Tom hoofdstuk 11

Ik keek Erik vragend aan maar die lachte en duwde me vooruit. Of nee begreep hij toch wel wat ik voelde want hij fluisterde zachtjes.
“Vertrouw me maar, het is niet pijnlijk of zo”.
Ik werd op een tafel geduwd waar ik moest gaan liggen. We waren nu in de achterkamer van de winkel. Deze was niet zo heel groot. Naast de tafel stond er een bureau en enkele kasten. Ik kon deze niet zien toen de eigenaar er iets uit pakte.
“Frans, kun jij zijn broek even open maken en zijn witte onderbroekje verwijderen”.
Ik keek naar Frans die dichterbij was komen lopen en de knoop van mijn broek los deed maken. Daarbij voelde ik dat hij heel bewust met zijn arm en hand over mijn lul heen gleed. Shit, ik kreunde zacht. Ik was al zo geil als boter en nu gingen ze me hier nog verder opgeilen. Ik wist dat ik niet mocht klaar komen maar of ik dat ging redden.
Hij duwde mijn broek naar beneden en vervolgens pakte hij mijn onderbroekje beet. Voorzichtig duwde hij dit ook omlaag waarbij mijn lul bevrijdt omhoog sprong. Wat voorvocht spetterde daarom in het rond. Tje niet normaal lag ik hier een beetje voor schut te druipen.
“Ik zie wat je bedoelt Erik. Daar moet inderdaad wat aangedaan worden. Een normale chasity zou zonden zijn van het mooie apparaat wat hij heeft. Je hebt gelijk dat mag best gezien worden”.
Ik keek Erik vragend aan. Chasity wat is dat nu weer dacht ik. Ik had er nog nooit van gehoord. Hij antwoorde echter niet. Ik draaide mijn gezicht om naar de eigenaar. Ik zag aan zijn gezicht dat ik er niets van begrijp.
“Leggen we het hem uit Erik of laten we het hem ondervinden”.
“Wel hij heeft al straf genoeg gehad voor vandaag dus ik denk dat hij wel mag weten wat we gaan doen”.
“Ok slaafje. Je meester vindt dat je te makkelijk spuit omdat te verhelpen bestaat er een zogenaamde chasity. Daarbij wordt je lul en ballen zodanig opgesloten dat je geen stijve meer kunt krijgen en dus ook niet kan spuiten”.
Angstig keek ik van Erik naar de eigenaar en weer terug een onbedoeld nee schoot uit mijn mond. Dit kon toch niet waar zijn. Alleen spuiten en geil zijn als het van hen mocht gebonden aan mijn meesters op deze manier.
De eigenaar vervolgende gelukkig: ” Maar dit apparaatje heeft nog iets anders. Het is zonde om zo’n stijve lul als die van jouw niet af en toe ten toon te spreiden dat is iets wat ik heel goed kan begrijpen. Maar aangezien je zonder chasity dan waarschijnlijk heel snel klaar zou komen heeft dit dingen iets extra’s. Als je meesters het willen kunnen zij je wel toestaan om een stijve te krijgen ook als ze er niet zijn. Echter hoe stijver je lul wordt des te strakker zal de cockring die er in verwerkt zit komen te staan. Nu is het de bedoeling dat als je toch te opgewonden raakt en zou klaarkomen je het gevoel misschien nog wel krijgt maar de weg naar buiten voor je sperma is afgesloten”.
“Denk je echt dat het werkt” vroeg Eric.
“Well ik heb er nog niemand voor gevonden die het wilde uitproberen. Ik heb even overwogen om het op Frans te proberen maar ik vindt dat hij alleen het gevoel mag hebben als ik dat wil dus niet zo’n goed idee. Van de makers heb ik toestemming gekregen om er 5 gratis als test apparatuur uit te zetten maar dan moeten ze wel de resultaten kunnen zien”.
“Wel ik denk dat dat geen probleem is. Laten we het maar eens proberen”.
De eigenaar begon wat aan mijn lul te sjorren en langzaam maar zeker werd mijn lul in een huls geduwd. De cockring voelde ik over mijn lul schuiven en vond dat die al behoorlijk strak stond.
“ok even tanden op elkaar Tom, want ik denk dat dit even zeer doen. Moet hem nu handmatig op het standje stijf zetten en daarbij gaat de cockring in 1 keer een stuk strakker. Als je in de toekomst stijf wordt gaat dat langzamer dus hoef je je daar geen zorgen over te maken”.
Shit riep ik hard op terwijl de tranen in mijn ogen sprongen. Hij had inderdaad gelijk. Ik haalde een paar keer diep adem.
“Het zal zo beter gaan. Even volhouden gewoon”.
Hij had gelijk ik voelde de pijn langzaam weg ebben.
“Van pijn hou je niet zo he Tom” Fluisterde Erik bij mijn oren.
“Nee, meester” antwoorde ik terug.
Hij had gelijk de pijn had mijn lul die behoorlijk hard was wat doen terug zakken. Ik voelde daarmee ook gelijk de druk van de cockring afnemen. De eigenaar had gelijk dat deel bleek dus wel te werken.
“Ok nu willen we eens even kijken of het echt ook werkt. Frans geil hem eens even goed op”. Zei de eigenaar.
Frans kwam met een brede lach dichterbij. Ik wist niet wat er zou gaan gebeuren of hoe het zou gaan voelen. Ik wist wel dat ik mijn lul niet zou kunnen beheersen. Vanaf het moment dat Frans hem aanraakte kwam hij weer verder tot leven. Frans begon zachtjes mijn eikel te strelen genoeg om in kleine stootjes mijn lul tot volle grote te krijgen. Hij was inderdaad een ervaren slaaf want hij wist precies waar hij zijn handen moest gebruiken.
“Zou Tom, Frans in zijn ondergoed mogen zien. Ik denk dat hij dan zonder al te veel gespeel klaar zou komen”.
“Ah is het er zo een”. Antwoorde de eigenaar.
“ja heel erg snel getriggerd bij het zien van iemand in ondergoed. Zo snel zelfs dat alleen de gedachte om mij in mijn ondergoed te zien al voldoende was voor hem”.
Ja vertel het ze helemaal ook nog eens dacht ik toen.
“Frans doe je broek eens langzaam uit”.
Het ergste was dat ze natuurlijk gelijk hadden. Vanaf het moment dat Erik het voorgesteld had kon ik maar meer aan een ding denken en was mijn blik om Frans zijn kruis gericht geweest. Nu ging het dan gebeuren. Met een hand begon hij zijn broek los te maken met zijn andere bleef hij zachtjes met mijn lul spelen.
Ik voelde het hoogtepunt nu snel dichterbij komen. Tegelijkertijd begon ook de cockring straker te staan. Op het moment dat ik voelde dat ik ging komen bereikte de druk van de cockring zijn top. Ik voelde mijn lul en ballen de samentrek beweging maken van het klaarkomen. Een zalig gevoel van bevrijding trok door mijn lichaam maar shit daar bleef het bij het laatste gevoel van sperma dat je ballen verlaat en door je lul naar buiten schiet kwam niet. Het was net een onafgemaakt orgasme. Fijn en toch zeker ook weer niet fijn omdat je iets miste in het gehele proces. Ik schokte wel even maar daar bleef het bij.
Toen ik mijn ogen open deed zag ik drie paar ogen op mijn gericht.
“Wel ik denk dat het gewerkt heeft als ik zo zijn uitdrukking gevolgd heb”. Zij de eigenaar.
“Ja dat kan je wel zeggen. Voor een moment dacht ik dat hij echt ging spuiten. Wreed om het op deze manier te moeten ondergaan. Ik denk dat we hier nog veel plezier mee gaan hebben. Bedankt voor dit aanbod”.
Erik en de eigenaar liepen even wat verder van mij vandaan en fluisterde even wat.
“Kom kleed je aan we gaan nu”.
We verlieten de zaak. Ik voelde mijn lul terug schrompelen naar een normaal formaat.
“Hoe ga je normaal naar huis Tom als je van je werk komt”.
“Met de bus” antwoorde ik.
“Goed laat maar eens zien welke route”.
Ik leidde Erik naar de bushalte even terug die ik altijd gebruikte. Ik was blij dat ik mijn rits dicht had mogen doen. Tenminste ik had dat gewoon gedaan en Erik had er niets van gezegd. Hij was stil gedurende de bus rit, na ongeveer 25 minuten kwamen bij de halte aan waar ik normaal altijd uitstapte.
We liepen verder door naar mijn huis.
Ik was benieuwd wat ze daar nu allemaal nog hadden gedaan. Erik opende de deur en leidde me naar de kamer.
“Ga hier maar eens even zitten”.
Ik ging zitten en keek eens rond. Shit er hingen wel 3 cam’s in the huiskamer. Zouden er op andere plaatsen nog meer zijn.
“Vergeet je niet iets slaafje”.
Oh nee niet weer he, ik vergat dat mijn kleren uit moesten. Ik stond snel op zonder iets te zeggen en begon mijn eigen uit te kleden.
“Dat is beter”.
“Ok we hebben zoals je kunt zien wat cam’s opgehangen zodat je je vanaf nu niet meer voor ons kunt verschuilen dus geen stiekem aankleden of wat. Tevens hebben we al je spijkerbroeken weg gehaald. We weten dat je naar je werk een pak draagt dus die hebben we laten hangen. Verder hebben we al je korte broeken meegenomen op 1 na. Als je buiten het werk om ergens naar toe gaat mag je NOOIT een pak dragen maar je korte broek. Als je toch een lange broek nodig hebt dan kun je er een bij ons komen halen of wij brengen die. We van te voren even af spreken want je wilt toch niet voor een gesloten deur staan. Het adres waar je je broek kunt ophalen geven we dan wel aan je door”.
“En wat als ik visite krijg”.
“Dan mag je als je toestemming hebt gevraagd de korte broek aan of je dient een broek te komen halen. Alles hangt af wie er komt denk ik. Maar we zien wel hoe dat in de praktijk werkt”.
Stil zat ik daar. Langzaam begon het tot me door te dringen dat mijn leven helemaal overgenomen werd. Natuurlijk wilde ik niet dat er nog iemand op bezoek kwam en zelf weggaan daar zou ik wel even over nadenken. Stel je voor dat ze vonden dat ik in mijn korte broek ergens naar toe moest gaan.
“Goed dat is het wel voor vandaag slaafje, nog een dingetje trouwens. Doe je onderbroekje is naar beneden”.
Ik deed mijn onderbroekje naar beneden en keek vol belangstelling naar hoe mijn lul ingepakt zat. Erik kwam dichterbij en ik zag dat hij iets in zijn handen had.
“Het is goed dat hij lekker slap is nu Tom, anders had ik moeten zorgen dat hij dat weer was geworden”.
Hij ging met zijn ene hand naar een ring die er aan zat. Ik keek vol spanning toe wat ging hij nou doen. Hij trok aan het hele zaakje en ik hoorde iets klik zeggen. Toen hij zijn handen weg haalde zag ik dat er een klein slotje aangebracht was.
“Zo, kan je nu niet meer stijf worden tot dat wij dat willen. Misschien leer je dan om ons te gehoorzamen. En denk maar niet dat je het er af krijgt want ik heb hier het sleuteltje”.
Beteuterd zat ik naar het hele zaakje te kijken. Ik voelde dat er niet echt veel ruimte was, al hoewel het niet oncomfortabel was of zo maar toch. Helemaal onder controle nu dacht ik. Ik voelde dat ik genoeg gehad had en wenste dat Erik weg zou gaan. Ik voelde dat ik op het punt stond om te gaan huilen. Hoe had ik dit kunnen laten gebeuren. Verdomme.
“Goed ik ga er vandoor als je iets wilt weten dan mail je maar he”.
Ik knikte alleen maar. Ik voelde echter dat ik niet bij machte was om meer te doen op dat moment. Erik verliet mijn appartement. Onwezenlijk keek ik rond. Ik had mijn onderbroekje nog niet opgetrokken en keek nogmaals naar mijn opgesloten liefdesapparaat. Verdomme, nee he wat nu, ik kon toch onmogelijk zo verder gaan. Moest ik mij dan toch maar laten aangeven. Nee dat nooit dacht ik. Ik vond het wel geil maar het moest toch niet veel gevaarlijker worden dat kon toch niet en dan die visite kaartjes met mijn website waren ze nu helemaal gek geworden
wow,... wat is het vervolg... stem, chat met me.. of bekijk mijn profiel.

2395 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.