Tom hoofdstuk 12

Ik sliep die nacht slecht ja wat wil je. Iedere keer als ik mijn eigen omdraaide voelde ik mijn pik over de lakens gaan. Licht opgewonden voelde ik hem dan stijf worden of althans proberen, maar dat lukte niet. Tje dit voelde echt niet lekker aan. Verdomme, dit was gewoon niet leuk meer. Tegen de ochtend voelde ik steeds vaker dat ik waker werd van de druk die ontstond doordat mijn eikel tegen het apparaatje duwde. Daar ging mijn ochtend stijve die kon ik wel vergeten. Het was vrijdag dus de laatste dag naar mijn werk. Ik vroeg mij eigen af of je er veel van zou zien. Ik hoopte van niet. Na het douche kleedde ik me snel aan. In de kamer met ontbijt in de hand realiseerde ik dat de cam’s er hingen. Dat was ik door mijn chasity helemaal vergeten. Ik keek naar mijn PC waar een overzicht van alle cam’s te zien was. Damned ze hadden echt alles op het internet gezet hoe was dat nu mogelijk. Ik keek en zag dat er een extra kastje naast de PC stond. Een beetje beter keek ik naar het scherm. Ik zag mezelf van 3 verschillende kanten, dat was dus de kamer. Dan waren er 2 in de keuken, 1 in de hal bij de voordeur. 1 op de logeerkamer en hmm 2 op mijn slaapkamer. De laatste twee moest ik even goed kijken. Donkere ruimtes toen drong het tot me door dat dat mijn toilet en de andere de badkamer waren. Verdomme nergens geen privacy meer. Daar stond ik dan in mijn onderbroekje te kijk voor een ieder die dat maar wilde.

Ik voelde hoe mijn lul begon te steigeren. Verdomme dit was toch wel heel erg vernederend. Om zo aangepakt te worden. Opnieuw voelde ik de druk op mijn lul toenemen maar helaas hij kon er niet uit. Ik probeerde nog wat kleine aanpassingen te doen maar dat lukte echt niet. Ik had nog een paar minuten die ik gebruikte om mijn aan te kleden en naar mijn werk te gaan. Er gebeurde die dag gelukkig verder helemaal niets. Toen ik thuis kwam liep ik nadat ik me uitgekleed had snel naar de PC. Ik wist dat ik mijn e-mail moest checken dus ik openende het programma en ging naar mijn box. Ja hoor daar was een e-mail van ze. Verdomme dacht ik wat nu weer. Maar tegelijkertijd dat ik dit dacht voelde ik mijn lul weer iets gaan doen wat helemaal niet ging. Tje he dit was echt niet prettig.
Ik openende de mail en las. Slaafje. Je hebt inmiddels gemerkt dat we je overal kunnen volgen dus je kunt je niet voor ons verbergen. We weten precies wanneer je thuis bent en doet wat wij willen. Morgen zaterdag avond ga je voor ons vrij houden. We zullen je morgen rond het middag uur laten weten wat je moet doen maar ga in ieder geval voor die tijd geen boodschappen doen.

Voor vanavond hebben we nog een opdracht. Je gaat vanavond namelijk nog naar de gym toe. Daartoe draag je een van de korte broekjes die er liggen en een onderbroekje dat we speciaal voor je klaar gelegd hebben. Eenmaal in de gym aangekomen kleed je je om, doe je je oefeningen en ga je daarna terug om te gaan douchen en om te kleden. Dat onderbroekje draag je tot morgen avond.
Veel plezier. Och nee he, gaan douche met dit ding om. Ik voelde me lul nog meer proberen om zijn gevangenis te verlaten. Ik moest aan iets anders denken en vlug ook. Dat lukte heel even totdat ik in de slaapkamer kwam waar op mijn bed een verpakking lag met daarin nieuw ondergoed. Toen ik dichterbij kwam zag ik het al dit was een wit bedrukte slip. Ik rukte het plastic eraf. Was dit alles dacht ik want ik merkte al gauw dat dit vrij klein was. Toen ook het wit omhulsel er af viel zag ik ook de print. Het was een of ander kinder cartoon tekening. Nee dat meende ze niet.
Ik trok langzaam mijn onderbroek uit en trok de nieuwe aan. Dit was te , dit kon ik toch niet of wel. Ik keek in de spiegel. Verdomme dit liet bijna geen fantasie meer over. Zo strak dat ik net het omhulsel, slotje hoe klein dan ook, mijn lul en ballen er in konden. Maar het leverde wel een behoorlijke bobbel op. Nee eh dit was wel erg stond ik daar in kinderondergoed. Ik had niet veel speling of het zou scheuren dat voelde ik ook nog wel. Ik trok mijn sportbroek aan en een T-shirt en ging snel op pad. Hoe later het werd hoe meer mensen er waren dat wilde ik echt niet
stem, chat en of laat weten als je ideeën hebt. Zie ook mijn profiel.

2027 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.