Eritica cinema

Vandaag voor het eerst naar de erotica cinema geweest om ervaring op te doen. Ik was om 12.00 uur naar binnen gegaan en keek wat er allemaal te beleven was. Ik heb mij uitgekleed en ben naakt rond gaan lopen. Woh wat was dat lekker. In het begin was het niet druk. Ik heb in de darkroom een hele tijd in de kettingen gehangen op zo 'n ligbed met je benen in de touwen.

Heerlijk ik lag daar lekker aan mijn kutje te voelen. Toen kwam er een man binnen en zag mij liggen. Hij duwde zijn heerlijke neukstaaf direct in me. Ik genoot hoorbaar. Hij stond mij hard en diep in mijn kutje te neuken. In een mum van tijd kwam hij klaar in mij. Zijn warme zaad spoot die in me en deze liep er langzaam weer uit. Nadat hij weg liep heb ik mijn kutje met mijn vingers leeggemaakt en mijn vingers afgelikt. Heerlijk dat mannenzaad.

Ik ben naar de filmzaal gegaan alwaar ook hokjes zijn om je neukstaaf door heen te steken. Ik heb dit ook gedaan en voelde dat een hand aan mijn piemel kwam. Ik voelde even later dat deze omhelsd werd door lippen. Ik werd dus heerlijk gepijpt door een voor mijn onbekend persoon. Ik dacht dat kan ik ook. Ik heb in een hele korte tijd wel 6 lullen af- en leeggezogen. Ik ben met mijn kontje tegen zo 'n gaatje gaan staan en kort daarop voelde ik dat er iemand zijn lul in mijn kutje stopte. Ik voelde dat hij mij probeerde diep te neuken. Ik hoorde dat hij steeds tegen het schot aankwam. Nadat hij zei dat hij klaar was gekomen vroeg ik zijn pik er nog een keer doorheen te steken. Ik heb zijn pik diep in mijn mond genomen en schoongelikt.

Op een gegeven moment deed er een man het gordijntje open waar ik stond en vroeg mij om in de gynacologen stoel te gaan zitten. Ik dacht er geen moment over na en ging gewillig in de stoel zitten. Ik deed mijn benen wijd en de man neukte mij volop. Ik denk dat hij wel 3x in mij klaar is gekomen. Nadat hij vroeg om met zijn tepels te spelen moest ik deze hard in knijpen. Hij kwam vervolgens voor een 4e keer klaar. Ik ben uit de stoel gegaan en heb zodat iedereen het zag op het grote bed met mezelf gespeeld. Ik probeerde mijn hele hand in mijn kutje te duwen alleen helaas mijn armen waren tekort.

Vervolgens ben ik naar het toilet gegaan en maakte een kommetje met mijn handen en liet daar langzaam mijn pies in lopen. Ik zette mijn hand naar mijn mond en dronk het op. Ik werd geiler dan geil zeg maar botergeil. Ik denk dat ik wel 10 x mijn hand met pies naar binnen heb gewerkt. Heerlijk niet te sterk en niet te zuur. Precies op smaak. Even later werd ik aangesproken door een man. Ik hoorde hem tegen mij zeggen ik wil je nog een keer neuken. Ik vermoed dat dit de man was die mijn kontje neukte toen ik met mijn gaatje tegen zo 'n rondje stond waar normaal de penis doorheen moest. Hij was samen met zijn vriend.

Ik ging op het bed zitten en hij zei ga op je rug liggen. Ik ging gewillig op mijn rug liggen. Ik zag en voelde dat hij mijn benen ophoog en uit elkaar deed en voelde een hele grote dikke neukstaaf naar binnen glijden. Hij vroeg mij even later om te draaien om hem te pijpen. Terwijl ik samen met zijn vriend om en om zijn grote penis aan het pijpen was stak hij zijn vingers in mijn kutje. Hij was heerlijk met mijn kutje aan het spelen. Ik ging met mijn kontje iets meer naar beneden en verzocht hem al zijn vingers in mijn kutje te steken. Ooooh heerlijk strak werd het toen zijn vuist naar binnen gleed. Het leek wel alsof ik moest poepen. Van genot ging ik nog harder pijpen en zuigen. Ik zag dat hij schokkend klaar kwam. Als zijn zaad spoot hij op mijn gezicht en in mijn mond. Het waren dikke witte klodders.

Ik heb zijn zaad doorgeslikt en mijn vingers nadat ik deze over mijn gezicht had gehaald schoongelikt. Ik heb heerlijk genoten vandaag en dit zal niet de laatste keer zijn geweest dat ik daar ben geweest. Ik weet nu dat ik pis en spermageil ben en overal voor in ben. Ik zag op de klok dat het inmiddels 17.20 uur was . Ik heb mij aangekleed en ben naar mijn vrouw die thuis zat gegaan. Hoop de volgende keer als ik in de kettingen hang of op de gynacologen stoel zit dat de mannen in de rij staan om mij te neuken en vol te spuiten met warme zaad of pies. Dus als je komt en je ziet mij liggen, ik zeg dan go...........fuck me hard and diep.

4530 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.