Tantra massage – tweede deel

Het heeft door omstandigheden een tijdje geduurd, maar hier is dan toch deel twee.
Zie deel 1 voor het begin.


Hij nam me aan de hand naar het bed. Hij stelde voor om eerst ons lichaam een beetje te leren kennen. Nou daar had ik wel oren naar. Hij ging op bed liggen en vroeg me om naast hem te komen liggen. Zij aan zij lagen we, met ons gezicht naar elkaar. Onze monden vonden elkaar en we begonnen heerlijk te tongen. Ondertussen met de handen elkaars lichaam verkennen. Alles was bij hem, net als bij mij heerlijk glad, geen haartje te bekennen. Al tongend vond ik met mijn hand zijn ballen en begon er zachtjes mee te spelen. Hij had mijn pik ook al gevonden en trok er heel zachtjes aan. Na een tijdje stelde hij voor om ons lichaam nog wat intiemer te leren kennen. Ik wist niet wat hij bedoelde, maar hij vertelde mij dat ik bij hem moest doen wat hij bij mij deed. Hij draaide zich om zodat we wel nog met ons gezicht naar elkaar lagen, maar hij lag met zijn lichaam naar de bovenkant van het bed en ik naar de onderkant. Langzaam tongden we elkaar weer. Daarna zakte hij wat verder naar beneden zodat hij met zijn mond bij mijn tepels kwam en ik met mijn mond bij zijn tepels. Die kregen een lekkere likbeurt. Ik deed precies wat hij bij mij deed. Steeds verder zakte hij af, mijn buik likkend en ik de zijne. De schaamstreek sloeg hij over en begon mijn voeten te likken. En ik zo de zijne.
Na een tijdje verschoof hij iets waardoor zijn hoofd bij mijn inmiddels stijve pik was en ik een prachtig zicht had op zijn pik. Dat was voor mij het moment om zijn stijve pik eens lekker in mijn mond te nemen. Ik voelde tegelijkertijd zijn lippen om mijn eikel. Heerlijk hebben we elkaar daar liggen pijpen waarbij ook de vingers elkaars kontje vonden. Omdat het allemaal zo rustig en relaxed ging was het echt de manier om elkaars lichaam te leren kennen. Toen kon de massage beginnen.


Hij trok het laken van het bed. Hieronder lag een plastic folie. Dat is lekkerder zei hij ivm de vele olie die ik gebruik. Ik moest op mijn rug gaan liggen en voelde de olie over mijn rug vloeien. Hij masseerde me erg lekker met zijn handen en ook met zijn hele lichaam. Daarna ging hij over naar mijn benen die ook rijkelijk met olie werden ingesmeerd. Daarna waren mijn billen aan de beurt, maar eerst even likken zei hij. Hij duwde zijn tong in mijn kutje en likte me diep en nat. Ik tilde mijn kontje wat op zodat hij er goed bij kon komen. Hierna voelde ik weer de warme olie over mijn kontje lopen en begon hij langdurig mijn kontje ballen en mijn kutje te masseren. Dit deed hij met zowel zijn handen als zijn lul. Heel even duwde hij zijn pik tegen m’n gaatje aan. Mag ik vroeg hij?. Ja hoor, maar wel met CD. Natuurlijk zei hij. Hij nam een condoom en vroeg aan me of ik hem bij hem wilde omdoen. Ik nam het condoom en likte eerst nog even zijn pik. Daarna het condoom om. Ik draaide me weer om en hij kwam achter me liggen en duwde langzaam zijn pik in mijn kutje. Vanwege de vele olie en de vingers die hij er al ingeduwd had gleed hij soepel bij me naar binnen. Hij gaf me een heerlijke prostaatmassage. Mijn pik bleef stijf zo geil was ik geworden.


Hij stopte voordat hij klaar kwam, dat is voor straks zei hij. Ik moest me omdraaien en hij begon mijn voorkant met veel passie te masseren. Met handen, body en met zijn pik. Steeds als zijn pik bij mijn mond kwam kon ik het niet laten die te pijpen. Ik kwam bijna klaar maar steeds wist hij net op het juiste moment te stoppen.
Ik wil je weer neuken fluisterde hij. Natuurlijk schatje. Kom maar. Hij ging op zijn rug liggen en ik moest op hem gaan zitten. CD omgedaan en langzaam zakte ik over zijn neukstaaf naar beneden. Hij neukte me nogmaals goed door. Ik merkte dat hij ging klaarkomen. .Mag ik over je spuiten vroeg hij: ja hoor dat mag natuurlijk. Hij trok zijn pik uit mijn kut, deed het condoom af en begon te trekken. Wacht maar zei ik. Ik boog voorover en begon hem te pijpen totdat hij klaarkwam. Hij spoot alles in mijn mond en ik slikte natuurlijik alles in.  Zo nu jij. Hij zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Hij begon me heerlijk te pijpen, vingerde mijn kutje. Al snel kwam ik klaar in zijn mond waarbij hij ook alles doorslikte. Nog lekker liggen tongen daarna.
Een onvergetelijke ervaring.

2237 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.