Mijn oude vriend

Geplaatst door: biman54-ede op 12-02-17

Ik leerde hem kennen op een chat. Ik kom uit Apeldoorn, is dat bezwaarlijk, was het eerst wat hij zei. Het is al weer 8 jaar geleden dat ik hem leerde kennen, ik was toen 48 en hij is 14 jaar ouder dan ik. Onze eerste ontmoeting was op een parkeerplaats in het bos waar ik regelmatig een rondje hardloop. Het had die zondag gesneeuwd en het was heel druk op de parkeerplaats. Ben heel even in zijn auto ingestapt maar durfde niets te doen, was bang dat iemand me zou herkennen. Hij streelde mijn been over mijn lange strakke tight en zijn warme hand ging mijn slipje in, mijn pik reageerde direct, ik gaf hem een kus en ben uitgestapt en naar huis gegaan, dat was onze eerste ontmoeting. In al die jaren hebben we lief en leed gedeeld via de chat, hij woonde inmiddels alleen en vroeg me vaak om een keer op bezoek te komen maar ik durfde niet of had geen gelegenheid, hij woonde op een uurtje rijden met de auto. Een enkele keer gingen we een boswandeling maken, ik thuis onder het mom van een rondje hardlopen. Speciaal voor hem deed ik een piepklein stringetje onder mijn hardlooptight aan, zijn eerste vraag tijdens onze wandeling was altijd: heb je hem aan??

We zochten altijd even een rustig plekje op in het bos, we begonnen altijd met tongzoenen, ik voelde dan zijn handen over mijn billen gaan. Ik had inmiddels warme gevoelens voor hem ontwikkeld en hij voor mij. Bij hem ging dat heel ver, hij wilde me als partner, mij bezitten, één ziel en lichaam met me worden, maar gezien mijn thuissituatie is dat onmogelijk.  In het bos werd ik altijd heerlijk door hem gepijpt, ik heb hem ook meerdere malen gepijpt, onze laatste ontmoeting was september 2016, hij heeft me klaargetrokken terwijl we innig tongzoende. Hij was meer top en ik bottem maar we hebben het wel eens geprobeerd in het bos maar we hadden geen glijmiddel dus het lukte niet echt. Door omstandigheden op het werk ben ik thuis komen te zitten. Ik vertelde dat aan hem tijdens het chatten en hij zei meteen: dan kun je een keer langskomen toch? Ik schrok van die opmerking, had geen excuus meer en zei dat ik dat binnenkort zal doen. We hadden op een dinsdag afgesproken, ik stapte fris gedouchd de auto in, binnen drie kwartier belde in met trillende hand bij hem aan. In het halletje omhelsde we elkaar. Ben zo blij dat je er bent, kom binnen. Ik liep de woonkamer, zag er een beetje ouderwets maar wel gezellig uit. Ik ga koffie inschenken zei mijn vriend, ik zat even alleen op de bank en keek rond toen hij met de koffie binnenkwam. Na de koffie zei hij, ik heb een kadootje voor je gekocht, hij pakte een pakje wat naast de bank lag en gaf het aan me. Het voelde heel zacht aan als ik erin kneep. Er zit wel een voorwaarde aan, je moet het wel even voor me showen. Showen vroeg ik verbaasd?? Ik pakte het uit, ik werd behoorlijk zenuwachtig hiervan want er kwam een lingeriesetje te voorschijn, een satijnen stringetje, een zwart satijnen hempje en een setje panty's. Ik ga hem een innige kus en zei dank je wel. Je weet wat de voorwaarde was hé, ik knikte, je kunt je daar even omkleden ik wacht hier wel tot je binnenkomt. Ik ging een kamertje in en deed de deur dicht en deed het setje aan, het maakte me nerveus maar ook geil, ik deed de deur op en liep naar hem toe, wat vindt je ervan.
Ik vind je zo mooi zei hij, draai je eens om, even je kontje zien en dat deed ik. Hij stond op, kom laat ik je de rest van het huis zien.

Tijdens onze boswandelingen ging hij vaak achter me lopen om naar mijn kontje te kijken, ik voelde dan zijn priemende ogen in mijn rug. Nu kwamen we bij de trap naar boven, ga jij maar eerst zei hij en dat deed ik ook. Weer voelde ik die priemde verlangende ogen van hem achter me. Kijk zei hij, hier is de badkamer en hier slaap ik. Er stond een niet al te groot tweepersoonsbed en alleen een stoel in die kamer. Ga maar even liggen zei hij toen hij me geil en begerig aan keek. Ik ging op mijn rug liggen en keek hem aan. Hij had alleen een kamerjas aan en een boxer, hij deed de kamerjas uit en legde die op de stoel en kwam naast me liggen en zei: nu ben je voor even mijn bezit, mijn grote liede, mijn man/meisje, ik wil één ziel en één lichaam met je worden. Met zijn hand streelde hij mijn pantybenen en we begonnen te kussen, steeds heftiger, we aten elkaar bijna op, ik hou van je zei hij en ik hou van jou lieverd. Op het nacht kast zag ik een tuubetje liggen en dacht nu gaat het gebeuren. Hij trok mijn satijnen hempje uit en kuste mijn oor en mijn nek en likte aan mijn tepels. Hij ging langzaam met zijn hoofd naar beneden over mijn buik. Hij kuste mijn pik door het glanzende broekje heen, ik dacht dat ik gek werd. Hij kuste mijn dijen en al mijn gevoelige plekje rond mijn pik. Langzaam trok hij mijn slipje uit, ik zag de string over mijn pantybenen gaan, ik lag met mijn benen wijdt, hij likte aan mijn ballen en mijn stijve, mijn benen werden omhoog geduwd en ik voelde zijn tong over mijn kutje gaan, zijn witte baardje kriebelde lekker, dit had ik nog nooit meegemaakt maar het voelde hemels. Ik ging nu rechtop zitten en trok zijn boxer uit en nam zijn pik in mijn mond en zoog net zo lang tot die helemaal stijf was en ging weer liggen.

Mijn liefje pakte de tube en smeerde zijn stijve in en ik deed mijn benen alvast naar achteren. Hij kwam nu over mee heen en zei, nu gaat het gebeuren we worden één. Ik sloeg mijn benen kruiselings om zijn middel en pakte zijn hoofd en gaf hem een tongzoen, ik voelde zijn pik tegen mijn kutje aan duwen en probeerde me te ontspannen, verrassend makkelijk gleed hij bij me naar binnen. Kreunend en hijgend begon hij heen en weer te gaan, ik vond het zalig. We lagen innig verstrengeld terwijl ik door mijn liefste werd geneukt, een jaren lange droom ging in vervulling.   Hij begon zwaarder te hijgen en zei liefste ik hou het niet meer ik kom. Kom maar zei ik, geef het me, geef me al je geil. Kort daarop kwam hij kreunend klaar in me. Uitgeput bleef hij even op me liggen en ging toen uit mijn kutje waar een beetje zaad uit liep. Vond je het lekker, ja zei ik, werelds. Met zijn mond begon hij mijn pik te verwennen, hij likte mijn ontblote eikel en nam mijn pik in zijn mond. Ik denk dat ik al na 30 seconden in zijn mond klaarkwam. wat een zaligheid. Met een mond vol zaad kuste hij me, ik proefde mijn eigen zaad. We lagen nog even na te puffen. Mijn vriend pakte de dekens en ging op zijn zij liggen, hij trok me tegen me aan en we lagen lepeltje lepeltje. MMMM het voelde goed en vertrouwd en het duurde niet lang of ik dommelde even weg.

Toe ik wakker werd was mijn schat me onder de dekens aan het pijpen. Het duurde weer niet lang voor ik klaarkwam en weer kreeg ik een natte kus van hem. We tongde nog wat en zei dat ik moest gaan, jammer zei hij, wou dat je voor altijd bij me was maar dat kan helaas niet. Nee dat gaat niet lieverd, ik kleedde me weer om en we spraken af om de lingerie hier te laten, ik het halletje namen we afscheid door een dikke knuffel en tongzoen en spraken af dit een vervolg te geven. Ik wil alle standjes uitproberen met je zei hij lachend. Ik gaf hem een dikke kus en zei lachend terug: ik zal met niet verzetten dan en liep naar de auto, hij stond zwaaiend voor het raam, ik zwaaide terug en dacht, dit was zo lekker, ik zou dat elke dag wel willen.
 
Einde

3653 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.