Zomerdag 3

Geplaatst door: crisbomans op 17-02-17

Op een mooie zomermiddag heeft Cris - die altijd meende, dat hij hetero was - tot zijn vreugde en bevrediging samen met zijn vriend Matiz zijn persoonlijke, seksuele oriëntatie ontdekt en beleefd. Na een avondwandeling heeft Matiz aan Cris gevraagd om te blijven, zodat ze hun lijf en gevoelens op een nog intiemere - anale - manier kunnen delen en beleven.
 
Liefdevolle Ontdekkingen 3
 
Vol onuitgesproken, opgewonden verwachting gingen we dicht tegen elkaar aan op bed liggen en begonnen, terwijl we elkaar over en weer liefkoosden, te praten. Matiz vertelde over zijn werk en hoe hij er - eigenlijk per ongeluk - in verzeild was geraakt. Hierna vroeg hij hoe dat voor mij was. Ik vertelde dat ik in de personeelsector werkte, maar tussen twee banen zat omdat ik even tijd voor mezelf nodig had. De opgespaarde vakantiedagen waren er goed voor.
 
“Heeft dat ook iets te maken met je vroegere onzekerheid over je seksuele geaardheid (vroegere, zei hij!)?”, vroeg hij belangstellend.
“Voor ’n deel, maar ik ben er ook niet zo zeker meer van of ik dat werk nog wel langer wil doen.”, antwoordde ik, en vervolgde: “Weet je, Matiz, die afgebroken studie zit me feitelijk best dwars.”.
“Hoezo? Wil je dan weer gaan studeren?”.
“Ja, nou ja, parttime misschien. Ik zou liever iets in de filosofische sfeer willen doen of Nederlands studeren. Dan kan ik me meer toeleggen op schrijven en zelfs… dichten.”.
“Schrijf en dicht je dan al en zou je dat meer willen doen?”, ging hij hierop door.
“Dat zijn twee vragen in een.”, antwoordde ik lachend, ”En het antwoord op allebei is: ja.”.
“Dan moet je dat doen, Cris. Morgen wil ik graag meer horen over je hobby’s. Maar nu zou ik het liefste weer even met je willen vrijen.”, zei Matiz.
 
Terwijl hij dat zei, streelde hij mijn naar zijn sensuele aanrakingen verlangende lijf, boog zich over me heen en kuste me. Een liefdevolle kus, die door mijn heftige reactie hierop meteen overging in een intieme tongzoen. Onze tongen dansten verwoed om elkaar heen. Onderwijl zocht en vond ik Matiz’ warme kruis, dat mij zo dierbaar geworden was. Zonder dat ik daarop bedacht was, voelde ik dat hij een beginnende erectie had en veel voorvocht.
“Hé, je bent bijna stijf en helemaal nat en lekker glad, Mats.”.
“Ja joh, ik heb me vandaag in feite pas goed gerealiseerd hoe ik naar ‘n vriend als jij verlangd heb. Natuurlijk spelen mijn seksuele verlangens ook ’n rol, Cris. Laten we elkaar geen mietje noemen.”.
“Hoor je wat je zegt?”, schoot ik in de lach.
 
“Ach, verrek, nu je ‘t zegt.”, grinnikte Matiz, pakte me beet, rolde me op mijn rug en ging met zijn hand naar mijn kruis. Teder nam hij me vast en bewoog heerlijk stimulerend over mijn nog slappe piemel op en neer. In een oogwenk kreeg ik een stijve.
“Volgens mij.”, zei hij, “ben ik niet de enige die graag wil vrijen.”.
“Ik wil niks liever, Mats.”, antwoordde ik, “Het is allemaal nog zo nieuw en… heerlijk opwindend!”.
“Okay dan, Cris. Voor we douchen moeten we ons even spoelen. Je weet hoe dat gaat?”.
“Ja, ik doe dat wel ‘ns, als ik zin heb om mezelf anaal te verwennen.”.
“Dan hoeft dat niet altijd, maar nu gaan we echt anaal vrijen.”.
“Ik wil alles, wat jij wilt, lief, ik moet tenslotte alles nog leren. Eerlijk gezegd heb ik zelfs nog nooit met ’n meisje geneukt, laat staan anaal.”.
“Daar is niets mis mee.”, zei Matiz geruststellend, “Ik weet weliswaar hoe het gaat, maar ik heb ’t zelf ook nog nooit gedaan. Dus dat kunnen we samen ontdekken.”.
 
“Duidelijk, lieverd.” (een beetje vreemd voelde ‘t wel, vond ik, om dat tegen een man te zeggen ;-)
Om iets van de zakelijkheid van dit gesprekje weg te nemen, nam hij me in zijn armen en kuste me met een heftigheid, die ik nog niet van hem kende. Het was zo heerlijk om dat te mee te maken…! Door de vreugde die een nieuwe ontdekking met zich meebrengt, ging ik er totaal in mee en kuste hem even heftig terug. Matiz pikte dat gelijk op en zei:
“We kunnen ook gewoon vrijen, als je dat liever doet.”.
“Nee, Matiz, laten we ’t maar doen zoals jij zei.”.
“Okay, op naar de badkamer dan.”.
 
Het reinigingsritueel was een fluitje van een cent. Ik vond het deze keer zelfs opwindend. Dat Matiz er was, maakte voor mij alle verschil. Daarna doken we onder douche. Het was net als vanmiddag verrukkelijk om onze door het water heerlijk gladde lijven tegen elkaar aan te voelen! Anders dan vanmiddag maakten we er geen seksfestijn van, maar droogden ons na het douchen meteen af en gingen weer naar bed. Ik vond het bijzonder om met Matiz naar bed te gaan. Het verschil met een bank is weliswaar niet zo groot, maar de intimiteit leek tastbaarder. Dat het - zoals alles - voor mij de eerste keer was, droeg er natuurlijk ook aan bij.
 
We gingen lekker tegen elkaar aan liggen en genoten van de warmte van elkaars mannenlichaam. Na een tijdje begonnen we elkaar weer te liefkozen. Het was zo heerlijk om zijn hand over mijn nu extra gevoelige lijf te voelen. Ik deed hetzelfde bij Matiz en genoot van het harder worden van zijn tepels en de zachtheid van Matiz’ buik net onder zijn borstkas, waar ik eerder ook een sixpack had gevoeld. Maar nu voelde ik dat alleen, als ik een gevoelig plekje in zijn lendenen liefkoosde en zijn buikspieren zich opeens spanden. Zoals het nu nog voor mij was, vond ik ‘t al te gek om zijn pik te pakken en te voelen, dat hij door mijn strelende aanrakingen meteen stijf werd. Teder deed ik zijn voorhuid naar beneden en streek over zijn gevoelige toompje.
 
Matiz hijgde van opwinding, net als ik toen hij dat bij mij deed en er golven van geilheid door mijn lijf joegen. Ik voelde, dat hij voorvocht kreeg. Daardoor werden mijn vingers heerlijk glad en kon ik hem nog lekkerder liefkozen. Tegelijkertijd voelde ik, dat hij met zijn hand door mijn bilnaad ging, met een vinger mijn sterretje beroerde en zelfs even in me ging. Geile huiveringen door mijn lijf! Ineens maakte Matiz zich van me los, draaide zich om, zodat we in standje 69 lagen. Halsoverkop namen we elkaars stijve pik in onze mond. Zijn mond gaf me zo’n lekker warm gevoel om mijn pik. Ik liet Matiz’ erectie weer uit mijn mond glippen, ging met mijn tong zacht over zijn eikel, proefde zijn lekkere voorvocht, likte zijn gladgeschoren zak, zoog zijn ballen om beurten in mijn mond, liet ze er zacht uit glijden en nam zijn stijve weer in mijn mond.
 
(Hier lig ik dan met de stijve penis van een man - wel een heel erg lieve jonge man - in mijn mond, schoot het door me heen, de aanleiding van mijn onzekerheid en geile verlangen. En… ik vind het fantastisch!)
 
Veel tijd om er bij stil te staan had ik niet, want Matiz had blijkbaar wat van mijn voorvocht gepakt en ging met een gladde vinger in me op en neer. Lekker! Ik schoof wat naar boven en deed dit ook bij hem. Het was zo heerlijk in hem te zijn. Hij had zo’n lekker holletje, dat ruimer was dan ik dacht en nog geiler aanvoelde. Daarna keek ik naar zijn sterretje, dat me verlangend toelachte. Ik schoof een beetje omlaag, likte het en stak m’n tong zo diep mogelijk in hem. Nu begreep ik waarom hij die reiniging wou doen. Het smaakte nergens naar. Maar… ik vond ‘t toch opwindend! Ik had het nog niet gedaan of ik merkte, dat Matiz dat ook bij mij deed.
 
Daarna trok Matiz zich van me terug, keerde zich om, ging naast me liggen en kuste me. Natuurlijk werd het een tongzoen waarbij onze gladde pikken hartstochtelijk langs elkaar wreven en ik adem tekort kwam. Geleidelijk kwam hij op me te liggen. Het was heerlijk om zijn lijf over de hele lengte op me te voelen. Als vanzelf trok ik mijn dijen op en bood mezelf - zo voelde het - aan. Zo geil was ik nog nooit geweest. Hij liet zich geen twee keer uitnodigen. Hij gleed tussen mijn benen en zocht met zijn gladde eikel m’n sterretje. Zo geil als ik was, verlangde ik naar Matiz’ binnendringen. Lang hoefde ik niet te wachten. Eerst liet hij wat voorvocht van zijn eikel achter op m’n jongenskutje en bracht toen - teder op en neer gaand - een en daarna nog een tweede vinger in me. Heerlijk… geil!
“Gaat ‘t, Cristian?”, vroeg hij met een van opwinding hese stem.
“Ja, joh, ga maar door.”, kreunde ik.
 
Dat deed hij. Teder zette hij zijn eikel tegen m’n sterretje en duwde voorzichtig door. Het was zo’n apart gevoel om hem in me te voelen komen!
“O ja, ga door, Mats, ga door.”, kreunde ik schor.
Zacht op en neer stotend voelde ik hem alsmaar dieper met zijn lekker gladde stijve in me komen. Tot ik voelde, dat zijn ballen tegen mijn billen kwamen, omdat hij helemaal in me was.
Hoewel het volkomen pijnloos was geweest, stopte hij toch even om me te laten wennen - zei hij. Het was een heerlijk gevoel om hem, om zijn stijve in me te voelen. Ik was vol van hem en genoot met heel mijn - naar Matiz en zijn orgasme verlangende - lijf.
“Laat je maar lekker gaan, lieverd.”, steunde ik.
 
Ik had dat nog niet gezegd of ik merkte, dat hij dat deed. Eerst langzaam, maar geleidelijk alsmaar sneller stootte hij zijn stijve pik in me. Tot zijn hartstocht het overnam en Matiz zich helemaal liet gaan en onbeheerst in me ‘tekeer’ ging. Zo heftig zelfs, dat hij opeens uit me schoot en weer gelijk in me kwam. (Wat ben ik open, schoot het door me heen). Golven opwinding stormden door mijn - eerder onbewust hiernaar hunkerende - lijf. Ik verloor elk besef van waar ik was en wat ik deed… was een en al verrukking. Tot Matiz zijn sperma als gloeiendhete lava in mij uitstortte, mijn lijf zich heftig samentrok, de opwinding door mijn lijf raasde en ook nu weer als een vuurbal in mijn hoofd ontplofte en ik geil kreunend klaar kwam. Ik voelde me zo één met hem, dat ik amper merkte, dat Matiz zich zacht op me liet zakken. Zo lagen we bij te komen en genoot ik van zijn lieve lichaam op en stijve pik in me.
 
“Zal ik nu maar uit je gaan, schat?”, hoorde ik Matiz even later vragen.
“’s Goed.”, bracht ik amper hoorbaar uit.
Met tegenzin voelde ik, dat hij zijn verslappende stijve uit me terugtrok, mijn kont droog maakte, naast me ging liggen en me innig kuste. Zo bleven we van elkaar liggen genieten. Na ‘n tijdje zei ik:
“Matiz, lieverd van me, dat was ‘t fijnste, ‘t meest verrukkelijk dat ik ooit meegemaakt heb. Ik heb zo genoten van jou, je lieve lijf en je heftige orgasme.”.
“Ja? Was ik niet te wild, schat?”.
“God, nee, ‘t was heerlijk, joh. Ik heb nooit geweten, dat seks zo heftig en tegelijk zo liefdevol kon zijn. En nog wel bij de eerste keer dat ik met ’n man, met jou mag vrijen.”.
 
“Het doet me goed, dat je dat zegt. Maar je hebt er met je verleidelijke uitnodiging - en later ook -’n patente, eh… potente bijdrage in gehad, Cris. Het is dat ik je verhaal ken, anders zou ik denken dat je homo bent. Nu denk ik, dat je homoseksualiteit al die tijd in je leefde – buiten je bewustzijn gehouden door je heteronormatieve socialisatie. Het verklaart ook je problemen met meiden, die door onderdrukking van je homoseksualiteit aan aseksualiteit konden doen denken.”, eindigde hij.
“Daar zou je wel ‘ns gelijk in kunnen hebben.”, zei ik nadenkend.
Plotseling draaide hij zich om, nam mijn pik liefdevol in zijn mond en zoog er ook het laatste beetje sperma uit. Daarna likte hij m’n eikel en zoog aan mijn pik alsof hij er geen genoeg van kon krijgen.
“Waarom doe je dat?”, vroeg ik.
“Als ‘n soort naspel, Cris, en als voorspel voor ‘n volgende keer.”.
“O, dus je wilt ‘t nog wel eens met mij?”.
“Time and again, love!”.
“Okay…!!!”.
 
We  bleven elkaar strelen en genoten van de lijfelijke nabijheid van de ander. Omdat we net klaar waren gekomen, ontbrak hier elke suggestie van geilheid aan. Ondertussen spraken we door over de laatste woorden van Matiz, die voor mij niet zozeer een openbaring waren geweest als wel een bevestiging van mijn gevoelens. Even bekroop me een gevoel van spijt over de voorbije, verloren jaren. Toen ik daar iets over zei, reageerde Matiz fel:
“Dat heeft geen enkele zin, lieverd, dat was misschien wel nodig. Bovendien hoef je nu geen keus te maken. Die lag van tevoren vast, al wist je dat nog niet.”.
 
Tegelijkertijd was er een tumult van gevoelens in mij gaande. Aan de ene kant was ik dolblij, dat ik door wat er vandaag gebeurd was duidelijkheid had gekregen. Aan de andere kant begon zich een gevoel in mij te roeren, dat me praktisch even onzeker maakte als mijn twijfels over mijn seksuele oriëntatie. Het was een warm gevoel voor Matiz, dat ik - onervaren als ik was - niet anders meende te kunnen duiden dan als… verliefdheid. Maar dat kan toch niet, dacht ik. Ja, ik wist, dat na wat er vandaag gebeurd was zo’n gevoel niet vreemd was, maar het verwarde me. Het bracht me bijna nog meer in de war dan mijn vroegere onzekerheid. Ik besloot het via een omweg aan Matiz te vragen:
 
“Bestaat er bij homo’s zoiets als liefde op ‘t eerste gezicht?”.
“Ja, wat dacht je, Cris? Homo’s zijn net mensen!”, grinnikte hij, “Hoezo?”.
Daar ging ik met mijn listig bedachte plannetje. Alleen eerlijkheid kon me redden, dacht ik en zei:
“Nou, ik denk dat ik van je hou of in ieder geval een ernstige aanval van verliefdheid heb, Matiz.”.
“Er is absoluut niets mis met dat gevoel, maar hou het voorlopig maar op het laatste. Dan neem ik het eerste wel voor mijn rekening.”.
“Hoe bedoel je, Matiz?”.
 
“Nou, ik was in feite al de hele tijd verliefd op je, Cris, maar hield dat voor me, omdat ik geen idee had van je geaardheid. Maar na vandaag weet ik, dat ik verliefd ben én van jou houd. Jij bent zo’n lieve man.”, zei de lieve man met tranen in zijn ogen, terwijl hij me hartstochtelijk omhelsde… en me bijna smoorde met zijn liefdevolle kussen ;-)
Niet alleen hierdoor was ik even stil. Ik was er ook compleet beduusd van. Deze lieve, mooie man, die me door zijn acceptatie geleerd had mijn lijf en onzekere, seksuele gevoelens te verkennen en vrijelijk aan hem te tonen en mij geleerd had mezelf te zien zoals ik ben en mijn homoseksualiteit te accepteren, zei dat hij van me… hield!
 
Nu was ik het die hem met alle heftigheid, die ik in me had, omarmde en zijn mond en gezicht met kussen te overdekken. Vanzelfsprekend eindigde dat in een tongzoen en even vanzelfsprekend zochten onze handen strelend het dierbare lijf van de ander. Liefkozend verloren we ons in elkaar, zochten en vonden het deel van elkaars lichaam, waarmee onze seksuele gevoelens onwillekeurig lijfelijk zichtbaar worden en die van de ander ervaren. We voelden elkaars piemel in onze handen stijver worden. Ik merkte, dat Matiz mijn voorhuid terug deed en met z’n vingers, die glad werden van mijn voorvocht, mijn eikel streelde. Emotioneel gevoelig als ik was, kwam ik bijna klaar. Maar ik was zo bezig zijn lekker gladde stijve te strelen, dat het er niet van kwam. Natuurlijk ook, omdat ik al ’n paar keer klaar gekomen was.
 
Op dat moment stopte Matiz met zijn geile verwennerij, keek me aan en zei volstrekt onverwacht: “Zou jij in mij willen komen, net als ik bij jou deed?”.
“Of ik ‘t wil is de vraag niet, lief, maar of ik dat kan…”.
“Misschien helpt het, als je weet dat het voor mij ook de eerste keer was. En natuurlijk kun je dat, als je maar wilt…”, besloot Matiz lachend.
 
Ik schoot in de lach, waardoor ‘t er natuurlijk helemaal niet van kwam, althans niet meteen. Maar even later deed het vooruitzicht Matiz echt te mogen neuken me besluiten zijn warme lijf naar de zijkant van het bed te trekken, terwijl ik op mijn knieën tussen zijn benen op het kleed ging zitten. Ik streelde zijn dijbenen en ging met mijn mond naar zijn kruis, trok de voorhuid terug en nam zijn eikel in mijn mond. Het vooruitzicht geneukt te worden had hem blijkbaar erg opgewonden, want hij had veel voorvocht. Heerlijk! Ik liefkoosde eerst zijn zachte onderbuik. Daar kon ik al bijna geen genoeg van krijgen. Ik vond het zo verrukkelijk hem zo te liefkozen! Mijn stijve stond ondertussen heftig kloppend tussen mijn dijbenen. Of ‘t me ook opwond om mijn lieve vriend te strelen! Ik liet zijn pik los en ging met mijn tong naar zijn mannenkutje.
 
De opwinding nam het over en ik likte Matiz’ sterretje zo, dat mijn tong als vanzelf in hem schoot. Heerlijk, vond ik ‘t, hem zo op te winden. Het gekreun van Matiz en zijn opgewonden bewegende onderlijf gaf me te kennen, dat ik verder kon gaan. Ik nam wat van zijn overvloedige voorvocht en bracht eerst een, daarna twee vingers in zijn kutje en ging stimulerend heen en weer. Het gevoel van zijn nu heerlijk ruime, geile holletje vond ik zo opwindend, dat ik het voorvocht uit mijn stijve voelde lopen. Ik nam er wat van en ging opnieuw zijn geile holletje in. Het was er zo heerlijk zacht en voelde er zo geil aan, dat ik al praktisch klaar kwam. (Zoveel geilheid kende ik niet van mezelf!). Met mijn vingers in hem stopte ik even om de geile storm wat tot bedaren te laten komen. Ik wou dat ook voor hem een feest zou zijn. Even later ging ik met m’n gladde eikel naar zijn sterretje en bracht ‘m voorzichtig stotend in hem. Wat was het lekker om in hem te gaan en me zo in hem te voelen! Matiz kreunde van opwinding en zei opgewonden hijgend:
“Laat je gaan, schat, ‘t is zo heerlijk!”.
 
Ondanks zijn aanmoediging ging ik niet meteen ‘los’, maar bracht mijn gladde stijve teder stotend dieper in hem. Mijn erectie in zijn - nou toch wel nauw aanvoelende - aarsje gaf me een geweldig opwindend gevoel.  Ik keek omlaag en zag me steeds dieper in zijn roze kutje glijden. Dat was geil! Om mijn verstand erbij te verliezen.  Dit gebeurde dan ook bijna. Het was zo opwindend om (met) hem te neuken, dat ik de controle over mezelf verloor en steeds harder en dieper in hem stootte. Ik voelde, dat Matiz zijn pik pakte, er heftig over op en neer ging en klaarkwam. Zijn kutje trok zich op dit moment suprême samen, voelde ik verrast en ging helemaal ‘los’.
 
De opwinding in mijn lijf steeg in no time naar een orgasme en ontplofte opnieuw als een vuurbal in mijn hoofd, toen ik met een keiharde schreeuw mijn opeens overvloedig opwellende sperma in hem uitstortte. Maar ik bleef stoten. Er leek bijna geen eind aan de spermastroom te komen. Even later liet ik me totaal buiten mezelf op Matiz zakken, zocht z’n mond en kuste… nee, ik overstelpte hem met vurige kussen. Met het volle gewicht van mijn bovenlijf op Matiz lag ik uit te hijgen. Zijn zaad plakte tussen onze lijven, maar ik sloeg er geen acht op. Was me slechts bewust van zijn lieve lichaam onder me. Langzaam drong ‘t tot me door wat er net gebeurd was en zei zacht in zijn oor:
“Zal ik nu maar uit je gaan, lieve jongen?”.
 
Wat hij antwoordde, drong niet echt tot me door. Niettemin trok ik me heel behoedzaam uit hem terug en voelde mijn sperma uit hem lopen. In een oogwenk boog ik me over zijn jongenskutje en likte wat ik in hem uitgestort had op. Ver weg hoorde ik Matiz met verrassing in zijn stem zeggen:
“Wat doe je nou toch, lieverd?!”. 
Daarna boog ik me weer over zijn gezicht en kuste Matiz, terwijl ik mijn uit hem gewonnen sperma met ‘m deelde. Pas toen klom ik met moeite op bed, kuste hem opnieuw, ging tegen zijn verrukkelijk warme lichaam aan liggen en… went out like a flame. Nou ja, even dan. Toen was ik er weer. Toen was ik weer bij mijn - zo snel, zo dierbaar geworden - maatje, mijn vriend, mijn schat, mijn minnaar!
 
Zo lagen we een sprakeloze ‘eeuwigheid’ dicht tegen elkaar aan. Daarna maakte Matiz zich teder uit onze omarming los en zei:
“Wat je als laatste deed, schat, heb ik nog nooit meegemaakt. En ik vond ’t fantastisch! Ik zal maar niet vragen hoe je op dat idee kwam.”.
“Da’s maar goed ook, want ik zou ’t niet weten. Het gebeurde gewoon.”.
“Dat was trouwens niet ’t enige dat me verraste.”, ging Matiz verder, “Vlak voor en toen wij klaar kwamen, voelde ik geen verschil meer tussen jou en mij. Ervaarde ons slechts als een orgastische eenheid. Dat was eigenlijk nog ’t meest wonderlijke…”.
“Goh, wat lief dat je dat zegt. Mij verging ’t ook zo ongeveer.”.
 
“Afijn, Cris, ik kan ’t uiteraard niet voor jou invullen, maar als je al twijfelde aan je geaardheid, dan denk ik, dat dat nou toch wel voorbij zal zijn. Volgens mij ben je homo. Of vergis ik me?”.
“Nee, daar twijfel ik niet meer aan. Jij hebt mij overtuigd.”.
”Sorry, hoor, maar ik denk dat jij jezelf overtuigd hebt, Cris. Eigenlijk verbaast ’t me, dat je er niet al eerder zelf achter gekomen was.”.
Ontdekken wij onszelf niet pas echt in contact met de ander? Nou  ja… de liefdevolle ander dan.”.
“Dat vind ik mooi gezegd, maar als jij geen vermoeden had gehad, was je nooit op zoek gegaan en had je niet zo met me gesproken en gevreeën.”.
“Dat is ook weer zo, maar ik las ergens: Een verhaal dat niet verteld kan worden, kan niet worden geleefd… en omgekeerd’” (Ruard Ganzevoort).
 
Daarna verloren we ons opnieuw in een heftige tongzoen. Het was weer zo verrukkelijk om zijn lijf tegen het mijne aan te voelen! Onze handen gingen over elkaars lijf naar ons kruis en liefkoosden elkaars meest opwindende plekje. Maar nu was er - bevredigd als we ons voelden - (even ;-) geen sprake van geilheid. Gevoelens van liefde overheersten.
“Ik hou van je, Matiz, je bent zo lief!”, hakkelde ik.
“Nee, jij dan, lieverd!”, antwoordde Matiz. En weer gaven we ons over aan het genot van elkaars liefdevolle, soms ook zo opwindende nabijheid.
“We moeten ons zometeen maar even douchen.”, zei Matiz na een tijdje.
“Als ’t moet.”, zei ik.
“Nee, ’t moet niet, maar het lijkt me wel zo lekker, als we daarna samen slapen.”.
 
“Is dat een uitnodiging?”, vroeg ik.
“Dat zou zomaar kunnen.”.
“Waarom zijn we dan nog niet in de badkamer?”, zei ik lachend, liet Matiz los, kuste hem, sprong uit bed, liep eromheen en trok hem overeind. Het kon niet anders of we moesten elkaar opnieuw omarmen en kussen. Ik had nog nooit zulke gevoelens van tederheid en liefde in mezelf gevoeld noch ervaren bij een ander. Met de armen om elkaar heen liepen we naar de badkamer en doken onder de warme douche. Heerlijk om weer zo dicht tegen elkaar onder de warme waterstralen te staan en van elkaars lieve lijf te genieten!
Eenmaal in bed gingen we lepeltjes liggen. Matiz achter me. Hij sloeg zijn arm over me heen, nam mijn pik vast en liefkoosde me teder. Ik deed mijn hand naar achteren, legde ‘m over zijn billen en streelde ze zacht. We waren zo moe, dat we vrijwel direct in slaap vielen. Na een paar uur werd ik wakker, voelde het heerlijk warme lijf van mijn vriend naast me en sliep meteen weer.
 
De volgende morgen wachtte me een verrassing. Maar ja, ik had natuurlijk ook nog nooit bij een man geslapen. We hadden ’s nachts liggen draaien. Nu zag ik, dat Matiz op zijn rug naast me lag… met ‘n prachtige ochtendstijve! Het ontroerde me eerlijk gezegd hem zo kwetsbaar te zien liggen. Wat was deze tedere man me gisteren dierbaar geworden! Wat had ik door hem veel over en bij mezelf ontdekt. Als vanzelf ging mijn hand naar zijn verleidelijke stijve en ging er zacht over op en neer. Op dat moment sloeg Matiz zijn ogen op en zei:
“Wat heerlijk om zo wakker te worden, schat!”.
“Ja, vind je ’t niet erg? Je lag er zo verleidelijk bij.”.
“Voor nou en nog eris - zeggen ze in Amsterdam - je mag altijd alles bij en met me doen, schatje.”.
“Ja…? Jij vanzelfsprekend ook bij mij, lief.”.
 
Alsof ik hem uitgenodigd had, rolde Matiz me op mijn rug en kuste me heftig, terwijl zijn stijve pik even opgewonden over mijn buik streek. Spontaan deed in mijn dijen uit elkaar en even spontaan zakte Matiz ertussen, terwijl zijn al lekker gladde eikel mijn kontje zocht. Het lukte hem niet direct in me te komen, zodat mijn jongenskutje heerlijk glad werd. Ik voelde Matiz naar zijn stijve tasten om ‘m goed voor mijn kutje te krijgen. Plotseling voelde ik, dat zijn eikel in me gleed, onmiddellijk gevolgd door zijn liefdevol in mij stotende pik. Eenmaal volledig in me stopte hij even en ging toen geil kreunend steeds hartstochtelijker in me op en neer.
 
Mijn intussen ook stijve pik werd door zijn heftige bewegingen - en de reactie van mijn lijf hierop - lekker gestimuleerd. We bewogen op het ritme van onze opgewonden liefdesdans verwoed tegen elkaar, even… Opeens was het teveel voor mijn onervaren lijf en kwam ik geil kreunend klaar. Dat ontging Matiz kennelijk niet, want op dat moment bewoog zijn heerlijke stijve nog heftiger in me en stortte hij - een geile uitroep slakend - zijn sperma in een aantal hartstochtelijke stoten in mijn ontvankelijke jongenskut uit. Nahijgend liet hij zich tenslotte op me zakken. Zo bleven we - allebei genietend van ons bevredigende gevoel van orgastische eenheid - liggen genieten. Dit gevoel had ik nog niet eerder zo ervaren en ik genoot!

Na wat een eeuwigheid leek ging Matiz zacht uit me weg en bukte zich net als ik gisteren naar m’n sterretje waar ik zijn cum uit voelde sijpelen. Ik merkte, dat hij het oplikte en met een lieve lach op zijn gezicht naar mij bracht om het in een innige tongzoen met me te delen. “Wat is hij toch lief!”, dacht ik en kuste Matiz - geil zijn sperma proevend (het smaakte wel wat anders ;-) - heftig terug.
“Wat is het iedere keer weer verrukkelijk, Matiz, om met je te neuken.”, bracht ik er nahijgend uit.
“Nou, ik denk, dat ik minstens net zo genoten heb.”, zei hij, “Overigens, niet om het een of ander, maar ik denk, dat we ons moeten douchen en wat eten. De plicht roept.”.
“Ik hoor niets.”, zei ik lachend.
“Nee, dat zal wel. Het is ook mijn plicht die roept!”.
 
We sprongen uit bed, doken onder de douche, genoten nog even van elkaar en haastten ons naar de keuken. In een oogwenk zette Matiz iets te eten voor ons op tafel, terwijl ik koffie zette. Na het eten ging Matiz zich klaarmaken voor zijn werk en dronk ik nog een kop koffie. Ik had nu eenmaal geen reden om me te haasten. Na ‘n kwartiertje was hij terug, kuste me gehaast en wou weggaan. Maar ik riep hem terug, kuste hem en zei:
“Nog ‘n fijne dag, lieve vriend! Ik sluit wel af. Nogmaals bedankt voor wat je voor mij gedaan hebt. Vanavond kom ik zeker even bij je langs.”.
“Is goed, Cris, maar nu moet ik echt gaan.”, zei Matiz en weg was hij.
 
Toen ik de voordeur hoorde dichtgaan, stond ik op, ruimde de ontbijtspullen op, schonk me nog ‘n kop koffie in en ging op de bank zitten. Was is er veel gebeurd, mijmerde ik, en wat is er veel in en voor mij veranderd. Gisteren wist ik nog van niks en nu heb ik met een man gevreeën, zijn sperma geproefd en hebben we zelfs samen geneukt! Maar er was nog iets, dacht ik. Wat ontglipt me nu?
Plotseling besefte ik: dat waren precies die momenten, dat ik me heel even één voelde met Matiz.
Intuïtief begreep ik: liefhebben betekent jezelf in de ander verliezen en jezelf anders terug vinden.
Niet alleen had ik de liefde van iemand anders ervaren, maar tegelijk de liefde in mezelf ontdekt…
 
Terwijl ik naar huis reed, strooide de zon plassen licht door de zonfilterende goudiepen langs de weg…
 
Nu zingt verleden
en toekomst ver uit elkaar,
spelend in de zon.

2554 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.