Buurman Hotel (1)

Voor mijn werk moet ik regelmatig weg van huis waarbij ik dan overnacht in een hotel. Zo ook weer een tijd geleden toen ik naar Hengelo moest. Ik sliep in het Vandervalk hotel aldaar. Ik zou er drie nachten blijven, van dinsdag tot vrijdag.
Nadat ik op dinsdagavond had ingecheckt liep ik met mijn koffertje naar de kamer. Ik had een kamer met balkon merkte ik. Het balkon was eigenlijk een grote galerij. Je kon dus gewoon over het balkon naar de andere kamers lopen, er zal alleen een bloembak tussen de kamers, maar die versperde de weg niet echt. Omdat het een warme dag op kantoor was geweest eerst maar even douchen. Meteen maar alles lekker glad geschoren, gewoon omdat ik het lekker vind, maar dat zie je ook wel aan mijn ‘nickname’ hahaha


Omdat het nog aangenaam was buiten, besloot ik een sigaretje op het balkon te gaan roken. Slechte gewoonte, ik weet het. Ik had alleen had een korte sportbroek aan met een T-shirt. En slippers natuurlijk. Er stonden twee stoeltjes dus ik ging zitten en van de andere stoel maakte ik een voetenbankje. Na een tijdje zo gezeten te hebben merkte ik dat in de kamer naast me iemand arriveerde. Tja zo alleen in een hotel gaan er ineens allerlei gedachten door je heen. Wie zou het zijn? Enige tijd later ging de schuifdeur open en kwam een man naar buiten, ik schatte hem op een jaar of 60, een normaal postuur. “oh, ik heb een buurman”, zei hij. Hoi ik ben Bram. Hoi, ik ben Rik antwoordde ik. Hij vertelde dat hij gisteren ook al hier was en dat er toen niemand was. Hij bleef aan zijn kant van de bloembak staan. “Zullen we samen zitten” vroeg hij. Oh ja hoor antwoordde ik, Wel zo gezellig, alleen is ook maar alleen. Ben zo terug antwoordde hij. Geen idee waarom hij weer wegging, maar na een minuut of 5 kwam hij weer. Hij had zich ook omgekleed, alleen had hij alleen maar een sportbroekje aan.  Hij pakte de twee stoelen die aan zijn kant stonden en kwam bij mij zitten. Ik hielp hem met de stoelen. Hij gaf een hand: Aangenaam. Zo zaten we dus naast elkaar.
 
Beetje vertellen over wat ons hier in Hengelo bracht. Dus vooral over werk. Als snel ging het over ons persoonlijk. Hij was net als ik gescheiden en dat beviel goed haha. Hij vertelde dat hij gescheiden was omdat hij biseksueel was en zijn vrouw kon daar niet mee leven. Omdat ik zo ongeveer hetzelfde had meegemaakt hadden we een mooi onderwerp. Hahaha. Nu had hij een vriendin die wel accepteerde dat hij weleens seks met een man had. Wow zei ik: Heeft ze toevallig ook een zus. Helaas. Al snel kwamen we erachter dat bloot zijn toch wel lekker is. Gisteren toen ik hier alleen was, heb ik  heerlijk naakt op het balkon gezeten. Hij was zelfs wat gaan rondlopen om te kijken of er nog andere gasten waren, maar alles was donker. Nou vandaag ben ik er zei ik. Zou je het erg vinden om je uit te kleden vroeg hij?. Tja dat overviel me een beetje, maar de zwoele zomeravond had me wel een beetje geil gemaakt. Dus voordat ik het wist hoorde ik mezelf zeggen dat ik dat niet erg zou vinden. Oke zei hij. Nu?. Ja hoor, want wie A zegt moet ook B zeggen. Ik deed mijn T-shirt uit, stond op en deed mijn broekje naar beneden. Mmm, mooi zei hij. Hij trok al zittend ook zijn broekje uit. Beide waren we lekker geschoren merkten we.
 
We zaten zo nog een tijdje, sigaretje rokend toen hij vroeg: Zullen we eens kijken of er iemand is? Huh, vroeg ik. Ja zei hij, spannend toch. Oke dan. Hij stond op en stak zijn hand uit. Ik pakte zijn hand en zo liepen we hand in hand over de balkons. Bij paar kamers naast ons waren helemaal donker, maar ik zag verderop licht uit een kamer komen. Ik bleef dus staan. Kom op zei hij. Gewoon lopen, wat kan je gebeuren, we zijn toch met zijn twee. We liepen hand in hand door. Toen we die kamer naderden waar het licht uit kwam, liep hij gewoon door en ik volgde. We keken naar binnen en zagen een man en vrouw op bed liggen (kleren aan, zullen wel al lang getrouwd zijn hahaha) en naar de televisie kijkend. Hij groette de mensen en liep door hahaha. Wow die man durfde. Op het einde aangekomen zijn we omgedraaid. Er was maar één kamer waar iemand was dus.
Toen we weer terugliepen waren daar de gordijnen dichtgetrokken. Wacht ff zei hij. Hij bleef voor het raam staan, trok me naar zich toe. Zo stonden we heel dicht gezicht aan gezicht. Ik voelde zijn lekkere lijf tegen me aan. Zijn adem kwam dichterbij en ik werd nog geiler. Hij kwam met zijn mond bij de mijne en ik voelde zijn lippen en zijn tong. Ik opende mijn mond en we stonden daar heerlijk te tongen voor het raam waarachter die twee mensen lagen.
 
Vervolg: Ja het is nog niet afgelopen.

4165 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.