Buurman hotel (2)

Wil je weten wat vooraf ging. Kijk dan bij deel1
 
Ik werd al lekker geil en voelde mijn pik groeien. Hij nam mijn hand weer en we gingen terug naar mijn kamer. Ik keek naar hem en zag dat zijn pik ook al liet zien dat hij geil was. Bij mijn kamer aangekomen pakte hij het pakje sigaretten, nam er twee uit, stak ze aan en gaf er 1 aan mij. Zo stonden we leunend op de reling naakt tegen elkaar aan. Ik voelde zijn hand op mijn kontje. Dat was een teken voor mij om ook mijn hand op zijn heerlijk kontje te leggen en er lekker in te kneden. Hij liet me los, ging even naar binnen en kwam met twee kussen terug. Dat zit lekkerder zei hij, beter dan met je blote kont op zo’n rieten stoeltje. Hij legde de kussens op de stoelen en ik ging zitten. Toen hij wilde gaan zitten hield ik hem even tegen en trok hem naar me toe. Hij stond nu voor me en ik ging met mijn mond naar zijn pik. Zonder mijn handen te gebruiken kuste ik zijn navel en likte langzaam naar beneden totdat ik zijn eikel had. Er kwam een klein beetje voorvocht uit dat ik lekker oplikte. Ik pakte met mijn handen zijn kontje vast en nam zijn pik in mijn mond en pijpte hem. Heerlijk is het toch om een lekkere pik in je mond te voelen. Hij nam mijn hoofd vast en begon langzaam het ritme aan te geven.
 
Na een paar minuten had hij al een lekker stijve pik die ik gretig in mijn mond op en neer liet bewegen. Hij trok op een gegeven moment terug. Ik wil nog niet klaarkomen zei hij en ging naast me zitten. Nu kom jij hier staan zei hij en ik ging graag op de uitnodiging in. Zo pijpte hij me lekker stijf. Omdat ook ik niet wilde klaarkomen moest ik op een gegeven moment ook terugtrekken. We zaten daarna even ‘uit te rusten’ toen hij vroeg of ik top of bottom was. Ik ben versa en hij was dat ook. Op de vraag of ik bezwaar had als we elkaar zouden neuken zei ik natuurlijk geen nee. Ik heb alleen niets bij me, dus geen condooms of glijmiddel zei ik. Moet je altijd bij je hebben zei hij lachend, je weet maar nooit. Maar je hebt geluk want ik heb het wel. Hij stond op en ging naar zijn kamer, kwam terug met condooms en wat glijmiddel. Mmmm. Ik pakte zijn hand en we gingen mijn kamer in. De deur en gordijnen gewoon open laten natuurlijk.
 
Eenmaal op bed begonnen we hevig te tongen en te likken. Geen plekje werd overgeslagen. De vingers vonden hun weg naar ons kutje. Wat was het toch een lekkere vent. Mag ik je neuken? vroeg hij. Ja natuurlijk mag dat. Ik ging op mijn rug liggen, hij deed een condoom om, nam wat glijmiddel en smeerde zijn lul en mijn kutje ermee in. Ik trok mijn benen op en even later voelde ik zijn eikel tegen mijn kut aankomen en ontspande. In het begin ging het wat moeilijk, maar hij nam er de tijd voor. Even later gleed zijn pik er soepel in. Hij begon me goed door te neuken. Ondertussen trok ik aan mijn pik. Af en toe boog hij iets voorover en gaf me een lekker natte tongzoen. Toen hij wat harder ging hijgen was dat voor mij een teken dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ik wil je klaarpijpen fluisterde ik. Hij glimlachte, trok zijn lul uit me en deed het condoom af. Hij kwam met zijn pik bij mijn mond, duwde die naar binnen en begon me te neuken. Ik maakte me er klaar voor. Hij spoot zijn sperma vol in mijn mond. Omdat het teveel was, kon ik niet alles ineens doorslikken, het liep langs mijn mondhoeken af. Hij liet zijn lul nog in mijn mond zitten en veegde het sperma van mijn gezicht en likte het op. Ik pijpte nog lekker door en zorgde dat alles uit zijn lul gezogen werd. Hij trok zijn, inmiddels wat slap geworden pik, eruit.
 
Zo en nu ben jij aan de beurt en ging op me zitten. Deed een condoom om mijn nog rechtovereind staande pik en smeerde die met glijmiddel in. Hij ging er recht opzitten en gleed over mijn pik omlaag. Hij ging iets boven mij ‘hangen”. Stoot maar in je eigen tempo zei hij. Mmm die man wist van aanpakken. Ik stootte lekker in zijn heerlijk kutje. Zeg maar als je komt, dan pijp ik je ook klaar. Nou dat duurt niet lang meer. Hij ging van me af, trok het condoom eraf en pijpte me heerlijk klaar. Ik spoot alles in zijn mond en hij slikte het door. Moe maar voldaan lagen we nu naast elkaar te tongen, elkaars zilte sap nog proevend.
 
Wordt nog vervolgd

3235 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.