zijn balzak als de roze bloeikolf van een rode aronskelk. Als gebiologeerd door de muskusgeur nam ik ‘m vast en nam ‘m in mijn mond. Zo slap had ik ‘m nog niet gevoeld. Ik liet zijn gladde penis zacht zuigend uit mijn mond glijden en ging er teder met mijn hand over op en neer. Matiz kreunde van genoegen. Op en neer gaand voelde ik ‘m stijver worden en zag ik zijn mooie, roze eikel tevoorschijn komen. Uit zijn penisgaatje kwam een druppel voorvocht. Ik likte het gelijk op. Er ging een schok door zijn onderlijf, toen ik dat deed, en zijn pik groeide boven mijn hand uit. Opwindend om dat te mogen zien en te voelen! Opnieuw nam ik zijn erectie in mijn mond en genoot intens van het gevoel van zijn zijdezachte eikel en harde stam onder een satijnzachte huid.

“Je bent zo mooi, Matiz!”, zei ik zacht.


Hij kreunde alleen maar en bewoog zijn pik weer verlangend in mijn mond op en neer. Ik liet hem niet langer wachten, zoog zijn stijve - opnieuw zonder te kokhalzen - zo diep mogelijk in mijn keel en maakte slikbewegingen. Alsof hij daarop had gewacht, bewoog hij zijn erectie zo snel mogelijk op en neer en kwam met een nauwelijks ingehouden kreet klaar. Ik deed zijn stijve lul wat uit mijn mond om de rest van zijn heerlijke nectar - dat vond ik tot mijn verwondering echt - op te vangen. Ik liet ‘t eventjes door mijn mond gaan, proefde het, slikte er wat van door, ging rechtop zitten en kuste Matiz opgewonden, terwijl ik zijn heerlijke sperma met hem deelde. Om adem te halen trok ik me terug en zag, dat ik wat sperma op zijn kin had gemorst. Het was een geil genoegen om dat op te likken en hem opnieuw te tongen. Onderwijl pakte ik zijn weer wat verslappende, gladde pik vast en koesterde ‘m. Nog nooit had ik zoiets ontroerends ervaren!
 
We lagen even tegen elkaar en ik genoot van zijn heerlijke mannenlijf. Even later duwde Matiz me van zich af en keken we elkaar stralend aan. “Dat was heerlijk, Cristian.”, zei Matiz, “Maar hoe weet je sommige dingen die je deed eigenlijk?”.
“Deels uit ervaring, maar voor ‘t overgrote deel van internet. En m’n fantasie is ook een belangrijk hulpmiddel, natuurlijk.”, besloot ik lachend.

“Intussen is ons biertje lauw geworden. Zal ik andere halen?”, vroeg hij.

“Is goed, maar eerst wil ik nog ’n kus van je, lief.”.


Daarna pakte hij de glazen en de lege flesjes op en liep naar de keuken. Ik bewonderde zijn lijf van achteren, zijn mooie, stevige billen en zijn prachtige rug. Wat heb ik nou net tegen Matiz gezegd, dacht ik, “lief”? Het ontbreekt er nog maar aan dat ik zeg: “mijn lief” of “lieverd”. “Nou niet grote stappen, gauw thuis, hè.”, sprak ik mezelf verward toe. Maar Matiz had onze pilsjes nog niet goed en wel ingeschonken of ik stond op, trok hem tegen me aan, koesterde zijn lieve lijf en kuste hem. Hij lachte en liet het allemaal gebeuren.


“Volgens mij.”, zei hij, “heb jij vandaag iets ontdekt, dat je onbewust allang wist. Of vergis ik me?”. “Nee, Matiz, daar heb je, geloof ik, volkomen gelijk in.”, gaf ik spontaan toe, “Dat komt door jou. En ik ben er dolblij mee. ’T Is mar daggut wit, lieverd!”. Het was eruit voor ik ‘t wist, maar Matiz verblikte of verbloosde niet en ging weer naast me zitten.

We lieten wat er juist tussen ons gebeurd was rusten en spraken, terwijl we ons pilsje opdronken, over ditjes en datjes. Dit deed me goed, want ik had het gevoel dat e.e.a. nog in me moest landen. Het was alles bij elkaar toch niet niks! En hoe moest het nou verder, vroeg ik me af.


“Hé, waar zit je met je gedachten?”, hoorde ik Matiz vragen.

“Hè, hoe, wat zei je dan…?”.

“Ik vroeg of je zin had om vanavond bij mij te eten en daarna ’n eindje te wandelen en dan samen nog ’n pilsje te drinken.”.

“Sterk plan, lijkt me, Matiz. Daar voel ik alles voor.”.

“Okay, dan ga ik zometeen even wat voor ons bij de Turk halen. Waar heb jij zin in?”.

“Doe maar gewoon kebab met wat frites en sla. Maar… we doen wel samsam, hè?”.
“Dat is nergens voor nodig, Cris. Overigens, ik ben misschien wel even weg.”.
“Haast je langzaam (doe alles weloverwogen.),”, adviseerde ik. (Festina lente, fac omnia mente).


We dronken ons glas leeg en, nadat Matiz me nog een pilsje had gegeven, vertrok hij. Maar niet zonder me eerst nog te kussen. Ik vond het, eerlijk gezegd, wel prima om even alleen te zijn. Had ik tenminste even tijd om alles wat er gebeurd was nog ‘ns de revue te laten passeren. Want van een zich onzeker voelende hetero had ik - althans zo voelde ‘t voor mij - mezelf als homo ervaren. Want, tjee, wat was er veel gebeurd! En wat had ik ervan genoten. Veel meer nog dan van wat ik ooit had meegemaakt of had kunnen denken. Er waren zoveel vragen beantwoord en zoveel losse stukjes op hun plaats gevallen. Nadenkend schonk ik het flesje leeg in mijn glas, stond op, liep naakt naar het balkon en plofte in een van de stoelen.
 
De zon was best nog warm, merkte ik. Een van de beantwoorde vragen was, waarom ik me eerder zo weinig bevredigd voelde, als ik met een meisje gevreeën had. En ook als ik mezelf een orgasme bezorgde. Al die tijd zat er diep in mij blijkbaar een groot verlangen naar seks met een man, toch? Nee, niet alleen seks. Ook iets dat verder gaat dan dat alleen. Intimiteit. En ik zou van een man als Matiz kunnen houden, dacht ik. Afgezien daarvan, wat een zacht karakter heeft hij! Ook, nee, juist daarom zou ik van hem kunnen houden. En wat zou hij van mij en mijn lijf vinden, vroeg ik me af. Een vraag die ik me ten opzichte een meisje nooit gesteld had. En wat was het een feest geweest met hem te vrijen en mijn seksuele gevoelens eens de vrije loop te kunnen laten! Dat was me nog nooit eerder gelukt. Of overkomen, net zoals je dit noemen wilt, dacht ik. Waarom is me dit niet… En nu stoppen, Cristian, dacht ik. Dat heeft geen zin. Het is gegaan zoals het gegaan is. En het gaat om wat ik nu met Matiz ervaren heb en ervaar!


Precies op dit moment kwam Matiz terug. Tot mijn niet geringe verbazing had hij twee biertjes bij zich. Hij is toch moslim? Dacht ik.

“Als je dat goed vindt, kom ik voor we gaan eten nog even bij je zitten…”, zei hij, plofte in de stoel naast me en schonk zonder antwoord af te wachten nog eens in.

“Dat doet ’n mens goed.”, zei Matiz nadat hij een slok had genomen, “Het is best nog warm, zeker als je, zoals ik, weer vlug thuis wilt zijn.
“En waarom wou je vlug terug zijn, Matiz?”, vroeg ik.


“Dat zal ik je vertellen. Je hebt de laatste uren misschien het gevoel gekregen, dat ik een ervaren homo ben. Niet dat ik geen ervaring heb, hoor, maar die is nogal beperkt. Als moslim moet ik wel oppassen, dat mijn gedrag geen aanstoot geeft. Desondanks zijn er in het verleden wat incidenten geweest. In feite ik heb me meer en vaker door mijn geloofsgenoten gediscrimineerd gevoeld dan door de maatschappij. Daardoor ben ik voorzichtig geworden en heb alleen zo nu en dan seksueel contact gehad met een man. En een vaste relatie zat er niet in. Door je in huis te halen heb ik niet alleen risico genomen wat mezelf betreft, maar loop jij ook risico. Al zal ‘t, denk ik, wel meevallen, omdat jij geen moslim bent, maar toch….”.
 
“Oeps, dat had ik me helemaal niet gerealiseerd, Matiz. Ook, omdat jij niet zo aan je geloof lijkt te hechten, als ik aan onze biertjes denk.”.

“Ja, ik probeer me los te maken van bepaalde dingen, die naar mijn gevoel weinig met een geloof te maken hebben. Het gaat, vind ik, niet om zulke uiterlijkheden, maar om je innerlijke houding.”.

“Het een ligt in ’t verlengde van het ander, toch? Je hebt je al los moeten maken van die religieuze opvatting door je homoseksualiteit. Dat was vast niet makkelijk.”, zei ik meelevend.


“Nee, daar heb je volkomen gelijk in.”, zei Matiz met tranen in zijn ogen, “Daarom ben ik blij dat ik je vanmiddag tegenkwam. Je zei, dat ik misschien een ‘geschenk van God ‘ ben, maar voor mij ben jij werkelijk een godsgeschenk. Ik heb zo genoten!”.

“Van ‘n aan zijn geaardheid twijfelende hetero?”, kon ik niet nalaten te zeggen.

“Ja, zoals ik al eerder zei, ik kan me jouw positie zo goed voorstellen. Weliswaar heb jij misschien geen last van een geloof, maar je moet wel opboksen tegen de opvattingen in onze toch best nog heterochauvinistische maatschappij.”.

“Zover was ik nog niet, Matiz, al speelde dat onbewust misschien wel ‘n rol.”.

“Ja, nou, al was het maar binnen jezelf!”.


Daar was ik even stil van, want Matiz had best gelijk. Het leek allemaal zo vanzelfsprekend. Je was man, dus had je seks met ‘n vrouw. Het was nooit bij me opgekomen, dat mijn moeilijkheden met seks voor een gedeelte dáár hun oorzaak zouden kunnen vinden. Toen ik daar iets over zei, zei hij: “Nou, reken maar van yes! Ieder denksysteem heeft zijn eigen prijs. En dan bedoel ik: slachtoffers. Het denken gaat vaak voorbij aan persoonlijke gevoelens en ervaringen. En dan zwijg ik nog maar over de soms expliciet negatieve opvattingen over seks en homoseksualiteit van godsdiensten.”.


“Jeetje, je hebt er wel over nagedacht, hè?”. “Ja, ik ben niet alleen ‘n moslim in een geseculariseerde maatschappij, maar ik heb bovendien niet voor niets ’n paar jaar filosofie gestudeerd.”. “Dat wist ik niet, Matiz. Ik godsdienstwetenschappen. Waarom ben jij gestopt?”.
“De Westerse filosofie stelt zich naar mijn idee teveel op het standpunt, dat dat de enige filosofie is en gaat bijna achteloos voorbij aan de wijsbegeerte van het Midden en Verre Oosten en Afrika. Dat is zacht gezegd jammer… Waar heb jij gestudeerd?”.

“In Tilburg. Achteraf had ik beter naar Nijmegen kunnen gaan, omdat daar meer belangstelling is voor mystiek, zoals ik pas later begreep. Mij boeit vooral de Oosterse mystiek. Dus dat is toch ook iets van ‘n overeenkomst tussen ons.”.

Het was eventjes stil tussen ons. Ieder was met z’n eigen gedachten bezig, tot Matiz plotseling zei: “Wat dacht je ervan om wat te eten?”.

“Laten dat maar ‘ns doen. Ik heb nu wel trek.”.
 
We lieten ons de maaltijd goed smaken, wasten even samen af en vertrokken, zoals afgesproken, voor een wandeling door de bossen. Het was inmiddels wat afgekoeld, maar echt donker was het nog niet. Als vanzelf liepen we naar de omgeving van het Meeuwven, waar Matiz en ik elkaar deze middag ontmoet hadden, en gingen op het tweede bankje zitten. Het begon al aardig te donkeren en het was nog rustiger dan die middag. Onder bescherming van de invallende duisternis schoven we dicht tegen elkaar aan en sloegen een arm om elkaar. We zaten zo… tot we aan onze behoefte om elkaar te liefkozen toegaven. We streelden elkaar en kusten elkaar, even later, hartstochtelijk.


“Wat ben ik blij, dat jij vanmiddag toevallig op mijn pad kwam, Cristian!”, zei Matiz toen we elkaar weer even loslieten.

“Anders ik wel. De wereld lijkt dankzij jou opeens ’n stuk anders, rooskleuriger, om niet te zeggen: zinvoller te zijn dan ooit.”, zei ik ernstig, terug denkend aan mijn vroegere, depressieve gevoelens. “Lief, dat je dat zegt, Cris. Vind je ‘t niet irritant, dat ik je af en toe Cris noem?”.

“Nee, hoor. Het heeft wel iets. Sinds ik wat ouder ben noemt niemand me Cris. Ik ervaar dat niet als kleinerend, maar - zeker uit jouw mond - als ‘n koosnaam. Zo zou ik jou Mats willen noemen.”.
“Dan doe je dat toch! Maar ik begin het wat fris te vinden. Zullen we langzaam maar weer eens op huis aan gaan? Dan  drinken we samen nog ‘n biertje.”.


“Sterk plan, maar ik wil eerst nog ‘n kus. Nooit gedacht dat ik dat zomaar aan ’n man zou vragen.”. Matiz zei niets, nam me in zijn armen en kuste me zo, dat ik na ‘n paar minuten buiten adem was. Hijgend maakte ik me los… om direct weer naar zijn lippen te gaan, die zo zacht waren en tegelijk zulke opwindende gevoelens bij me losmaakten. Afijn, toen we een kwartier later op weg gingen, was het pikdonker. Nou ja, zolang we in de bossen waren. Donker genoeg om af en toe een kus te stelen. Het leek wel of we iets met elkaar hadden… ;-)


Eenmaal in de bewoonde wereld lieten we elkaar los en liepen rustig naast elkaar door. We waren halverwege, toen er opeens drie figuren opdoken.

“Hé, vieze flikkers, gaan jullie lekker!”, klonk het opeens.

“Niet reageren. Ik ken die lui. Marokkaans tuig.”, zei Matiz zacht.

“Hé, zijn jullie doof of zo. Ik vroeg of jullie lekker gaan.”, riep een van die lui. Ik kon het niet laten, draaide me om en zei: 
”Nee, we zijn niet doof, maar ik heb gisteren mijn vader verloren en m’n maat hier probeert me er ’n beetje mee te helpen, als je ons tenminste met rust laat.”.

Tot mijn verbazing zei die knaap: “Sorry gast, maar hij is ‘n flikker. Maar goed, zoek ‘t uit.”, en weg was hij, zijn maatjes met zich meetronend.

“Wat ‘n lef, Cris.”, zei Matiz, “Maar 't heeft wel geholpen.”. Zonder verdere problemen kwamen we bij zijn flat.


Al met al was ik toch wel een beetje van mijn stuk door de gebeurtenis en zei, toen we op de bank aan - alweer ;-) - een biertje zaten:

“Dus met zulke discriminerende opmerkingen heb jij vaker te maken, Mats?”.

“Ja, en ik heb meer last van moslims dan van anderen.”.

“Weten ze dan, dat je moslim bent?”.
“Ja, een van die lui heb ik wel ‘ns in de ‘Fatih’-moskee gezien, toen ik daar nog kwam. In hun ogen ben ik niet alleen homo, maar ook nog eens ’n slechte moslim. Dat laatste vinden ze nog erger. En ik ben erger dan jij, want in hun ogen weet jij niet beter.”.


Terwijl hij dit zei, zag ik tranen in zijn ogen springen. Ik schoof op de bank naar hem toe, nam hem in mijn armen en liet hem met zijn hoofd op mijn schouder even tot rust komen. Even later zei hij: “Sorry, Cris, ik vind ’t zo erg, dat jij dit mee moest maken.”.

“Weet ik toch, Mats, maak je nu toch niet drukker dan nodig is. Die lui weten niet beter. Soedah.”. “Je hebt natuurlijk gelijk. Sorry.”.

“Als je nu nog één keer ‘sorry’ zegt, dan… dan…”. “Ja, wat dan?”.

“Dan zal ik me genoodzaakt zien jou te kussen en je zo tot zwijgen te brengen.”, liet ik er lachend op volgen. Hij keek me nadenkend aan en zei:

“Sorry!”.


Stikkend van de lach nam ik hem weer in mijn armen en kuste hem lang en heftig. Zo heftig, dat ’t een tongzoen werd en we elkaar onderwijl met tedere, lijfelijke handtastelijkheden verwenden. Na een paar minuten lieten we elkaar wel los, maar Matiz begon gelijk mijn T-shirt uit te trekken en deed daarna dat van hem ook uit. Met ontblote bovenlijven tegen elkaar kusten we elkaar opnieuw, waarbij onze handen hun eigen weg over ons lijf vonden. Even later voelde ik, dat Matiz tevergeefs aan m’n riem zat te frunniken en wist niet hoe snel ik hem te hulp moest komen. Het duurde dan ook niet lang of we waren allebei naakt en lieten ons in een innige omstrengeling - alle muizenissen vergetend - languit op de bank vallen.


Matiz nam het initiatief en, terwijl ik hem liet doen, streelde hij mijn hele - naar zijn aanrakingen verlangende - lijf. Hij streelde mijn gezicht, gaf me een zachte kus, dwaalde naar mijn borst, waar hij mijn tepels liefkoosde. Rillingen over mijn lijf! Lager ging zijn warme hand, naar mijn buik, waar hij in mijn lendenen de gevoelige plekjes wel wist te vinden. En nog lager zwierf zijn hand, naar de binnenkant van mijn dijen, die hij zacht masseerde vóór zijn kozende hand in mijn kruis belandde.
Tegen die tijd had ik een stijve van jewelste. Hij nam ‘m teder vast en ging over de hele lengte van mijn erectie naar mijn zak, waar hij mijn ballen beurtelings heel behoedzaam masseerde. Daarna deed hij mijn voorhuid terug, likte mijn eikeltoompje, nam mijn pik in zijn mond en liet ‘m er teder in en eruit glippen, intussen mijn gevoelige eikel lekker stimulerend. Het was, dat ik die middag al twee keer gekomen was, anders was ik gelijk klaargekomen. Nu ik genoot slechts van de intimiteit tussen ons beiden.
 
“Het is zo heerlijk om jouw lekkere lijf te verwennen, Cris.”, zei Matiz. Om er na een moment van stilte aarzelend aan toe te voegen: “Zou je er wat voor voelen om… nog even te blijven, Cristian?”. “Of ik dat zou willen? Ik wil niets liever!”.

“Fijn, dan kunnen we misschien nog iets doen wat ik denk, dat jij wel lekker zult vinden, tenminste dat hoop ik. Misschien is ’t wel wat te snel na je eerste homo ervaring. Maar, geef maar aan als ’t jou te veel is in een keer.”.

“Je maakt me nieuwsgierig, Matiz.”, zei ik, intussen weer wat afgekoeld van de opwinding, die me net bijna mijn zelfbeheersing had laten verliezen.

“Dat leg ik je dadelijk wel uit, maar er is iets wat ik vragen wil… of eigenlijk liever… zeggen wil.”.


Een soort van verlegen zag ik hem even voor zich uit staren.

“Tja, zie je, nu het erop aan komt, weet ik niet goed hoe ik ’t zeggen moet… Ik heb je vanmiddag al gezegd, dat ik al langer ’n oogje op je had. En niet alleen, omdat ik op je geil. Na wat er vanmiddag en vanavond tussen ons gebeurd is, zou ik je willen zeggen… dat ik je ’n vreselijk lieve jongen vind, zo lief dat ik zou willen dat jij mijn vriend werd.”.

“Nee, sorry, Matiz, dat zal niet gaan…”, begon ik quasi serieus, maar toen ik het ontstelde gezicht van Matiz zag voegde ik er direct aan toe: “Wat je bent, kun je niet worden. Wat wij vandaag met elkaar gedeeld hebben past - voor mij - alleen bij mensen die elkaar graag mogen. Ik kan je vriend niet worden. Dat ben ik al! Wel je beminde of minnaar. Is dat ook goed?”.


Het gezicht van Matiz was goud waard, toen ik de laatste woorden zei. Hij straalde gewoon en zei: “Jij, vieze flikker, dat je d’r bent (nou schrok ik even), jij zegt wat ik niet durf te zeggen (opgelucht haalde ik adem ;-). Natuurlijk vind ik dit… geweldig, lieverd.” (van dat “lieverd” verschoot ik weer). Maar luttele ogenblikken later lagen we lachend in elkaars armen, opgetogen dat het hoge woord er over en weer uit was. Matiz maakte zich los en zei:

“Daar moet op gedronken worden!”, en weg was hij. Even later kwam hij terug met - zoals hij luid en duidelijk te kennen gaf - de laatste pilsjes, die hij in huis had.

“Dat is maar goed ook.”, zei ik, “want jij bent in staat om mij dronken te voeren, me laveloos naar je bed te dragen en misbruik van mijn onschuld te maken.”.


We lagen allebei in een deuk. Wat enkele woorden - ik bedoel met name zijn woorden - voor een wereld van verschil kunnen zorgen! Alle spanningen, die ik eerder gevoeld had, vielen van me af. Matiz maakte de biertjes open, we toostten op onze vriendschap en kropen dicht tegen elkaar op de bank. Natuurlijk konden we - naakt, jong en geil als we waren - niet van elkaar afblijven, maar we waren wijs genoeg om elkaar niet helemaal gek te maken. We hadden uiteindelijk nog de hele avond voor ons. Dat neemt niet weg, dat ik op een moment merkte, dat er voorvocht uit mijn pik liep. En toen ik terloops keek, bij hem ook. Tegen die tijd waren de pilsjes op. Nadat we nog even hadden opgeruimd, liep ik vol opgewonden verwachting opnieuw met Matiz naar zijn slaapkamer.
 
Wordt - zo snel mogelijk ;-) - vervolgd.

3247 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.